"Част от мен" тема 2

• 104 926
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Една мисъл не ме напуска: Въпреки, че Ках беше казал на Дафа и семейството си, че ще живеят без да имат деца, в сериала виждаме, че като научи, че детето е на път Ках не се отделя и пази това неродено бебе. Приятни му са обикновените разговори с Елиф.
Да така беше.И Кахраман наистина беше готов да живее с Дафнебез деца въпреки проблемите които са имали

Той беше готов да няма деца ,но в момента в който чу сърчицето на нероденото си дете ,Кахраман стана баща,усети едно ново чувство ,една нова любов ,най силната на света.Любовта на родителя към детето
И няма сила на света вече която да го откъсне от това дете
Дафне го кара да избира едва ли не между нея и нероденото дете.Това е обречен избор.Дафне ще е губещата

# 136
Лу, Кахраман не иска дете от солидарност с Дафа - тя непрекъснато му е натяквала, че катастрофата е била по негова вина ...и че не може да стане майка заради това...
Но има разминаване - ако сту слушали внимателно какво каза Дафа на Емине още в 1 и 2 епизод и след това, което каза докторката....
Напротив Кахраман винаги е мечтал за дете....

# 137
Една мисъл не ме напуска: Въпреки, че Ках беше казал на Дафа и семейството си, че ще живеят без да имат деца, в сериала виждаме, че като научи, че детето е на път Ках не се отделя и пази това неродено бебе. Приятни му са обикновените разговори с Елиф.
Да така беше.И Кахраман наистина беше готов да живее с Дафнебез деца въпреки проблемите които са имали

Той беше готов да няма деца ,но в момента в който чу сърчицето на нероденото си дете ,Кахраман стана баща,усети едно ново чувство ,една нова любов ,най силната на света.Любовта на родителя към детето
И няма сила на света вече която да го откъсне от това дете

Дафне го кара да избира едва ли не между нея и нероденото дете.Това е обречен избор.Дафне ще е губещата

: newsm10 newsm51

# 138
Лу, Кахраман не иска дете от солидарност с Дафа - тя непрекъснато му е натяквала, че катастрофата е била по негова вина ...и че не може да стане майка заради това...
Но има разминаване - ако сту слушали внимателно какво каза Дафа на Емине още в 1 и 2 епизод и след това, което каза докторката....
Напротив Кахраман винаги е мечтал за дете....
smile3521

# 139
  • Плевен / София
за мен не е щастлив брак този в който двама души не са си душевно близки....за толкова години брак Дефне не беше влизала в наровите градини....не беше чувала за любимите места на Кахраман в Хаят.....все неща, които би трябвало да знае много преди да са се оженели...не е ли така... Peace

# 140
за мен не е щастлив брак този в който двама души не са си душевно близки....за толкова години брак Дефне не беше влизала в наровите градини....не беше чувала за любимите места на Кахраман в Хаят.....все неща, които би трябвало да знае много преди да са се оженели...не е ли така... Peace
smile3521 newsm10 smile3525

# 141
# 142
# 143
А аз не разбирам,защо Елиф все на Кахраман се обажда за всичко.И не Дефне е накарала Елиф да стане сурогатна майка,а г-жа Каймет.Да грях е да убиеш бебе,но тук ситуацията е различна.Дефне усеща,че ще загуби Кахраман,заради това постъпва така,не защото е злобен и лош човек.Не ми харесва,че Елиф ходи по вечери с Кахраман,а той и купува подаръци докато е женен,и тя ги приема.Не е правилно според мен.

За подчертаното - изгледай първите два епизода на сериала и ще разбереш защо. Там е казано точно и ясно.
Това ме навежда на мисълта, че не гледате епизодите внимателно.
Дафа беше усетила преди да се появи Елиф, че губи Кахраман. Отново беше казано в епизодите кой и защо предложи да се използва сурогатно майчинство...
Извинявайте, но за мен е несериозно да се гледат епизодите повърхностно и да се правят капитални изводи и заключения.

# 144
А аз не разбирам,защо Елиф все на Кахраман се обажда за всичко.И не Дефне е накарала Елиф да стане сурогатна майка,а г-жа Каймет.Да грях е да убиеш бебе,но тук ситуацията е различна.Дефне усеща,че ще загуби Кахраман,заради това постъпва така,не защото е злобен и лош човек.Не ми харесва,че Елиф ходи по вечери с Кахраман,а той и купува подаръци докато е женен,и тя ги приема.Не е правилно според мен.

За подчертаното - изгледай първите два епизода на сериала и ще разбереш защо. Там е казано точно и ясно.
Това ме навежда на мисълта, че не гледате епизодите внимателно.
Дафа беше усетила преди да се появи Елиф, че губи Кахраман. Отново беше казано в епизодите кой и защо предложи да се използва сурогатно майчинство...
Извинявайте, но за мен е несериозно да се гледат епизодите повърхностно и да се правят капитални изводи и заключения.

smile3521 newsm10

# 145
Вина има във всеки от тримата.Кахраман мисли само за Елиф,за нейните чувства,разбирам,че започва да се влюбва в нея(за което не е виновен),но 7 год.брак нищо ли не са.Поне от уважение към жена си трябваше да и разкаже всичко.Но той не може,защото знае,че тя е слаба психически.Това,че тя неможе да има деца я кара да се чувства непълноценна за съпруга си,и той знае това.Оставил е времето само да подреди живота им.
Харесвам Елиф,тя е много добродушна,но към един женен мъж трябва да се отнасяш по дръпнато.Тя постоянно разказва за живота си пред него,явно го чувства много близък.Тя отрича пред Дефне,че няма нищо към Кахраман,но сама не си вярва.Още в началните епизоди,когато бяха на сватба дя го гледаше с любов,сякаш отдавна мечтае за него.Този неин поглед,невиността,красотата и младостта и привличат Кахраман.Тя не се надява на нищо с него,но не се и отказва от неговата компания.
Дефне и нея я харесвам.Не я смятам за злобна и ненормална.Тя е просто една много нещастна жена,която не може да стане майка,и единствената опора е мъжът и.Той е всичко за нея,целият и свят.И когато тя усеща,че го губи,а една жена винаги усеща,когато мъжът и мисли за друга,в нея се отключват всички негативни чувства-ревност,злоба,чувство за мъст,което аз намирам за нормално.Поствяйки а на нейно място,и в мен биха се породили същите емоции.Дефне изглежда много надменна и сурова,но всъщност тя е много чувствителна.В нея не ми харесва това,че е прекаленно своенравна.

Напълно подкрепям bouquet
Гледам филма от самото начало и това което видях беше мъж, който много обича жена си.
Сигурна съм че ще очернят Дафне  доста за да оправдаят новата любов.

# 146
  • София
Е, не съм съгласна, че само щом не виждаме това което виждат другите, не гледаме внимателно.
Я само се сетете, как Кахраман поднасяше нар в устата на Дафне.Това брак без любов ли беше?!А нежните им прегръдки, близостта им..Не останах с впечатлението, че са двама души, които нямат какво да си кажат, те едва се разделиха в първа серия /когато Дафне трябваше спешно да се прибере/.Може би е слабост в сценария, но аз бях силно подведена от тези знаци.
Специално ще се върна да видя разговора между Дафне и Емине.Но, коя е Емине, за да казва с чуждия брак свършено ли е или не, а и тя често има някак подвеждащи разсъждения?! Изказва страховете на Дафне и ги подсилва. А аз тогава по-скоро разбрах нейното виждане, че ще намерят начин да ги разделят, ако Дафне не ги дари с бебе, а не по начина по който Лукреция го обяснява.

Елиф харесваше Кахраман,не се е натрапвала, но сега няма начин да не осъзнава близостта си с него. Ужасно се подразних, когато лежейки в носилката тя му протяга ръка и двамата се докосват- пред Дафне! И тези нейни спомени...Той дори не пита, но тя разказва ли разказва, а той я гледа в захлас, сякаш тя му говори някакви уникални неща. Тази част не ми допада и не ми въздейства, малко наивна ми е дори.

Гледам филма от самото начало и това което видях беше мъж, който много обича жена си.
Нали?!Което е плоско!

# 147
Е, не съм съгласна, че само щом не виждаме това което виждат другите, не гледаме внимателно.
Я само се сетете, как Кахраман поднасяше нар в устата на Дафне.Това брак без любов ли беше?!А нежните им прегръдки, близостта им..Не останах с впечатлението, че са двама души, които нямат какво да си кажат, те едва се разделиха в първа серия /когато Дафне трябваше спешно да се прибере/.Може би е слабост в сценария, но аз бях силно подведена от тези знаци.
Специално ще се върна да видя разговора между Дафне и Емине.Но, коя е Емине, за да казва с чуждия брак свършено ли е или не, а и тя често има някак подвеждащи разсъждения?! Изказва страховете на Дафне и ги подсилва. А аз тогава по-скоро разбрах нейното виждане, че ще намерят начин да ги разделят, ако Дафне не ги дари с бебе, а не по начина по който Лукреция го обяснява.

Елиф харесваше Кахраман,не се е натрапвала, но сега няма начин да не осъзнава близостта си с него. Ужасно се подразних, когато лежейки в носилката тя му протяга ръка и двамата се докосват- пред Дафне! И тези нейни спомени...Той дори не пита, но тя разказва ли разказва, а той я гледа в захлас, сякаш тя му говори някакви уникални неща. Тази част не ми допада и не ми въздейства, малко наивна ми е дори.

Нали?!Което е плоско!

Благодаря ти за изказаното мнение! Аз съм гледала целия сериал няколко пъти. Много пъти съм се замисляла защо сценаристите едно пишат, след това май забравят написаното и друго ни показват. Има допуснати много грешки в сериала. Но това е един филм, който се прави най-вече за жените-домакини, които си стоят вкъщи. Тяхното единствено занимание е да сготвят и гледат сериали. .......

# 148
ЗА НАША ДАФИНКА, ЕЛИФ Е ПРОСТО ИНКУБАТОР! Когато искаш можеш да изхвърлиш всичко от инкубатора. Искам го, не го искам! Детска игра - "дай си ми куклите, на ти си парцалите"!
Елиф е човек и има права! Но Дафнето е свикнала всеки да и се угажда - любимата снаха! smile3532

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 12:12 от Лукреция

# 149
Не мога да кажа ,че не гледам серяла внимателно,казвам какво е моето мнение.Аз също съм омъжена,и може би заради това гледам от страната на Дефне.Това ,което излъчиха в първите епизоди беше двама души ,които се обичат ,но немогат да имат деца.Елиф я престсвиха още в началото като момиче,което мечтае за мъж като Кахраман.Когато се запознаха на полето с Дефне,тя се приъесни,сякаш изпита някаква вина,че мъжът на тази жена е бил в мислите и.На сватбата специално почертаха погледа на Елиф към Кахраман,притеснението и когато той взе кърпичката и.Не виждам защо ще излъчват тези неща без цел.И другото,което ми направи впечатление е,че той дори не я забеляза тогава.Той нямаше очи за други жени,защото все още обичаше сляпо своята.

Общи условия

Активация на акаунт