"Част от мен" тема 2

• 104 908
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Здравейте! Преди ги имаше сериите в youtube с бг субтитри,но вече не ги намирам. Изтрити ли са,къде мога да ги гледам напред?

# 602
Здравейте! Преди ги имаше сериите в youtube с бг субтитри,но вече не ги намирам. Изтрити ли са,къде мога да ги гледам напред?
Има една малка част, повечето са с руски субтитри и озвучаване.

С български субтитри на  http://gledaiseriali.online/?s=kyg

# 603
Не очаквах от толкова красива жена - Дафне, такава злоба. Все пак тя е първопричината за бебето и би трябвало да се радва, че ще става майка, но с този характер на "Нарцис"+ змийската си отрова подхранвана от завърналата се от чужбина майка не предвещава нищо добро.
Филма е доста поучителен за жените, какво не трябва да правят и как да запазят семейното си гнездо.
Елиф е олицетворение на доброто и се разтапя от любов към всяко същество, въпреки несгодите на живота. Защо тя два пъти ще се жени за Кахраман ?
Свекървата и свекъра са ми загадъчни с миналото си и не разбирам тайната за Якуб, освен че Къймет не е неговата истинска майка. Изневяра или осиновяване има тук ?

# 604
  • Варна
Ще разбереш,но ако нямаш търпение го гледай от линка,който Лукреция е постнала,има отговори на твоите въпроси Wink

# 605
Има една малка част, повечето са с руски субтитри и озвучаване.

С български субтитри на  http://gledaiseriali.online/?s=kyg

Благодаря много!  bouquet

# 606
Привет!
Дефне ми хареса в разговора с Кахраман. Жалко, че майка й подхранва озлоблението й и не я оставя да се оттегли с достойнство от ситуацията. Изненада ме, като разкри истината за бебето пред Елиф, но приказките на посредника за госпожа Елиф и съпруга й й дойдоха в повече. Кахраман колко време се кани, тя го изпревари. hahaha
Къймет не е в ред горката. Сега внука си ли ще сватосва с Елиф, и то при положение, че знае, че бебето е от Кахраман. За да опази семейната тайна е готова на всякакви жертви. Ако наистина обича Якуб като свой син и е загрижена за това как ще се почувства той, е похвално. Защо ли си мисля обаче, че тук се крие и нещо друго.
Шукран хвана Якуб в крачка.  hahaha Гадно, че е точно на годишнина от сватбата им, но нека да почувства и тя какво е. Няма само да злорадства зад гърба на другите.

# 607
Привет!
Дефне ми хареса в разговора с Кахраман. Жалко, че майка й подхранва озлоблението й и не я оставя да се оттегли с достойнство от ситуацията. Изненада ме, като разкри истината за бебето пред Елиф, но приказките на посредника за госпожа Елиф и съпруга й й дойдоха в повече. Кахраман колко време се кани, тя го изпревари. hahaha
Къймет не е в ред горката. Сега внука си ли ще сватосва с Елиф, и то при положение, че знае, че бебето е от Кахраман. За да опази семейната тайна е готова на всякакви жертви. Ако наистина обича Якуб като свой син и е загрижена за това как ще се почувства той, е похвално. Защо ли си мисля обаче, че тук се крие и нещо друго.
Шукран хвана Якуб в крачка.  hahaha Гадно, че е точно на годишнина от сватбата им, но нека да почувства и тя какво е. Няма само да злорадства зад гърба на другите.

Дефне, си е направила сметката вече. Затова говори така с Кахраман. След това ще пусне отровните стрели, които ще прободат Елиф и дълго време тя ще се лута, ще прави грешки, но накрая сърцето и ще и покаже пътя. Елиф винаги е издържала на отровата на Дафинка.

# 608
От  Data-bg.net  също може да свалите сериите на български! 

# 609
Привет!
Дефне ми хареса в разговора с Кахраман.
Скрит текст:
Жалко, че майка й подхранва озлоблението й и не я оставя да се оттегли с достойнство от ситуацията. Изненада ме, като разкри истината за бебето пред Елиф, но приказките на посредника за госпожа Елиф и съпруга й й дойдоха в повече. Кахраман колко време се кани, тя го изпревари. hahaha
Шукран хвана Якуб в крачка.  hahaha Гадно, че е точно на годишнина от сватбата им, но нека да почувства и тя какво е. Няма само да злорадства зад гърба на другите.

Дефне, си е направила сметката вече. Затова говори така с Кахраман. След това ще пусне отровните стрели, които ще прободат Елиф и дълго време тя ще се лута, ще прави грешки, но накрая сърцето и ще и покаже пътя. Елиф винаги е издържала на отровата на Дафинка.

Монолога на Дафа беше поредната й лъжа....Монолог, защото тя знаеше от Къймет за какво ще разговарят с Кахраман и не му даде да каже и дума, освен да й изкаже благодарност. Красиви думи без грам покритие.....
Като човек бих се чувствала много зле, ако някой герой от сериал ме излъже по подобен начин....Да му повярвам и след това да се окаже, че това е била една опашата лъжа....

# 610

Последна редакция: пт, 08 апр 2016, 23:54 от Лукреция

# 611

Монолога на Дафа беше поредната й лъжа....Монолог, защото тя знаеше от Къймет за какво ще разговарят с Кахраман и не му даде да каже и дума, освен да й изкаже благодарност. Красиви думи без грам покритие.....
Като човек бих се чувствала много зле, ако някой герой от сериал ме излъже по подобен начин....Да му повярвам и след това да се окаже, че това е била една опашата лъжа....

Трябва да се прави разлика между сериал и действителност и да не се вживява човек прекалено.  Wink

# 612
# 613

Трябва да се прави разлика между сериал и действителност и да не се вживява човек прекалено.  Wink

Случващото се в сериалите се случва и в живота....
Всички герои, които виждаме в сериалите ги има и в живота....И те като нас - тук сме виртуални, а в живота реални....Така са и героите - в сериалите са измислени, но имат прототипи в реала....
В сериал или в живота лъжата е лъжа...убийците са убийци....
Всеки има право да подкрепя който герой иска - дори  една лъжкиня, интригантка, манипулаторка и убийца....Въпрос на гледна точка....

# 614

Общи условия

Активация на акаунт