"Част от мен" тема 2

• 104 868
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
# 646
Цитат от мнението на  KYTY:

"Господ поставя на колене най-силните, за да докажат, че могат да се изправят. Слабите не ги закача - те са си на колене цял живот..."

# 647
На снимачната площадка

# 648
# 649
# 650

Да му се не види... пък аз отказах цигарите  tooth tooth tooth tooth tooth

# 651
# 652

Няма с кого друг да спи! smile3532

# 653
МАМА, БАТКО И 2-ТЕ СЕСТРИ

# 654
Кити моя домашен любимец е едно бяло коте, така, че за мен ще бъде удоволствие да се обръщам към теб с Коте....

Цитат
"Господ поставя на колене най-силните, за да докажат, че могат да се изправят. Слабите не ги закача - те са си на колене цял живот..."

Страхотно  newsm10 newsm10 newsm10

Няма с кого друг да спи! smile3532

Не само, че няма с кого да спи, но котето и не говори  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Представяш ли си една Дафа да си има в къщи  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Постоянно ще бъде на хотел  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 655
Кити моя домашен любимец е едно бяло коте, така, че за мен ще бъде удоволствие да се обръщам към теб с Коте....

А моят домашен любимец е една двугодишна сива клепоуха кифла tooth. С други думи - оказва се, че ако котето на младежа внезапно зазлее, ще сме в състояние да предложим алтернативни варианти Mr. Green Mr. Green

# 656

А моят домашен любимец е една двугодишна сива клепоуха кифла tooth. С други думи - оказва се, че ако котето на младежа внезапно зазлее, ще сме в състояние да предложим алтернативни варианти Mr. Green Mr. Green

newsm10 newsm10 newsm10

Котката на Йозджан се казва Чика. Подарък му е от една негова фенка. Бризка ни беше разказвала историята на Чика. Ози наемал жена да се грижи за нея, когато отсъства за по-дълго. Веднъж, когато се върнал Чика била мръсна и недоогледана. От тогава я води на снимките. Дори ако Чика не се чувства комфортно спирали снимките, за да се погрижи за нея....

Поздрав с един видеоклип на Бризка с първата ми любима  песен на Йозджан Дениз...Котката присъства в началото на клипа...

Клипа съдържа моменти от предстоящи събития, който не иска да знае да не гледа....

Сърдечна рана *özcan Deniz - Kalp Yarası *

http://vbox7.com/play:ace8b2c62a

# 657
БЛАГОДАРЯ НА АНИ ЗА "СЪРДЕЧНА РАНА" newsm51 love001

# 658

Hug Hug Hug Hug
Един поздрав специално за теб Лу - и този клип на Бризка ми е много любим....Но отново има моменти от предстоящи събития....

*прости ми!!!*beni Affet* Özcan Deniz

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

Ще отворим работа на Бризка да парви нова тема...Днес много се разписахме...

# 659

Hug Hug Hug Hug
Един поздрав специално за теб Лу - и този клип на Бризка ми е много любим....Но отново има моменти от предстоящи събития....

*прости ми!!!*beni Affet* Özcan Deniz

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

Ще отворим работа на Бризка да парви нова тема...Днес много се разписахме...

На Бризка отпуската свърши преди 15 минути, т.е. до 10.04., днес вече е на работа! Лека и спорна да и е седмицата, а ние ще чакаме новата тема до 17.04. newsm51 love001 smile3529

Общи условия

Активация на акаунт