София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 123 505
  • 831
  •   1
Отговори
# 735
Къде водите децата на зъболекар? Подозирам, че малката има два кариеса, но не знам при кого да я заведа.
Ето тук, при д-р Ценова. Велика е с деца, велика!
http://viadent.bg/

# 736
Аз отново с "върховен" въпрос, но Момичета знаете ли по нашите широчини да има пунк за изкупуване на вторични суровини? И по-конкретно стъклен амбалаж?

# 737
  • София
Търсим си чистачка за входа - някакви идеи? Peace

# 738
Някоя съседка от блока не изявява ли желание? Разпитайте в съседни блокове кой им чисти и дали биха се съгласили и за вашия блок. Друг вариант е да разлепите наоколо обява за чистачка и може би ще ви се обадят. При нас чистят от фирма на платения домоуправител, но не сме доволни от хигиената.

# 739
  • София
Търся препоръка за  фирма за подмяна на щрангове.

# 740
Добър часовникар в района за ремонт на скъп ръчен часовник?

# 741
  • София

Препоръчвам в блок 15 на бул. Гоце Делчев. Ремонтирал е много часовници на съпругът ми. Определено си разбира от рабитата.

# 742

Препоръчвам в блок 15 на бул. Гоце Делчев. Ремонтирал е много часовници на съпругът ми. Определено си разбира от рабитата.

Много ти благодаря! Flowers Hibiscus В центъра проверих 1-2 ателиета, за обикновено почистване на часовника искат половината от стойността му, а при скъп часовник това си е сериозна сума. Дано при този часовникар е по-различна картинката, задължително ще го посетя!

# 743
  • София
Как се казваше рентгеновата лаборатория на Пирин или Казбек някъде зад Beso?

# 744
Как се казваше рентгеновата лаборатория на Пирин или Казбек някъде зад Beso?
https://www.dental-xlab.com/lab/

# 745
  • София
Все още сме в търсене на хигиенист/ка за Бъкстон  Peace
Какво включва като период на почистване и обхват (примерно стъклата включват ли се)?

ПП: Благодаря Alina_si  bouquet

Последна редакция: сб, 27 яну 2018, 11:37 от Starrydream

# 746
  • София
Здравейте!
Въпросът ми е тип "свери си часовника". Simple Smile
Водя детето при д-р Даниера Иванова откакто се е родило, но по принцип си имаме ОПЛ и я водя при Иванова само при нужда с  направление. До преди около година нямах оплаквания. Но вече няколко пъти ми се случва да "хвана" докторката в грешка. Например написала ми е рецепта с доза на лекарството значително по-висока от тази в листовката. Забелязвайки това се връщам в спомена си в разговора ни в кабинета й и си спомням, че всъщност тогава тя ми е казала дозата от листовката, а в рецептата явно неволно е допуснала грешка. Първият път бях ОК с това - всеки може да сгреши, макар че подобна грешка би била фатална при някои лекарства, ако не четях листовките. Но същото се случи още 2-3 пъти. Случвало се е и когато ми диктува по телефона. Аз си записвам. Тя казва първо една доза, после повтаря всичко изброено за сверяване (при повече от едно лекарство) и казва друга доза за някой от медикаментите, затова аз контролно й повтарям всичко, което е издиктувала първия път  и установявам, че наистина се е объркала втория път.

Въросът ми е някой от вас, който води детето си при същата лекарка има ли подобни впечатления, или други лоши впечатления от нея? Опитвам се да установя дали само аз започвам вече да не я харесвам толкова много, или има и други, забелязали отклонения в качеството на работата й. Може би си има лични проблеми, които повлияват концентрацията й или нещо друго. В никакъв случай не искам да й правя антиреклама. Харесвам я и ми е трудно да реша дали да не водя детето вече при нея, но пък тези грешки ме притесняват.

# 747
  • София, България
Ще се намеся без да имам опит от лекарката, но давам  своето мнение! Според мен, ако педиатърът е добър и знае какво да предпише е добре, това, че бърка дозировката е притеснително, но точно затова има листовки, в които си пише каква е дозировката, както за деца, така и за възрастни. Преди да закупите лекарствата самите фармацевтки също биха ви дали тази информация, тъй като и те ги знаят при все, че работят само с лекарства и на сън да ги бутнеш знаят дозировките на доста от тях. Но в крайна сметка вашият лекар е човешко същество, което е подвластно на липса на концентрация, както сте споменали сама и ако приемете, че това е част от нейната индивидуалност и все пак сте си доволна от лекарката не виждам защо да я сменяте при все, че може да направите двойна проверка на дозировката и да не застрашите детето си. А това да търси друг добър лекар никак не е лесна задача. С хвалене всеки знае. За един човек един лекар е добър, друг не ще и да чуе за него. Онзи ден баща ми отива при УНГ, която са му похвалили. Отива и вижда свой набор от детството и само като го чува, че пита за въпросната лекарка му е казал, че тази за нищо не става. Питал лекарката как му били сливиците, тя отговорила, че са му много добре, а той човекът ги бил махнал преди 5 години... и така моят баща се отказа от преглед при тази лекарка при все, че му беше препоръчана от друг човек. Недоволни винаги ще се намерят. Както и доволни, които да препоръчат.

Не знам колко помогнах да вземете правилно решение във вашата ситуация, но имате време до юни месец да вземете правилното решение! Успех!

# 748
  • София
Включвам се с един въпрос.По ул.Дойран след бул.Гоце Делчев посока център от лявата страна имаше магазин за луксозни стоки за дома.Вече го няма,но някой спомня ли си как се казваше или знае ли къде е преместен?
Google нищо не ми дава по въпроса,а аз дори имам спомен,че някога съм влизала в сайта на въпросния магазин.Но не помня кой беше. ooooh!
Предварително благодаря!

Последна редакция: пн, 05 фев 2018, 12:59 от Ali97

# 749
Включвам се с един въпрос.По ул.Дойран след бул.Гоце Делчев посока център от лявата страна имаше магазин за луксозни стоки за дома.Вече го няма,но някой спомня ли си как се казваше или знае ли къде е преместен?
Google нищо не ми дава по въпроса,а аз дори имам спомен,че някога съм влизала в сайта на въпросния магазин.Но не помня кой беше. ooooh!
Предварително благодаря!

Този ли?

https://www.facebook.com/moreselection.bg/

Общи условия

Активация на акаунт