Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 521
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
на петия месец след раждането започнах с Румяна Илиева  90 дневното предизвикателство второ ниво
но при всеки човек е различно

# 511
За днес отчитам тренировка за горна част, трисетове,40 минути.

Джъст Дрийм, за всеки е индивидуално. Ето тази мадама се върна към тренировките , леки разбира се, едва 10 дена след раждането.  Shocked Mr. Green
https://www.facebook.com/AshleyHornerFitness/?fref=ts Много и се кефя, тя е машина.Има 3 деца.

# 512
Я, Свет, кога си ме снимала!  Mr. Green

# 513
Лея, аз бързо се паля, веднага ми минава. Вече забравих. И далеч не го приех чак толкова драматично.
И все пак ми се струва прекалено да се каже, че използващите Мирена не четат и не се интересуват от здравето си. Не мога да се съглася с това.

Вив, към края на 5тата година забелязах разни неща, без да броя килата обаче. Гинекологът ми каза, че е заради намаленото ниво на хормона в спиралата, и че като сложа нова нещата ще се нормализират.

С втората Мирена, която ми я сложиха октомври нещата излязоха извън релси- косопад, потене (събуждам се нощем вир вода, сякаш съм скачала в басейн), палпитации, качване на килограми, задържане на вода.
Докато изреждах това на новия гинеколог, той кимаше, сякаш го е очаквал. Мислех си, че ще ме разубеждава, но се съгласи, че не ми понася, осбено след като му казах, че изследванията ми са в норма.
А после видя кистите на ултразвука и беше категоричен.

Agent, и аз бих искала така да ме "ухажват".

Just Dream, ти си напреднала, така че когато се почувстваш готова, тогава.

Да си отчета 6км в парка.
Бях на корейски ресторант с приятелка и успях да хапна добре- нещо като суфле от яйца със скариди Изцяло протеин. Е, и малко кимчи за разкош.  chef

Изпуснах си йогата, та ще метна БР Т2 след малко.

# 514
Днес с голям зор се отчетох през телефона
Скрит текст:
не мога да му сложа фонетика
и сега гледам коментарът ми заметен.
Отчитам тренировка от Джилиян. Не мога да се пречупя да тренирам нещо друго за постоянно. Днес получих комплимент, че гърдите ми видимо са се наляли. Crazy

# 515
Dezi  Hug Hug Hug Знам, че не е по темата, но споделеното на мен ми е много полезно! 
Скрит текст:
Аз съм 4 години с Мирена и досега съм много доволна ... да видим догодина как ще е ... Четенето на информация по интернет е полезно, но споделям мнението на Агента, че е трудно да разбереш кой на кого за какво проучване е платил...   

Отчитам 6 часа мятане на крачоли из съветска Азия + опознаване на местната кухня
Скрит текст:
за моя изненада едни от най-вкусните розови домати + вкусни шишчета и мазен плов  Sick

Любче, хайде да си правим компания за Master's Chisel & Hammer!

Може ли някой да ми пише на лични относно ФБ?

# 516
Мери, много съм добра щом не си ме усетила.  Mr. Green Heart Eyes

# 517
Отчитам 6 часа мятане на крачоли из съветска Азия + опознаване на местната кухня ...

smile3501 smile3501 smile3501 ТИ НЕ СИ ЧОВЕК!!! Не си! КАк не те досрамя да ме изпревариш на тази приказна дестинация! Още роня крокодилски сълзи, че няма да мога да заведа ММ до Баку за формулата! НАСЛАЖДАВАЙ СЕ, на кухня, на красота, на всичко!

# 518
Agent,  до Баку няма да стигнем, така че спокойно - заведи ТМ ако не тази година- другата! Аз на ММ съм обещала формулата в Монако от 3-4 години... като гледам ще е след 2-3 най-рано.  Отсега си предупредена, че сме замислили Балтика (не бирата Simple Smile) за лятото и Куба за ноември - идвайте с нас!

И да се отчета -  6.5 мили бягане рано сутрин. За цялото време срещнах само 2   бягащи и доста учудени погледи.

Честит имен ден на всички с повод да почерпят!

# 519
За вчера само кардио в гората-40мин ,и първо качване на ролери в къщи  Laughing Дойде ми и не ми се правеше нищо друго...Храната -фаст с 8 часов прозорец за хранене,за моя радост не ми се яде нещо... Shocked -един портокал,2 кюфтета,малко домашна наденица,авокадо,сирене,домат.Вечерта даже си изпекох пържоли специално за мен,но не ядох,не бях гладна-една ябълка и в леглото.Днес Ще правя джолан в крокпота Heart Eyes отивам да гледам рецепти и сигурно вече ще метна една силова

# 520
За днес доволно в зала. Бях сама в 6.30 и беше много хубаво. 40 минути пътека с голям наклон и после хубава тренировка за цяло тяло със свободни тежести и по машините.
Много ми се ядат леща или булгур и утре май ще кривна от правия път и ще карам на въглехидрати, но с по-малко калории. Ще си направя табуле.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 09:12 от Аmanda

# 521
За вчера добавям
2 шоколада млечни
 1 печено пиле и купа Руска и зелена салата

От днес
1 Овесени ядки с кис мляко,тахан,и сушени плодове
Засега Толкова:Д

Хубав ден на всички:)

# 522
За днес отчитам 1 час бързо ходене на пътеката с малък наклон. Утре-почивка.

Вчера прочетох пост на една от любимките ми Ерин Стърн, в който казваше , че тя за първи път участва на състезание по бодибилдинг след 10 години трениране. Не че това има нещо общо с нашите домашни тренировки  Mr. Green .Споменах го за хората, които очакват резултати от днес за вчера. Себе си в това число, защото понякога и аз забравям.  Mr. Green

# 523
Аз определено ще продължа с Beachbody The Masters Hammer and Chisel Харесва ми  Heart Eyes Добре структурирани, не морят прекалено, усещам натоварването. От това имах нужда. Благодаря още веднъж за помощта  Hug Единствено нямам лост в къщи, ама импровизирам, както ми дойде  Crazy
Днес ми беше 3-и ден Iso Strength Chisel, потреперваха ми бедрата  Laughing
И от понеделник, ще се опитам и да си направя хранителен режим, че все залитам  Embarassed
Ще се претегля, премеря и ще споделя какви резултати съм имала, ако са в полза за някого.

Аз започнах да тренирам силово, веднага след като спрях да кърмя. А леки упражнения и колело, още след първия месец след раждането.

Люба, ако е удобно да те моля да споделиш на какъв хранителен режим си сега(вероятно си го правила, за което моля да ме извиниш) Спомням си, че беше вегетарианец и ще ми е от полза споделеното от теб  Hug
Аз в общи линии, сутрин лъжица сусамов тахан с малко мед, преди тренировка. След нея чай и малко след това плодове. За обяд яйца с кашкавал, зеленчуци, извара, в всякакви варианти. За късна закуска варива с зеленчуци или ядки с овесени ядки, чия/ импровизирам, правя си някакви бъркочи Simple Smile За вечеря огромна салата с семена и обилен дресинг от извара, к.мляко и много лимон.
Винаги има и изключения разбира се, понякога се отдавам и на шоколодавата си страст, пица, спагети....но с времето все по- малко и все по- рядко се изкушавам. След такива дни, на другия съм, като след стомашен вирус  Sad Корема ми се подува, боли....наказание си е Sad
И съм забелязала че, след вечерно преяждане, сутринта тренирам трудно и съм много уморена.

Тренирам по моя си начин вече 4-и години и изглеждам коренно различно от преди. И съм убедена че, ако не бяха залитанията в храненето, резултатите щяха да са Х 2 Simple Smile Но след 3-и раждания и на 39-т години, изглеждам по- добре, отколкото на 25-т преди ражданията Wink
Винаги съм изглеждала поносимо  Laughing Но преди бях, като желе и една такава с увиснали рамене....а сега....да кажем че, имам по- спортен вид....и по- голямо самочувствие  Joy

# 524
И аз да се отчета. Сутринта един пилатес около 40 минути.
За закуска - две оризовки с мед и фъстъчено масло
Обяд - пилешка пържола със зелена салатка и естествено след това съгреших с разни сладки неща  ooooh!
И една не особено дълга разходка в гората, защото времето се влоши и нещо ми се върти главата днес.. Та колкото, толкова..

Хубава вечер момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт