Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~150

• 39 680
  • 739
  •   1
Отговори
# 330

"Amirim ben susma hakkımı kullanıyorum."

Цитат
Преводачката Мирас пожела лека нощ...Дали ще има друга преводачка...миналия път се включи втора, защото Мирас пишела през телефона и й било много трудно...

Ще продължи...това са думите на Дениз към Джансу за Лека нощ  Laughing

# 331

"Amirim ben susma hakkımı kullanıyorum."

Голяма капия е Озкан  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Момичетата, които пишат за Съдбата ги чета, но след като свърши епизода ще се включа с коментар...

Гости  Hug Dashenka Hug

Dashenka много ще се радваме, ако се включваш, а Злати че ще си има градска...

Злати мерси за допълнението към поста - получи се много забавно.... Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 22:40 от MAMA-AN

# 332
Ани, редактирах предния пост за думите на преводачката... Laughing

"Cihan, silahın bende gel al!"

# 333
Мисля си, че Хазал преиграва и сега ще ги направи на луди калинки.  Само нея да гледат, само нея да слушат, само до нея да стоят....
Дали   Хазал точно това  не искаше да постигне ?????
Да стане персона  номер 1  в семейството ???

Това глезене и от Джихан и от  Дилара за мен е преиграване.

# 334
  • Варна
Привет по нощите! Hug Hug Hug Hug
Ани, този път и на шега няма да гледам Sad
Скрит текст:
свалям температура- не зная какво пипнах пак, но скочи рязко на 39.5 и трябва дяа я сваля. Очите ми текат и не искам да гледам.  Пък и ви е известно как свалям температура- Mr. Green с греено вино и след малко като ми омота капацуната и хич биля няма да ги чувам какво си хортуват. Joy Joy Joy Joy

# 335
Това малко момиченце  Хазал   дали е Дилара в юношеските години ???

Само можем да гадаем, защото не знаем нищо за детските й години с биологичните й родители и сестра й.

# 336
Бризче, оправяй се бързо.
Да Ви кажа честно изгубих интерес към Парченцата, тази история с двете разменени момичета се проточи мноооого във времето, пълнежи, пълнежи и пак пълнежи, Tired затова и спрях да го следя.

# 337
Скрит текст:
свалям температура- не зная какво пипнах пак, но скочи рязко на 39.5 и трябва дяа я сваля. Очите ми текат и не искам да гледам.  Пък и ви е известно как свалям температура- Mr. Green с греено вино и след малко като ми омота капацуната и хич биля няма да ги чувам какво си хортуват. Joy Joy Joy Joy

Ох Бризче  ooooh! ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Ама греяното вино е много хубаво - пийни си скъпа и лягай...Бързо оздравяване  Hug

# 338
Бризче, оправяй се бързо.
Да Ви кажа честно изгубих интерес към Парченцата, тази история с двете разменени момичета се проточи мноооого във времето, пълнежи, пълнежи и пак пълнежи, Tired затова и спрях да го следя.

Парченцата са за отмора - няма напрежение като в Съдбата...

От къде дойдоха спомените на Харун  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Много хубава песен...Значи сцената от яхтата е в спомените на Харун....

Скрит текст:
Мен пък ме заболя жлъчката...ама ще изкарам епизода и тогава ще търся лекарства...

# 339
Скрит текст:

Ох,Бризче Hug,оправяй се,мила! ooooh!

Наде Hug

# 340
Озкан разказа на Джихан на Чаатай и договора,който са подписали...с фирмата на Харун..

# 341
Озкан имал за Джихан важна новина...

Скрит текст:
Чагатай пришло несколько месец назад он пришёл и заключали договор
Джихан му казва
Ты не тронь договор пусть останется

Думаю он использовал нас что бы до тебя дойти

Ты специально привела меня суда зная что Джих бей приходит здесь

Това не го разбрах...

Джихан казва на адвоката, че човека е пострадал заради тях...Адв. му каза да даде пари на Кериман...

Последна редакция: пн, 07 мар 2016, 22:55 от MAMA-AN

# 342
Озкан имал за Джихан важна новина...

Скрит текст:
Чагатай пришло несколько месец назад он пришёл и заключали договор
Джихан му казва
Ты не тронь договор пусть останется

Думаю он использовал нас что бы до тебя дойти

Това не го разбрах...

Ани, Озкан видя Чаатай(говореше по тел. с Харун) в полицейското,когато го разпитваха.Тогава си спомни,че той подписа с него договора за сервизаи че е човек на Харун!За това сега каза на Джихан!

На Дилара звъни непознат номер...но тя разбра,че Харун.. Laughing

# 343
Скрит текст:

Ох,Бризче Hug,оправяй се,мила! ooooh!

Наде Hug
Злате. Hug Simple Smile
Ани, хич не ми беше за отмора Хазал, такъв кривундел скоро не бях гледала в турско Дизи, отврат персонаж, но изигран перфектно от младата госпожица.

# 344
Харун мисли на глас

Ай Ди, Джихан испортил нас жизнь и настроение

Обажда се на Дилара...

Дилара му каза да не й се обажда...

Той я пита чете ли - за дневника навярно говори...

Пита я вярва ли в неговата любов...Тя му казва, че ще умре от тази любов...Той я моли да не говори така...

Общи условия

Активация на акаунт