За тези, които четат любовни романи - тема 22

• 102 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • В къщурката на хълма на феите
Четвъртата част на сезоните и тя си замина около 1:30 снощи - абсолютно нереалистично се получиха нещата с тая история на Матю, ама нищо .. Просто толкова се смях на историята с ветеринарния лекар, че само дето не събудих децата Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 676
Прочетох и 1ва част на Никога,никога на Колин Хувър, интерсна е,много заплетена исторя.Сега обаче ме гризе пусто любопитсво,Какво се е случило че не помнят нищо?Ако някоя от англо или руско четящите я е чела ,много ама много моля да ми напише кратка резюме на ЛС.

До 4та глава са преведени, остана да ги редактирам, но ще я пускаме отново цяла книга или може би на два дни с маратон.

# 677
  • ВАРНА
Прочетох Вождът (малко по сапунена ми се стори от необходимото) и Ястребът (доста по-забавна и интересна за мен) - харесаха ми,ще чакам с нетърпение следващите.Сега се чудя Херцогинята ли да подхващам или Само тази нощ 😊

# 678
От двете книги - "Една седмица в Ню Йорк" (Луиз Бей) и "Отражение" (Касия Лео) коя да почна първо, коя е по- интересна? Дайте мнение, че дочитам "Само една нощ" и искам да си оползотворя уикенда.

# 679
Книгата на Касия Лео не е завършена, няма и да я превеждаме цялата поредица.
Затова при двете по-добре тази на Луиз Бей.

# 680
С молба към някоя добра душа, която вече прочете "Само една нощ" да сложи едно резюме в спойлер.
Аз съм на средата и нещата вместо да си идват на мястото, стават все по-оплетени.
Каролина каква е на Дейвид?

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 19:26 от rire

# 681
Чета "Скандална любов" на Каралайн Линдън и засега върви добре! Peace Смятам обаче след нея да направя  малко пауза от историческите романи, защото започват да ми се сливат историите! Mr. Green
Изтеглих трите части на "Порочен милиардер"...поредният доминант явно, но видях че всяка част е по 100-тина страници и ще се чете бързо! Simple Smile

rire
, тъй като не знам как да скрия част от коментара си като спойлър мога само да ти кажа, че не му е гадже, другото по-добре сама да разбереш...  Peace

# 682
  • ВАРНА
Аз съм на 20% на Само една нощ,засега я бутам с мъка,тез финансови среди ме отегчават,няма живец,дано стане по-интересна ...

# 683
  • София
В началото и на мен ми тръгна малко мудно, а аз обичам да чета за финансисти, даже бях стигнала около 30-ина процента, когато прекъснах и прочетох друга. Сега съм стигнала почти 40% и става доста по-интересна.

# 684
Сега гледам по телевизията филма "По приятелски" и ми се чете нещо със подобен сюжет. Т.е за приятели които решават да правят необвързващ секс  в последствие се влюбват. Ако се сещате за някоя книга с подобен сюжет на Бг кажете. Мерси!

# 685
След всички положителни коментари за ,,Само една нощ,, ми е чак неудобно да попитам четящите я -не ви ли е странна тази студенина в отношенията,то бива сдържаност,бива,ама чак пък толкова newsm78.Чак ми става мъчно за героите ,вместо да съпреживявам терзанията им.И ако още малко послушам за това колко са отдадени на работата си,колко невероятен рисков финансист е той и за неравноправието между половете направо ще си ударя главата в стената.Поне историята ми се струва интересна и не толкова бозава на фона на масовките,така че ще я дочета.
За любителите на Братството на черния кинжал,, да споделя че на 24.05 ще излиза книгата за Сенките.Три пъти ура и може би наздраве!
А някой чел ли е вече ,,Самодива,, ?Любопитството ми е голямо,още повече ,че писателката е българка.

# 686
  • София
Твърдо обявявам - Само една нощ превзе върха в личната ми класация за любовен роман на годината!

Към elei - на мен лично не ми е странна сдържаността в отношенията. Всъщност на заден план има много страсти, гняв, любов, отмъщение, които завихрят сюжета. Абе цялата история много ми легна на сърце. Благодаря на съфорумката, която ни я похвали тук и предизвика интереса ни.

Някой да знае дали да очакваме от така модните напоследък продължения? Понеже авторката е шведка и естествено пише на шведски, като й напиша името, гугъл вади много малко резултати на разбираем за мен език и съответно ми е трудно да намеря нещо по въпроса.

# 687
  ,, Една седмица в Ню Йорк,, я прочетох и много ми хареса лека е  и се чете лесно сега чакам втората част ,но в момента чета  ,,Арогантен костюмар,, и ,,Изневяра,,и двете са много интересни, а паралелно с тях чета и една историческа и стана...  каша.

А сега дочетох третата част на порочния милиардер,която се оказа с доста интересен край.

Последна редакция: сб, 07 май 2016, 10:58 от Не се сърди, човече

# 688
Сега гледам по телевизията филма "По приятелски" и ми се чете нещо със подобен сюжет. Т.е за приятели които решават да правят необвързващ секс  в последствие се влюбват. Ако се сещате за някоя книга с подобен сюжет на Бг кажете. Мерси!

Саманта Йънг-Джамейка Лейн  Simple Smile
Аз също прочетох вчера третата част на Порочния милиардер.Такъв край не съм си и мислила,че може да има.Интересна е и той не е чак толкова доминант,само малко в първата част  Simple Smile

# 689
Сега гледам по телевизията филма "По приятелски" и ми се чете нещо със подобен сюжет. Т.е за приятели които решават да правят необвързващ секс  в последствие се влюбват. Ако се сещате за някоя книга с подобен сюжет на Бг кажете. Мерси!

Саманта Йънг-Джамейка Лейн  Simple Smile
Аз също прочетох вчера третата част на Порочния милиардер.Такъв край не съм си и мислила,че може да има.Интересна е и той не е чак толкова доминант,само малко в първата част  Simple Smile

Aма нали има щастлив край Порочния милиардер, че точно преди малко започнах първата част? Thinking

Medy и на мен "Само една нощ" ми е на върха в класацията за тази година! От Егмонт са писали, че до края на годината ще издадът втората книга, която ще е за Александър и потайната лекарка...Нямам търпение! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт