Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е поредицата на Сестри Прескот и къде мога да намеря електронни версии на книгите?
Каква е книгата „Слепият херцог“ и каква е сюжетната линия?
Какви са впечатленията от книгата „Сладко поражение“ на Теса Деър?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е поредицата на Сестри Прескот и къде мога да намеря електронни версии на книгите?
-
Каква е книгата „Слепият херцог“ и каква е сюжетната линия?
-
Какви са впечатленията от книгата „Сладко поражение“ на Теса Деър?
-
Каква е книгата "Треска" на Karen Marie Moning и какви са впечатленията от нея?
-
Каква е поредицата „Тристан и Даника“ на RK Lilley и какви са впечатленията от нея?
Смятам обаче след нея да направя малко пауза от историческите романи, защото започват да ми се сливат историите! 
.Чак ми става мъчно за героите ,вместо да съпреживявам терзанията им.И ако още малко послушам за това колко са отдадени на работата си,колко невероятен рисков финансист е той и за неравноправието между половете направо ще си ударя главата в стената.Поне историята ми се струва интересна и не толкова бозава на фона на масовките,така че ще я дочета.