В момента чета...45

• 84 660
  • 721
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Аз проверих какво дали и какво съм писала в ГР за романа. Оказа се - нищо по същество Grinning:
Скрит текст:

# 226
Аз също не го харесах особено, вповече ми идват драмите и безкрайните описания.
Чета третата от поредицата за Уейуърд Пайнс, засега е най-добрата от трите!

# 227
  • Belgium

Чета третата от поредицата за Уейуърд Пайнс, засега е най-добрата от трите!

И така ще е до края, гаранция ти давам  Grinning
Не случайно съм я закичила с 5 звезди, на които по принцип съм мега скръндзава  hahaha

# 228
  • Пловдив
И аз не харесах особено "Богът...", обичам книги с повече действие и ритъм, тази ми дойде прекалено обстойна, дори драмата беше затъпена от толкова много размишления и описания.. Иначе оценям превода и изказа на преводача, като прекрасен! За хората, които обичат този вид литература, категорично ще се хареса!

# 229
  • София
Мерси за мненията, момичета  bouquet Ще я започна, мисля, че има шанс да я харесам.
Тайга, много хубави ревюта пишеш. Запомнила съм те с едно за Празникът на козела на Льоса.

# 230
  • София
Откъде намирате Уейуърд Пайнс втора и трета книга?

# 231
  • Belgium

Имам ги на английски  Peace
На български няма да бъдат издадени, поне това казаха от издателството.

# 232
Започвам:

Приключих "Тайната история" на Дона Тарт. Категорично не е мой тип книга, но не можах да я оставя, прочетох я с удоволствие от първата до последната страница. Никога не ми се е случвало подобно нещо  Crazy

# 233
  • Варна
Пиша, като не ме домързи.
Напоследък все по-рядко и по-рядко.

# 234
Прочетох "Карибска мистерия" на Агата Кристи. Интересно криминале, чете се много бързо и леко.

Започнах "Паяжината на страстта" на Ан Дънхил, и по препоръка на моя син "Тупаниците на малкия Никола" на Госини и Семпе.

# 235
  • София

Имам ги на английски  Peace
На български няма да бъдат издадени, поне това казаха от издателството.

Лу, има ли ги в нета или да си ги поръчвам? Не ми е проблем английския.

# 236
  • Belgium
Искаш ли да ти ги пратя? Пусни ми мейл на ЛС  Peace

Приключих "Тайната история" на Дона Тарт. Категорично не е мой тип книга, но не можах да я оставя, прочетох я с удоволствие от първата до последната страница. Никога не ми се е случвало подобно нещо  Crazy

Ето това е най-голямото признание за един писател  Crazy

# 237
  • Ямбол
Човече, ще ми бъде много интересно да кажеш после няколко думи за Лисицата. Като че ли тук негативни отзиви не съм срещала.

# 238
  • Mostly in my mind
Чета разказите на Харуки- този човек винаги ме впечатлява, все едно пише за мен. Невероятен !
Нали?! Simple Smile)) Култура толкова далечна от нашата, а в същото време го чувстваш страшно близък. Разказите му най-малко от всичко негово ми харесаха. Липсваше ми този сюрреализъм характерен за повечето му произведения.  Simple Smile

# 239
Ето това е най-голямото признание за един писател  Crazy
Абсолютно!

Човече, ще ми бъде много интересно да кажеш после няколко думи за Лисицата. Като че ли тук негативни отзиви не съм срещала.
Ще пиша Simple Smile На мен ми я препоръча приятелка и съфорумка, имам големи очаквания Peace

Общи условия

Активация на акаунт