Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Цитат
Има втори фрагман на Парченцата, ама не мога сега да го намеря....
Ани Hug,аз го пуснах още в сряда сутринта 2-ри фрагман!Сега проверих-п.217! Peace

https://youtu.be/8nPAWbj5T2Y

# 301
Злати - да гледала съм го...Но съм забравила, че това е втори фрагман...Бабешка работа  Grinning Grinning Grinning

Скрит текст:
— Пока заниматься музыкой у меня нет желания. Если снова проснутся чувства к музыке, то только тогда, может, выйдет новая песня. Я не расстался с музыкой. Пока мои фильмы говорят о моем состоянии души. Только я отложил на время пение, новые песни, съемки клипов и концерты.

Озджан Дениз.

Няма муза момчето...Ще почакаме за нова песен, макар, че на мен ми харесват и сторите....

Вече съм готова за поредния епизод на Съдбата...Приятно гледане на всички, които днес ще гледат...Хубав епизод предстои да видим.
Кахраман няма да остави Дафа да бъде притеснявана от неговата рода...Той ще се пържи сам и ще поеме всичко върху себе си....Бозавата ни лук яла ни...мирисала.....

# 302
Проблема на Дафа е, дали останалите са научили, че детето не е нейно...След като Кахраман я успокои, че никога не би я злепоставил бозавата заспа като новородено...Кахраман будува...Елиф също....
Къймет сега ще оправи работата...защото бозавата змия се върнала от онзи свят...А Елиф кучетата я яли...Нали Дафа и Къймет няма да имат проблеми, какво значение има какво ще преживее Елиф....Баси и саможивите змии....Нарушено било спокойствието на цялата фамилия..

Елиф два пъти звъня на Кахраман...Елиф не знае, че е майка на детето, но няма да направи аборт...Няма да стори такъв грях да убие неродено дете...Това означава, че въпреки всички притеснения които има какво ще се случи, когато майка й научи, тя реши да запази бебето....Това за мен означава, че Елиф се нагърбва сама да отгледа чуждото дете......

"Щастието" на Дафа се завръща...Разбира се, че се радва, че вече няма бебе...Дори не се опитва да прикрие радостта си....Змия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Това е края на брака на Кахраман и Дафа...Въпрос на време е Кахраман да смъкне халката и да си тръгне от родния си дом....

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 21:11 от MAMA-AN

# 303
  • Стара Загора
Ани Hug
Цитат
"Щастието" на Дафа се завръща...Разбира се, че се радва, че вече няма бебе...Дори не се опитва да прикрие радостта си....Змия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
                                                                                                                                                                                                                     Тя,че се радва,радва се,но не мога да си обясня,как очаква след всичко,което се случи да"започнат с Кахраман отначало".Бездушна кучка #2gunfire #2gunfire #2gunfire                                                                         

# 304
Оле Аниииии много се палиш Laughing при все, че вече сте гледали тук сериала онлайн, представям си какво е било по време на онлайна. Mr. Green
Еййййй много истина има в поговорките ей, за случая най-подходяща е-Който се смее последен се смее най-добре.
Така и Дафинка, кефи се на макс, но скоро, ще и се попари радостта.

# 305
И тук най ясно си пролича разликата между двете жени.
Еднста готова да износи  роди и с переспектива да отгледа чуждо дете а другата не желае да го има въпреки че е на съпруга и.
Едната е добра и готова да жертва себе си и бъдещето си заради това дете а другата е бездушен егоист
Дафне тотално изгуби битката.

# 306

Здравейте мили момичета, честит празник Благовещение.

Желая ви крепко здраве и  сбъдване на всичките ви мечти
.

# 307
Сладури, тази вечер серията беше хубава. И толкова пъти съм я гледала и пак я изгледах.
А да ви пиша - моят съпруг също гледа филма и ми каза, тази бабушкера /за Къймет/  не само че е идиотка, ами е и наркоманка.
Само дрогирана наркоманка може да  посегне на бебето.
помислих си - тая змия на всякаква сме я наричали - каквото ни дойде на ума, ама пък не сме се сетили да я наричаме  наркоманка.

Колкото повече хора  го гледат толкова повече  мнения.

Всичко хубаво.

# 308
Джоли напълно съм съгласна с написаното. Сигурно се чудите защо толкова ненавиждам Дафа....Ами защото това, което видяхме до тук е нищо!!!!! Не знаете на какво е способна вещицата. Гледайте и ще видите.....

Наде не ме питай какво беше при онлайн гледането.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Гледала съм епизодите на 3 езика и с всяко следващо гледане страстите бяха по, по, най....

Боби дори Елиф да беше направила аборт, царството на Дафа свърши. Кахраман щеше да се разведе с нея от раз. Защото знае много добре, че тя искаше да "направиМаборт"....Къймет веднага щеше да извади шишенцето с отровата и Дафа ще получи червен картон...

Сиси за двете стерви нищо хубаво не можем да кажем...."Милата и добра" Дафа не е съществувала никога. Ние които сме гледали целия сериал, знаем, че през всичките години живот в имението Дафа се е преструвала...Не е можела да понася никой освен Кахраман....

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 23:10 от MAMA-AN

# 309
  • Стара Загора
Бой и скубане на коси провалиха топ сериали                                                                                                                         Не само Еркан Петеккая трудно преживя да дели светлините на прожекторите със звезда от неговия ранг                                                                                                         Войната на Еркан Петеккая и Нургюл Йешилчай беше шумно отразена и предизвика лавина от коментари. Хората обичат да се забавляват със скандалите на известните, само че това не помага много на проектите, в които участват. Когато звездите се карат и дори – бият зад кулисите, това просто проваля дори хитовите сериали. Та кой ще повярва в страстната любов на екрана, когато всички знаят, че звездите не могат да се гледат?!                                                                  Ето и други примери за „междузвездни войни”, които провалиха поредици:                                                 Родният зрител в момента гледа първите серии на „Войната на розите”. В началото на снимките всички са ентусиазирани, но към края снимачната площадка се превръща в арена на ожесточен конфликт. Не, централните актриси се разбират добре, но…Влюбените „Гюлру” и „Йомер” не могат да се гледат! Дамла Сьонмез и Баръш Калъч толкова страстно се карат, че стигат до размяна на плесници! Скандалът се раздухва от пресата и продуцентът не издържа! Вместо да налива пари в проекта, поръчва на сценаристите да напишат финал и сериалът приключва на 68-ия епизод!                                                                                                  Властната Къймет от „Част от мен” се играе от достолепната Гюл Онат. Ветеранката е със солиден опит в сериалите, колегите я ценят, а журналистите отбелязват, че не обича интригите. Тя обаче влезе в директен физически конфликт с партньора си от „Сезони на любовта”. Сбиха се с „Неджип“ и той се зарече дори да я съди!

Неостаряващата красавица Небахат Чехре е като зла мащеха за младите си колежки. Тя запозна Мерием Узерли с бащата на детето й. Сторила й се самотна. След това обаче даде интервю, в което я упрекна за избора да бъде самотна майка. Самата тя е направила аборт, за да не го причини на детето си. Конфликтът между двете не се изглади и това стана причина, Мерием да избяга буквално от сериала.

За Небахат няма да намери добри думи и Туба Буюкюстюн. Двете снимаха в „Черни пари и любов”. Ветеранката я характеризира като красавица, но намекна, че не цени таланта й: „Мога да коментирам хора само на моето ниво и възраст, но тя е още млада…Нека зрителите я оценяват. Те виждат…”                                                                                                                 Зрителите още помнят разочарованието си от „Завръщане”. Сериалът свърши чудесно, но никога няма да видят Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт заедно. Снимките в Анадола за тях бяха кошмар. Тя го обвиняваше, че е тиранин и грубиян. Той – че е истеричка, глезла, която проваля снимки заради колебанията си в личния живот. Сериалът още жъне успехи по света. Джансу Дере е снимала само в хитови сериали, но дамският любимец Алакурт,загуби имиджа си на герой!

# 310
Ани, аз като знам, че например края е хепи и не се впрягам при следващо гледане, с две думи мога да понеса много щом знам, че финала е хубав.
И аз знам Дафинка какви ги къдри през целия сериал.
Реши, че може да преметне всички, но себе си не успя, затова се провали във всички опити за манипулация, защото се опита да изиграе собственото си АЗ, а с него шега не бива, защото това сме ние с разголени души и без маски пред самите нас.
Вай, вай, вай, newsm09 грозни картинки #Crazy се "рисуват" по сетовете, ooooh! чак толкова не вярвах, че могат, doh но винаги може и още, и още. Tired
Боби, това някаква статия ли е, newsm78 питам не за друго, а защото бих искала с твое разрешение разбира се да споделя една част от това инфо, с други мои съфорумки?!

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 23:42 от Neidjal

# 311
Диалога Кахраман - Къймет в снимки и текст....

Бозавата подслушва...И ще предложи на Кахраман да върнат миналите дни....Той пък е вече сит на отровата й и ще потърси чист въздух.....
Жалко, че Кахраман е толкова добър и ще забрави какво направи майка му в този ден..... ooooh!

# 312
Много ми допада идеята за пресъздаване на важни сцени с диалози/с надписи, сама ли ги правиш Ани!?
Ани, ти сама си го казала, че Кахраман е добър, а добрите хора умеят да прощават.
Човек, който може да прости му олеква на душата, разбирам го и добре направи, защото злобата и жаждата за мъст разкъсват първо душата на човек, а след това и тялото, защото второто е следствие от първото.
Каймет свири по гайдата на Дафинка, а не се съобразява с желанията на сина си, ето това е основната й грешка, която е предпоставка за всички след нея.
Хайде, лека Ви ноооощ. Simple Smile

# 313
Наде - потънах в този сериал и сигурно и една петилетка да го гледам, ще продължа да се вълнувам. С всяко следващо гледане откривам нещо, което преди това съм пропуснала - лукава усмивка, жест, или дума....

Боби - мерси за инфото което си сложила  Hug Знаех само за конфликта между актьорите от Завръщане....

Утре здраве и живот ако се прибера навреме ще направя снимки от диалозите  Кахраман - Дафа и Кахраман- Джелял...Ако искате още нещо кажете - ще направя и други изрезки....

# 314
  • Стара Загора
Наде waveyстатия е!Няма какво да ми искаш разрешение,сподели го с когото искаш!Аз затова го споделям с вас Hug Хубаво е да научаваме по нещо ново Grinning                                                                                                                                                                                                         Ани waveyКъймет толкова интриги направи зад гърба на сина си и през цялото време твърдеше,че са за негово добро!Не можах да я разбера до края на сериала и нея newsm78 Хем упрекваше Дафа,че не може да им роди наследник,хем и помагаше във всички злодеания и интриги!                                                                                                                                                                                                                                         

Общи условия

Активация на акаунт