Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (8)

• 51 370
  • 774
  •   1
Отговори
# 120
 kate 75, успех каквото и да изберете  Praynig Hug

Верчето, палци за зелената светлина  Hug

Блинг, не мисля, че с думите си, си обидила някой  Peace Не мисля и, че някой от темата иска да спираш да пишеш  Hug Ако обаче, ти самата не се чувстваш добре във форума, тогава е друго нещо  Crazy Но постовете ти са полезни, както и на всички които има какво да споделят по дадена тема  Flutter

# 121
Блинг,на мен си ми много полезна и доста неща са ми ставали ясни след като съм прочела постовете ти Hug

# 122
  • София
Блингче, да не вземеш да изчезнеш сега! Naughty Ели ти е обещала ритниче, аз цял бой ще ти тегля за увесения нос Twisted Evil Знам, че ти е тегаво, но скоро ще се раздвижат нещата. Нали на следващия преглед с док вече ще планувате пристъпване към действия? За съжаление, на всички тук ни се е паднало да станем майки по трудния начин и всяка от нас си тегли теглилото. Но пък накрая всички ще прегърнем най-прекрасните рожби на света! Гушкам те много и вярвам, че скоро нещата при теб ще потръгнат в правилната посока! Hug
Ели  Hug Докъде го докара ти? Ще има ли лапаро?
Прегръдки за всички момичета, много кураж, сили и успех Hug
Днес някой беше на преглед Thinking Поли?

# 123
Да, Фран бях на преглед. Имам си ембрион със сърдечна дейност Simple Smile. Чух го! На 5 април съм пак на преглед Simple Smile
Блинг , не спирай да пишеш. Постовете ти са полезни за всички" аз просто изказах мнение от моята камбанария. Не съм искала да засегна никого.
Успех на всички!

# 124
Аз да питам нещо,че трябва да си уредя нещата на работа.Ако стигна до пункция,болнични дават ли или да си ходя при личната?

# 125
  • София
Блинг,аз много те харесвам!Имаме нужда от човек като теб  Hug

Аз тъпо и упорито се опитвам да се свържа със Сигридов

# 126
  • София
Кате дават болнични от пункцията 15 дни,но ти ако не искаш да не разбират в работата може и от личния да си вземеш.
Поли браво на дребосъчето все така да тупти под  твоето Hug
Франго, Магнетична, Блинг Hug Hug Hug Hug много прегръдки за всички

# 127
Поли, браво на вас  Hug  винаги с хубави новини  Heart Eyes Praynig

И аз ви прегръщам всички  bouquet Hug Heart Eyes

# 128
  • София
Кате, пожелавам ти успех каквото и да изберете. Довери се на докторката и на женската си интуиция. Относно болничния - не можеш ли да си вземеш отпуска само един ден, когато ти е евентуалната пункция. Защо са ти болнични. Хем е повече разправия, хем ми се струва излишно?

# 129
Здравейте, бих искала да се запиша в темата - очакваме заповед и опит през април при д-р Калчев.  Опитваме се от средата на март да подобрим качеството на плувците с ортомол
Скрит текст:
с 1% по Крюгер сме
, докторът каза, че са необходими мин. 3 месеца принципно, но се разбрахме да действаме и се молим за две чертички Praynig. Много силно го желаем.
Дано всички вие момичета се разпишете в темата съвсем скоро с хубави новини! bouquet bouquet bouquet

# 130
Кристи, пиех го 3 месеца преди опита и пак ги имаше  Mr. Green
Аз го пиех 2 години Mr. Green Мъжът ми също.

kate 75, според мен със замразен материал и един фоликул откъм здравата тръба, никакъв смисъл от инсе. Направете по-добре ИКСИ.

lady_Joy
, ще успеете Simple Smile

# 131
  • София
Kate, според мен съветът на cristi е правилен с оглед ситуацията при вас. С ИКСИ-то ще използвате яйцеклетките и от двете страни, което в случая утроява шансовте ви.

# 132
Благодаря ви много,момичета.Колкото повече се замислям,инсе би било материал и пари на вятъра.

# 133
Благодаря ви много,момичета.Колкото повече се замислям,инсе би било материал и пари на вятъра.
Точно Simple Smile

# 134
Един ден да поскитосва човек и сте изписали света, че и смут съм внесла Laughing
Скрит текст:
Спокойно тук съм, няма да изчезвам. Никой с нищо не ме е засегнал Hug Просто имам нужда да помисля повече за себе си и от тук нататък ще огранича самарянското писане, защото явно чрез него си избивам дяволите.
Честито сърчице и следващия път да бие още по-силно Praynig Не си вкарвай грешни мисли в главата и гледай здравето си. Не съм се засегнала Wink
Kate, преди коментирахме и аз съм на мнението, както май и повечето момичета тук, че инсето по-скоро не е за теб и е добре да се насочите към ин витро. Не само за конкретната стимулация. Но ти сама трябва да решиш заедно с ТМ.
lady_Joy, добре доша и успех Peace
Креми, надявам се всичко да е наред при теб. Не искам да те подпитвам нахално вече, ти сама ще решиш, когато имаш с нещо да се похвалиш Wink
Фран, Магнетик Hug

Общи условия

Активация на акаунт