Бързи здравословни въпроси и отговори – 2

• 84 226
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • ...на безопасно
Вчера установих, че съм изпила 4-4,5 л течности. стреснах се...
Това нормално ли е?

# 511
Ако са алкохолни, газирани, отровни може и да е лошо. В друг случай едва ли е лошо в летен сезон.

# 512
  • ...на безопасно
Не, пия само вода, чай мента или липа, и кафе. Айрян също.
Обаче много ми е вижда.
Миналата седмица пих бира и на сутринта имах подути очи.
 newsm78

# 513
Нормалното количество е 30мл на килограм живо тегло, т.е. ако си 50 кг литър и половина, при повече течност се затормоз
яват бъбреци, сърце, лятото обаче обилно се потим, така, че спокойно нищо няма да ти стане....ще пишкаш повече Simple Smile
Щом имаш подути очи задържаш вода, да не ядеш много сол?
Освен това ако си все жадна провери си захарта!

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 13:39 от mimi.7299

# 514
Минах прегледа, докторът каза, че нещо като ганглинозка ли нещо подобно, пъллно със ставна течност, каза че като се сгъсти течността може да повиши налягането и да се пукне....не го оперирали, нямало смисъл защото пак се появявали, даде да го мажа с Дийп релив, то е с ибопрофен и ще мине болката...но топчето ще стои, да не се трвожа каза!

# 515
Моля препоръчайте ми добър дерматолог за София.
От много време ми се появява сърбеж по шията/ предимно сутрин/.
Мазах се с Тридерм, пих антихистамин, но след спиране на лекарството проблема се появи отново.

# 516
Моля препоръчайте ми добър дерматолог за София.
От много време ми се появява сърбеж по шията/ предимно сутрин/.
Мазах се с Тридерм, пих антихистамин, но след спиране на лекарството проблема се появи отново.

Ооо, аз това съм го приела за вид лятна алергия. От няколко години лятно време ме сърби шията и под брадичката. Много е гадно и при мен не е само сyтрин, а е през целия ден, но не всеки ден. Колко съм се гледала за пъпки, за сyха кожа - еми на вид всичко е наред. Облекчава ме напръскването с розова вода.

# 517
  • София/Испания
Дано всичко мине добре.Чакам да споделиш какво е казал лекарят. Hug
Ще споделя, теб боли ли те, защото при мен болката е тъпа и ако не бях почнала да беля картофи хич нямаше да го усетя Sad
Сега като се пипам ми се струва,че е изчезнало.Преди имах болки,сега вече нямам.
Дано изчезне за винаги и повече да не се появява.

# 518
  • София
Здравейте!
От вчера усещам ниско в корема под пъпа дискомфорт,неразположение,усещането е много неприятно и сега само мисля да не е симптом на нещо лошо и както си имам хипохондрия та ще се побъркам от притеснение,на някой случвало му ли се е да има такива стомашни проблеми?утре ще запиша час за гастроентеролог но ви питам и вас,ако някой знае нещо по въпроса нека сподели.

# 519
  • Бургас
Здравейте!
От вчера усещам ниско в корема под пъпа дискомфорт,неразположение,усещането е много неприятно и сега само мисля да не е симптом на нещо лошо и както си имам хипохондрия та ще се побъркам от притеснение,на някой случвало му ли се е да има такива стомашни проблеми?утре ще запиша час за гастроентеролог но ви питам и вас,ако някой знае нещо по въпроса нека сподели.
  Предполагам, че е колит. Аз имам подобни симптоми и диагнозата е гастрит и колит, но все пак посети лекар за да си спокойна.

# 520
  • София/Испания
И аз съм имала същият проблем,мисля се появява след ядене на трудносмилаема храна,напр.
сурово зеле,зрял боб.Общо взето храни,които образуват газове .

# 521
  • на острова на мечтите
Пий активен въглен

# 522
ninkata80  може и да е просто стрес, не се стряскай Simple Smile

# 523
  • София
Благодаря ви на всички,от вчера като,че ли ми помина но почна ли да мисля и имам чувството че усещам това неразположение.
Миналата година януари пак така ми се случи,посетих гастроентеролог и каза,че е на нервна почва,като се има предвид и тревожността и хипохондрията ми и че най-верочтно е синдром на раздразненото черво.
Записала съм си час в Токуда но е чак за четвъртък,нямаше за по-рано.

# 524
  • на острова на мечтите
Благодаря ви на всички,от вчера като,че ли ми помина но почна ли да мисля и имам чувството че усещам това неразположение.
Миналата година януари пак така ми се случи,посетих гастроентеролог и каза,че е на нервна почва,като се има предвид и тревожността и хипохондрията ми и че най-верочтно е синдром на раздразненото черво.
Записала съм си час в Токуда но е чак за четвъртък,нямаше за по-рано.
не се стряскай предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт