PhytoCode - Качествена българска козметика /Тема 6/

• 151 886
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
https://www.phytocode.bg/produkti/kozmetika-za-lice-tqlo-seriq-lb - промоционални комплекти от новата LB серия.
Много благодаря за информацията bouquet Възползвах се Grinning

# 661
И аз се присъединявам към благодарностите за информацията!
Чакам си с нетърпение утре продуктите.

# 662
Получих си продуктите и понеже имаше недоволства от вида/опаковането на пратките, държа да кажа, че на първо четене бях много приятно изненадана от вида, в който пристигна поръчката ми. Комплектът беше в транспортна кутия, отговаряща перфектно на размера на съдържанието, облепена с лепенки с логото на фирмата. Отделно продуктите са в много симпатична опаковка, която определено прави много добро впечатление:
Скрит текст:
И още нещо, което ме изненада приятно - въпреки, че имах ангажименти и затова поръчах/платих за доставка 2 дни след направена поръчка, пратката беше при мен на следващия ден, заедно с мострата, която исках.
Обичам да ме глезят като клиент Laughing И харесвам Phytocode Peace
Впечатления от продуктите ще споделя, задължително, малко по-нататък.

# 663
Аз съм много доволна от новите продукти. Кожата ми е добре хидратирана, без тежък и мазен филм върху нея. Серума се съчетава добре с Red out крема ( слагам от Red out само върху проблемните места). Серума ми е напълно достатъчен. Кожата ми е спокойна.

# 664
  • В долината на голямата река
Серията им за зряла кожа от каква възраст би трябвало да се ползва?

# 665
Олеле, от няколко месеца не съм поръчвала кремовете и измиващия гел от любимата ми серия и чак сега разбирам, че вече не я предлагат. Защо така? Дали ще има идентични на същите продукти от новата серия, която виждам, че и ценово е с едно 10-тина лева по-скъпа? Аз ползвах крема с роза дамасцена за 30+, околоочния, и измиващия гел за лице с роза дамасцена.

# 666
Лосионът за почистване на грим от очите вече не се ли предлага?

# 667
Аз получих наскоро интимния гел и маската за лице. Много съм доволна от Фитокод и от всичко, което съм пробвала досега. Само малко се разочаровах защото не ми пратиха мостра на шампоана и маската, явно са нямали Sad Имам голямо желание да ги пробвам. Ще се пробвам на другата поръчка, дано тогава да имат Simple Smile

# 668
Влизам в темата, за да похваля продуктите от новата серия. От месец ползвам крема за зряла кожа, околоочния и тоника (интимния не го броя, защото той ми е „стара любов"). Не мога да бъда много прецизна в обясненията, защото нищо не разбирам от съставки и формулировки. Но това, което мога да кажа е, че действат, няма рекламни празнословия. Кожата ми не е млада и чудесно се повлия – бръчките са значително смекчени. Мисля,че ако продължават Фитокод с тези темпове в качеството, пластичната хирургия ще стане безполезна. Искам да благодаря на момичетата от Фитокод за изненадата – в последната ми пратка имаше цели 4 тестера, което никак не е малко като количество , а и като жест.

# 669
  • Бургас
Аз получих наскоро интимния гел и маската за лице. Много съм доволна от Фитокод и от всичко, което съм пробвала досега. Само малко се разочаровах защото не ми пратиха мостра на шампоана и маската, явно са нямали Sad Имам голямо желание да ги пробвам. Ще се пробвам на другата поръчка, дано тогава да имат Simple Smile
Като се има предвид че серията за коса се спира и в момента се "чисти", е малко вероятно да се появят мостри, защото са безсмислени при това положение Wink

# 670
Ааа така ли, жалко, не знаех, че ще спират серията за коса:(

# 671
  • Пловдив
Здравейте!

Пробвах от тестер крема за зряла кожа от новата серия и много ми хареса. Доста воднист, но може би заради това много икономично се разнася. Попива моментално, няма мазни следи. Много приятно усещане, ако трябва да избера една дума, то тя е "озаряване" на кожата. На 35г съм, със нормална към суха кожа, уморена от липсата на достатъчно сън кожа. Определено ще купя в пълен размер. Радвам се, че откривам все повече бг продукти, които да ми се отразяват доста добре.

Маската също я пробвах, със смесени чувства съм.

Поч.лосион също много ми харесва и ползвам с удоволствие.

# 672
Преди повече от месец си взех комплекта за зряла кожа, както и интимния лосион, но за него всичко е ясно.
За мое съжаление, и този път откъм тестери не ми бяха отпуснали нищо,
що така не ме уважавате, бе хора Stuck Out Tongue Winking Eye
Така се случи, че когато почнах да го ползвам бях много изморена - преумора, напрежение,недоспиване.И всичко това,естествено, се беше отразило на кожата ми.
Като започнах да ползвам кремчетата на Фитокод, кожата ми наистина се озари и стегна, тенът се избистри и всички следи от умора изчезнаха от лицето ми.
Първото ми впечатление за новата серия бяха прекрасни.А деликатния аромат ми допадна изключително.
Сега с времето, си ги ползвам със същото удоволствие, но вече редувам с по-тежка артилерия, че,като че ли, ми идват малко леки и само те не са ми достатъчни.

# 673
  • В полите на Пирин планина
Аз си взех от LB серията хидратиращия крем за суха кожа и почистващия лосион. И двата продукта много ми харесват.

# 674
Аз в момента /от няколко седмици/ ползвам редувайки всички продукти от ЛБ серията на Фитокод и серума и нощния крем Беадора. Резултат - по-стегната и опъната кожа, едва забележимо, верно. Но - има нещо друго: за разлика от напр. продукти на Есте, Ланком или Кларинс, усещам, че наистина ползвам продукти, които са с оптимално селектиран състав и действащи с перспектива. Освен това са в серии, а не както досега съм процедирала да купувам импулсивно и безразборно кремове, лосиони и серуми, които така и не довършвам и не мога да преценя как и доколко са ефикасни. Отказах се от прескъпи кремчета с по 100 съставки, от които 50% алкохол и силикони. Доволна съм от тези две линии и смятам да продължа.

Общи условия

Активация на акаунт