На море в Поморие 2016

• 137 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Не съм го гледала на картата, но ако е на източния плаж, проверете и на ул. Рибарска №3 има нещо като стол с обедно меню. Има готвено, супи...сравнително евтино.  Работи от 12ч. до 23 ч. вечер...

Сега го видях, доста нататък е Поморие бей Confused

# 316
Благодаря ви много. Ще се проучва и на място  Wink

# 317
  • Поморие
Не съм го гледала на картата, но ако е на източния плаж, проверете и на ул. Рибарска №3 има нещо като стол с обедно меню. Има готвено, супи...сравнително евтино.  Работи от 12ч. до 23 ч. вечер...

Сега го видях, доста нататък е Поморие бей Confused

Може би е на около 1км, а може и малко повече от ул. Рибарска. Източния плаж на Поморие се намира в стария град и е дълъг 4 км.

# 318
Поморие Бей се намира точно до плажа- на около половин минута. Плажът е хубав много и има място. Комплексът изглежда добре. За ядене- преди четири години обядвахме в ресторанта към комплекса и всичко, което ни сервираха освен соковете, беше развалено. Оттогава не сме рискували. Има наблизо места за ядене и центърът не е далеч- около десетина минути ходене пеша. Намира се близо до Гранд хотел Поморие и балнеосанаториума  Peace

# 319
  • в края на града
Здравейте, резервирахме апартамент в Апарткомплекс Поморие Бей - за първа година ще почиваме в Поморие. Моля някой да ме ориентира къде най-близко можем да се храним /оптимално съотношение цена качество/, плажа май е близо  newsm78 и това кой плаж се води. Центъра много ли е далече?

http://pomorie-bay.com/BG/
Бяхме в близост до Поморие бей, плажът е "отсреща". По-спокойно е, не е толкова пренаселено, има свободни зони, чадър 5лв. Морето е чисто, плитко в началото, винаги има вълнички - радост за децата. Плажът е малко мръсен  Confused За хранене, имат заведение, което ни препоръчаха да избягваме.. Ние ходехме към центъра -10тина мин. В близост сме били в "Петър и Павел"(до Гранд хотел Поморие) - добра кухня, нормални цени, приветлив персонал, видях, че предлагат и готвено. Другото в близост, където бяхме е към хотел "Роуз гардън"(като се завие по Крайбрежна), скъпо е, имат разни по-екзотични специалитети в менюто, перфектно обслужване, добра кухня, обстановка - нищо особено (лично за мен не си заслужава..).

# 320
  • в края на града
Вчера се върнахме от Поморие. Много хора, отвсякъде се носи руска реч. Ние бяхме на по-спокойно място, което веднага оцених. Приятно е, има много места за разходки, цените са нормални. Плажовете долу към носа са много пренаселени, в посока към езерата стават по-спокойни и има повече място.
Аквапаркът работи, детето е много доволно, ММ - с ударена глава и контузено коляно.. Убийствени цени вътре - сейф 5лв., кола 5лв. Има шезлонги да се поседне, няма чадъри.
Музеят на солта - някаква пародия на музей. Малка стаичка с 20тина фотографии, лектор, който като чуе, че сте българи ви претупва за 3 мин. и завършва с: "ае, разглеждайте сега...", доста по-атрактивни са омазаните с кал хора, съхнещи на слънцето при входа на музея  Grinning.
Влакче - 3лв. на човек, на около 20-30мин., на децата им е забавно.
Синът ми кара ховърборд (10лв - 30мин., 15лв - 60мин.), голямо желание, много му хареса. Има хубава асфалтирана нова алея по крайбрежието вляво от "Старите къщи" до плажа "при Американеца", която е идеална за каране и много приятна за разходки.
Бях планирала и корабче, Тракийска гробница и исторически муей, ама времето не стигна...
Приятна почивка!

# 321
Здравейте, едни мои познати имат много хубав апартамент на 60м от плажа, в който аз бях миналата година. Апартамента има спалня, хол с кухненска част, в която има хладилник, готварска печка, парти грил и необходимите условия за готвене. Има две бани с две тоалетни. Климатик и телевизор с кабелна.От терасата се вижда плажа, който е буквално на една минута. Аз самата щях пак да ходя тази година от 5 до 12 септември, но се объркаха плановете с отпуската и остава свободен. Ако някой се интересува мога да дам телефон.  Simple Smile

# 322
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Може ли направо линк, интересно звучи.

# 323
Може ли направо линк, интересно звучи.

Нямам линк, те са ми приятели мога да ви дам телефона им.

# 324
И аз търся мнение от Интерхотел Поморие и Релакс  Praynig
Извинявам се, че нахлувам в темата без да съм съвсем подготвена!  Blush
Трябва да резервирам балнео почивка на свекърва ми. Изборът се свежда до Интерхотел Поморие и комплекс Релакс. Доколкото разбирам от сайта им, са едно. Има ли разлика в качеството на процедурите? В Интерхотела предлагат настаняване на база нощувка, закуска и вечеря, а в Релакс - ол инклузив. Моля за мнения!

До колкото разбрах компекс Релакс си е доста далече от всичко... Интерхотела пък е на хубаво тихо място, че и с изглед към пристанището. Удобно местоположение до всичко. Той обаче е тип " Балкантурист", вместо да го реновират са постоили нов корпус в съседство с топла връзка. На новият корпус му е далеч ресторанта, на старият басейна... Басейна обаче си е живо каляване на нервите. Има 20 шезлонга, 8 от които счупени.  Чадъри - няколко. В детската секция има място точно за 5 човека възрастни. Естествено всичко се заема от рано сутринта. Ако все пак намериш сянка, не виждаш басейна. Храната е смешна. Няма елементарни неща. Жива подигравка. Имат и олинклузив, който е с едно и също всеки ден.  Балнео центъра изглежда като болница от комунизма, като качество на процедурите незнам, видът му ме отказа.
Самото Поморие е толкова пренаселено, че човек изобщо не може да се наслади на красотата му. Хората се газят един през друг. Абсурд е да пуснеш детето от ръката си, камо ли да играе, пък то няма и къде. Цените ми скриха шапката. Пица 10лв, салата 10лв,. картофки 5лв. 200гр. диня 4,50. На всичкото отгоре и на това не можеш да се насладиш, защото да намериш място да седнеш е изкуство, а когато имаш късмета да го направиш е толкова шумно, ветровито и с чакащи хора на опашка, че всичко ти пресяда.
Лятното кино не работи. Доволна съм от влакчето. От заведенията съм доволна от при Американеца, Омар, и на една тераса отсреща срещу новият корпус на Интерхотела. Аз лично си правих резервация. Плажа централния е пренаселен. Интерхотела ползват за плаж един малък залив. Не ми изглеждаше добре и чисто.

# 325
 В края на юни бяхме в семеен хотел "София" за две нощувки. Много съм разочарована.
 Местоположението му е добро- тиха улица, близо до плажа и до центъра. И това е всичко, което ми хареса.
 Чистотата е под всяка критика, особено в банята- неизчистени батерии, под и на места остатъци от сапун Sad
 В описанието им пише: WI-fi  във всички стаи....нищо подобно, интернет имаш само ако си на партера или стаята ти е на първия етаж.
 Направена беше забележка, защо не връщаме по-бързо ютията, която взехме за ползване. Явно е една за целият хотел.
  Първият ден имахме проблем с климатика в нашата стая и всъщност до вечерта изкарахме без такъв. Отстраниха проблема. На следващия ден след всяко наше излизане от хотела беше влизано в стаята за да се провери дали сме оставили климатика да работи! Ако е оставен го изключваха! Преброих 4 влизания за деня, като последното е било вечерта докато бяхме на вечеря / познах по липсващи закачалки в гардероба/. За тези всички влизания нито веднъж не беше почистено или поне да изхвърлят боклука от кошчето.
 За толкова години пътувания за пръв път се сблъсквам с такова нещо! 40лв е двойната стая.
 Никога не бих отишла втори път там.

# 326
Може би сте попаднали на кофти стая или персонал? Или незнам newsm78
Ние бяхме там от 11 до 15 юли и сме много доволни. С кърпата от плажа, която беше мокра и съответно не може да се изтупа добре бяхме донесли доста пясък. Слагайки я да съхне на терасата се беше изсипал там и ми беше неудобно, но нямаше с какво да го събера поне. След като се върнахме беше изметен.
В стаите се влизаше, но не толкова често, както при вас и не всеки ден.
Не сме оставяли включена климатичната система, та за това не мога да кажа дали е било така. Ютия също не сме ползвали.

# 327
Кво толкова го хвалите този Омар? Нищо особено не беше, според мен. Даже кашкавала в салатата беше.нещо като каша на кубчета.

# 328
В края на юни бяхме в семеен хотел "София" за две нощувки. Много съм разочарована.
 Местоположението му е добро- тиха улица, близо до плажа и до центъра. И това е всичко, което ми хареса.
Чистотата е под всяка критика, особено в банята- неизчистени батерии, под и на места остатъци от сапун Sad
 В описанието им пише: WI-fi  във всички стаи....нищо подобно, интернет имаш само ако си на партера или стаята ти е на първия етаж.
 Направена беше забележка, защо не връщаме по-бързо ютията, която взехме за ползване. Явно е една за целият хотел.
  Първият ден имахме проблем с климатика в нашата стая и всъщност до вечерта изкарахме без такъв. Отстраниха проблема. На следващия ден след всяко наше излизане от хотела беше влизано в стаята за да се провери дали сме оставили климатика да работи! Ако е оставен го изключваха! Преброих 4 влизания за деня, като последното е било вечерта докато бяхме на вечеря / познах по липсващи закачалки в гардероба/. За тези всички влизания нито веднъж не беше почистено или поне да изхвърлят боклука от кошчето.
 За толкова години пътувания за пръв път се сблъсквам с такова нещо! 40лв е двойната стая.

Аз точно на това държа. На другото не се втелявам толкова. При нас също интернета беше много бъгав, да не кажа че хич го нямаше. Чистиха кошчето от тоалетната и другото всеки ден. Метяха също. Но чаршафи например не са ни сменяли Климатик и ютия не сме ползвали. Камериерката предложи да ги смени на петия ден, но тъй като след ден щяхме да тръгваме, отказах...Това за къща Петте кьошета..

# 329
Скрит текст:
Скрит текст:
[/spoiler][/spoiler]

Аз точно на това държа. На другото не се втелявам толкова. При нас също интернета беше много бъгав, да не кажа че хич го нямаше. Чистиха кошчето от тоалетната и другото всеки ден. Метяха също. Но чаршафи например не са ни сменяли Климатик и ютия не сме ползвали. Камериерката предложи да ги смени на петия ден, но тъй като след ден щяхме да тръгваме, отказах...Това за къща Петте кьошета..
И аз!Особено и ако си за две нощувки, предполагам нет-а не е бил жизнено необходим толкова, но всеки си знае.

Общи условия

Активация на акаунт