Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 82

• 71 762
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Е има и такива дни. Малко по-шашави. Ей сега ще оправим, още половин час  Wink

# 16
Мери, мерси за прекрасната темичка Hug

И аз като от няколко месеца съм в зала що диря при домашните тренировки Laughing
Днес гърди, рамене и трицепс. А и пътечка 20 минути и кростренажор.

# 17
За днес отчитам кръгова тренировка за цяло тяло, 4 кръга, 30 минути.

Тази седмица тренировките са ми малко тегави, но има и такива моменти.  Mr. Green

Мери, благодаря за новата тема.  bouquet

Аманда, аз пия това:

Скрит текст:

# 18
svetty1980, благодаря. Ти в България ли си? Откъде го купуваш/поръчваш?

За малко да забравя - в края на мин. тема някой (Аманда мисля, може и да греша) питаше за пилатес - препоръчвам този от 21 дейс фикс екстрийм. С ластици е, чуден.
RainDanceMaggie, благодаря и на теб. Притеснявам се и аз да не звуча като недоразгледала първа страница, но не мога да се ориентирам. Намирам 21 дейс фикс, но нещо не мога да я сваля. Да не би да е платена?
Слънцето ме зарежда много, пак ми се тренира Simple Smile Може и да добавя нещо по-късно.

# 19
Аманда, не съм в БГ. Поръчвала съм го от Амазон. Ако не те мързи да си правиш костен бульон, редовната консумация на такъв е най-добрия вариант. Аз скоро правих, но нещо не ми се понрави на вкус. Преобладаваха свинските крака и уши.  Mr. Green Добавям го когато готвя.

# 20
Здравейте!
Днес почивка.

# 21
Аманда- аз я свалих от руския тракер.  Peace Wink

# 22
Днес в името на спорта бях пуснала всичките си джаджи накуп и мерих с 3 различни апа изгорените калории (пулсът го подава една и съща джаджа към различните апс)... да им имам и разликите! Накрая си запазих най-малките стойности, то е ясно, ама кажете кои апс ползвате вие?

# 23
Здравейте.
От мен днес само каране на колело.

# 24
  • Бургас
Здравейте дами  Grinning
Мери, благодаря за темата. Аз пък си харесах картинката с дупето /иде ми да си я сложа за аватар  Mr. Green/ ама няма. Отчета ми за днес е Кардио 1 и Кор 1  Rolling Eyes боже как изглеждат на кирилица  Whistling от новата програма на Тони. той е легенда, а аз не съм правила нито една негова програма  Rolling Eyes и реших да се поправя. Кардио 1 е лека тренировка 10-тина упражнения в кратки интервали от 25 до 50 сек в 3 кръга, като във всеки продължителността се променя /ако в предния е било 25 в следващия е 50 и така.../ Казах си, че далеч по-тежки тренировки съм правила, дори не ме напрегна, но все пак е първа тренировка, сигурно ще има градация в следващите. Кор 1 обаче не само ме свали на земята, ами направо сгромоляса самочувствието ми. От 10 мин сигурно в 1/3 модифицирах  Embarassed все си знаех, че съм малко кьопава в корема ама... Не се влюбих в <22мин...нещо си>, но ще изкарам още няколко тренировки и ще реша дали ще я бъде  Peace

# 25
Аманда, не съм в БГ. Поръчвала съм го от Амазон. Ако не те мързи да си правиш костен бульон, редовната консумация на такъв е най-добрия вариант. Аз скоро правих, но нещо не ми се понрави на вкус. Преобладаваха свинските крака и уши.  Mr. Green Добавям го когато готвя.

Щях да препоръчам същото  Peace

Приготвям телешки бульон - варя го с малко целина, черен пипер, малко лук. На тих огън и след това прецеждам.
Понеже съм мързелива, приготвям по-голямо количество. След като го прецедя, изливам в по-плитък съд. Той естествено се желира, правя го на порции или кубчета и във фризера. Ползвам за основа на супи или бистър с морков и прясна целина + малко хрян  Wink

Години наред съм имала проблеми със стави, приемала съм всякакви добавки, но тази ми е най-приятната  Mr. Green

Днес 7 км. бягане - стига толкова  Crazy

# 26
  • Пловдив
Мери, благодаря за темата!
Тази седмица ми беше доста натоварена. Днес въобще нямах и намерение да тренирам, но след като се прибрах от работа, наготвих, поизчистих и ми дойде силата  Mr. Green. Метнах Total Body Chisel и това.

# 27
Агент днес доста си потренирала, цели 3 тренировки.
Диди аз не съм я правила цялата, 21 дни както е по програма. Почнах я но я спрях защото почнах да тренирам с Юли. Извъртях ги всички видеа и ми харесаха много, може би след БР (Боди Революшън  Mr. Green ) ще взема да я метна. Балансирана е програмата и именно заради това ми харесва.
Телешки бульон много обичам но тук не мога да си намеря кокали, по магазините виждам само филета продават.
За онлайн гледане на тренировки аз ползвам vk.com (Мери, може би това можеш да добавиш в 1ви пост  newsm78).
Лиде  Hug аз редовно като съм на работа и съм като човечето с пушката  Laughing много се смях на тая емотиконка  Mr. Green

# 28
  • 1st floor
И аз съм правила 21Days Fix. И много ми хареса. Нямах резултати, защото не внимавах с храната, но си спомням, че с голям кеф я правих.  Peace

Последна редакция: пт, 01 апр 2016, 08:29 от НеПоКоРнА

# 29
Благодаря ви,момичета! bouquet
Ще я пробвам днес.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт