Плетем красоти за топлите дни .. тема 95

• 108 659
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • В полите на Пирин планина

Страхотна е!  bouquet По схема ли я прави?

Извинете за нахълтването, но отдавна ви следя тайно ...  Peace

# 211
Здравейте!
Нова съм във плетенето и обърках куката с която трябва да плета. Така направих половин ред грешен, който не се свързва с другата половина. И сега редовете ми започват да стават криви. Знаете ли как мога да върна ред и половина?

# 212
Разплиташ   Mr. Green Не е толкова страшно  Peace И добре дошла   Wink

# 213
  • Бургас
Здравейте!
Нова съм във плетенето и обърках куката с която трябва да плета. Така направих половин ред грешен, който не се свързва с другата половина. И сега редовете ми започват да стават криви. Знаете ли как мога да върна ред и половина?
Предполагам, че може да се разплете този ред и половина и да се вземе правилната кука. Не се притеснявай-що са дни напред с плетене, ще грешиш и ще поправяш.

# 214
  • на малък остров в океана
Здравейте!
Нова съм във
плетенето и обърках куката с която трябва да плета. Така направих половин ред грешен, който не се свързва с другата половина. И сега редовете ми започват да стават криви. Знаете ли как мога да върна ред и половина?
Аз се научих да разплитам от този линк. Дано и на теб да ти помогне.
http://knit-cat.blogspot.bg/2013/02/blog-post_19.html?m=1

# 215
  • Бургас

Страхотна е!  bouquet По схема ли я прави?

Извинете за нахълтването, но отдавна ви следя тайно ...  Peace

Плетивото е по схема, а фигурите стават от самата прежда

# 216
  • в здрача
Много красиви цветя. А преждата как се казва? И откъде може да се купи?
И дали става за аксесоари, които се допират до тялото, т.е. дали не е много дращеща?
Аз я купих от кварталното магазинче, но ми прилича на тази:
https://www.pleta.bg/bg/brokat.hml
макар че не са меки и приятни. По-скоро дращят и не бих направила нещо, което да се допира до тялото. Пробвах да направя дантела миналата година със сребристата, която ми остана тогава от камбанките на една пола /дънкова/ уж за да я удължа, но след 3 обличания я разплетох, защото много ми дращеше по краката и дори се пускаха бримки на чорапогащника. Но иначе за чанти, за украса, за финален щрих към някакъв елемент от дреха - супер е.

# 217
Хриси9092 , а схема на жилетката може ли да публикуваш, ако е общодостъпна?  Peace

# 218
Разплиташ   Mr. Green Не е толкова страшно  Peace И добре дошла   Wink
Преди години, когато попитали детето ми какво прави майка ти, то изръсило:Плете и разплетва. Та така се получават хубавите неща.

# 219
  • Стара Загора
Хриси,жилетката е страхотна.И преждата е много ефектна  bouquet.Да си я носиш с удоволствие.

Добре дошли на новите момичета,само с плетене и разплитане се получават нещата.Аз колко съм разплитала  ooooh!Ама и плетаческия ми стаж не е малко де 16-17 години вече.Боже остаряла съм  #Crazy  Joy.
Аз в момента боря едно бебешко елече за малкия,ама все не ми остава време с бебе и ученик  Embarassed.Дано до края на другата седмица го завърша.

# 220
  • Бургас
Малко се забавих със схемата http://hristina69.snimka.bg/hobby/shemi-pletivo.782822.37532881

# 221

Много ти благодаря. Отдавна искам жилетка на една игла, но все не ставам "мокает" ...  Grinning
 Hug

# 222
  • Пловдив
Здравейте дами,надявам се да можете да ми помогнете-търся къде могат да ми оплетат машинно пуловер от кашмир?  newsm78

# 223
Здравейте.
Нахълтвам в темичката ви без нищо да разбирам. Никога не съм плела. Нямам никакви материали, абе никакво понятие. Embarassed
Измислям си нови хобита, не знам дали тук му е мястото за " обучение" Mr. Green
Иска ми се да си купя прежда и игли и да захвана нещичко, ама дали ще ми се получи е друг въпроса newsm78

# 224
  • Бургас
Не знам дали хобитата се измислят или имаш желание да създаваш и твориш. Другите които не знаят как се плете поне имат прежда и куки  newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт