Пазаруване от H&M ➤ 4

• 92 353
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
И аз не мисля вече за поръчка докато не пуснат поне БД особено като имаме НМ в града. Ис тези проблеми в сайта им сигурно и без пари да дават в момента няма да поръчам. Даже не мога всичко да прегледам. Ураа, за бюджета ми, че с тея поръчки през 2 дни не необходими неща. НМ мислят за нас хахах Simple Smile

# 421
  • София
Т.е. може да пазаруваш всякакви други дрехи и ако добавиш нещо от Бейсикс - то ти е на половин цена?

# 422
  • Пловдив
И аз им отказах поръчка, държаха ме на телефона уж да ми приложат отстъпката и  БД от кода за регистрация, но се оказа че няма БД и отсъпката е 10%, накрая разлика от 6.00лв, ми не- мерси Stop

# 423
  • Варна
Аз търся тези чехли в   жълто   http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0365393002.html
ако някой ги е получил и не го кефят да се обади.В размер 38,а може и в 39

П.П При мен офертата с 50% не ще да сработи нещо

# 424
Логично с новите условия, доста ще намалеят поръчките. Но пък марката си има фенове и на 70%-товите намаления, ще си е оферта.

Общо взето ще се чакат големите им намаления. Иначе няма никакъв смисъл да се пазарува при тези условия.

# 425
Най ме дразни мен, че в другите държави си стои 25% + БД, а за нас - бедната държава, давай да си плащаме доставката. Поне да има вариант над определена сума да е БД. И мен са ме загубили като клиент, даже се чудя защо още им следя сайта, така или иначе не бих поръчала при тези условия. Stop Naughty

# 426
  • Варна
Следя да виждам какво ново има, че с дребен да не ходя все до физическия магазин.

# 427
Благодаря за темата! А някой пазарувал ли е вече онлайн от http://www.zara.com/ newsm78

# 428
Не бих пазарувала без безплатна доставка. Може би на огромнииии намаления - да.
Но от една седмица седят едни и същи скучни неща  Naughty

# 429
  • София
Да се опача от тази блуза http://www2.hm.com/bg_bg/search-results.html?q=0356181005
След първото пране се спра на дължина, в това число и ръкавите. Стана по-широка ,ползвах я за пижама, но и за това не става. Отива за рециклиране и мисля да им пиша и да се оплача. Такова нещо не помня да съм купувала.

# 430
  • София
50% за втори артикул при дамското и мъжкото има ли? Не го намирам.

# 431
Много ни прецакаха с липсата на безплатна доставка и 25% намаление. Вече не виждам да е много изгодно да пазарувам от интернет.  Rolling Eyes
И тях си прецакаха. Едва ли при новите условия ще имат толкова поръчки. Мога да се обзаложа, че са се сринали вече...
+1 Peace
Прецаканите в случая са те, при това изобилие от сайтове все ще намерим къде да си харчим парите Laughing
Категорично при наличие на доставка няма да пазарувам Stop Имам и доста добри попадения от сайта, и не до там добри, но при 25-те процента и БД направих една камара поръчки през последните месеци, а сега дори и не разглеждам. Условията не ме устройват, сори Naughty

# 432
Бойкот !  bowuu

# 433
Ами може да са се усетили,  че все до едни и същи адреси доставят с код за нов потребител.

# 434
Аз лично не мисля ,че доставката е много висока и ако някой иска  нещо наистина ще си го поръча и няма да го сбърка доставката.

Общи условия

Активация на акаунт