Има ли някой преки впечатления от часовника за деца с GPS Myki?

• 134 222
  • 510
  •   1
Отговори
# 495
Извинявам се за лаишкия въпрос,  но ме интересува следното - детето ми е с GSM с предплатена карта. За лятото мисля да му взема Майки, за да не се чуди къде да носи телефона и да не го забрави някъде. Трябва ли за Майки отделна карта или може да се ползва едновременно тази на телефона?

# 496
Извинявам се за лаишкия въпрос,  но ме интересува следното - детето ми е с GSM с предплатена карта. За лятото мисля да му взема Майки, за да не се чуди къде да носи телефона и да не го забрави някъде. Трябва ли за Майки отделна карта или може да се ползва едновременно тази на телефона?
Може да се ползва с всяка карта.

# 497
  • Пловдив
Трябва ли за Майки отделна карта или може да се ползва едновременно тази на телефона?
Не съм сигурна, че разбирам правилно въпроса Ви, но Майки си работи с всяка сим, просто трябва да я извадите от телефона и да я поставите в часовника

# 498
Здравейте. Закупих си детски часовник Myki Junior, втора употреба.
Обаче не мога да се регистрирам в приложението, тъй като първите собственици не го бяха изтрили, а само деинсталирали.
Впоследствие го изтриха, но аз все още не мога да регистрирам часовника, тъй като ми дава все още,  че е чужд.
Разполагам и с кутията и IMEI кода.
Писах на съпорта да видим какво ще ки отговорят.
   Оправихте ли го в крайна сметка часовника ,че сега и аз имам същия проблем

# 499
  • София
Аз пък се опитах да стартирам нашия Myki (не беше ползван близо цяла учебна година), ами постоянно ми дава, че не разпознава SIM картата - която си е абсолютно ОК, в телефон си работи без проблем. И го бутнах пак в шкафа...

# 500
Аз пък се опитах да стартирам нашия Myki (не беше ползван близо цяла  учебна година), ами постоянно ми дава, че не разпознава SIM картата - която си е абсолютно ОК, в телефон си работи без проблем. И го бутнах пак в шкафа...
няма да може да го оправите,освен да го пратите в сервиз за myki

# 501
Здравейте от скоро взехме MyKi 4 lite. С кое приложение го ползвате и доволни ли сте от предаване на местоположението. Аз ли нещо не мога да се справя, с друго приложение ли трябва да се сработи нзн , но засега не ми е ок!

# 502
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте от скоро взехме MyKi 4 lite. С кое приложение го ползвате и доволни ли сте от предаване на местоположението. Аз ли нещо не мога да се справя, с друго приложение ли трябва да се сработи нзн , но засега не ми е ок!
Работи с приложение на Myki. Абсурдно ми се струва да е с друго приложение.

# 503
  • Г. О.
Здравейте. Знаете ли дали може да се сменя гуменото покритие на основния корпус на часовника? Сега примерно е със син цвят, а искам да го направя розов. За каишките е ясно, но корпуса?

# 504
На нашия часовник два пъти ми смениха корпуса в сервиза на "Черни връх", защото се беше повредил. Попитайте по телефона дали имат наличен корпус в избрания цвят и не вярвам да ви откажат смяна.

# 505
Здравейте, закупих myKi 4 миналата седмица за дъщеря ми - първокласник.
Струва ми се че нещо не е наред този часовник. Батерията от 100% снощи и след цяла нощ в покой, сутринта е на 12%. Вчера по същия начин батерията падна за 2 часа буквално. Мисля да го върна днес.
Има ли модел с батерия,  която издържа поне ден?

# 506
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, закупих myKi 4 миналата седмица за дъщеря ми - първокласник.
Струва ми се че нещо не е наред този часовник. Батерията от 100% снощи и след цяла нощ в покой, сутринта е на 12%. Вчера по същия начин батерията падна за 2 часа буквално. Мисля да го върна днес.
Има ли модел с батерия,  която издържа поне ден?
Нещо не е наред, това не е нормално. Ако сте ги купили от оператор не ви съветвам да ходите при тях. Бърза комуникация и отстраняване на проблема ще има само с производителя. Батерията държи минимум ден и половина, зависи от използването.Не се разочаровайте.

# 507
Купен е директно от сайта на Myki. Ще го върна днес, и ще го заменят. Само се чудя, този новия дето дойде, да не е пак така. Че тогава незнам какво ще го правя?

# 508
Проблемът не е в модела. Явно ви се е паднало дефектно устройство. Изчакайте, ще ви заменят батерията най-малко, а може и нов часовник направо. Майки 4 е много добър вариант. Батерията на нашия държи около 2 дни, а се използва повече от година ежедневно.

# 509
  • София
И според мен е дефектна батерията. От фирмата са много коректни. Ще решат проблема адекватно със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт