Нашите second hand находки - тема 33

• 172 820
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Туиг, още в началото в телефонната кабинка е с едно зелено и в първите секунди камерата спира на марката па ръкава й ... много скъпи якета ...  Sunglasses

Скрит текст:

# 166
  • Най-красивата страна
Моринга,късметлийка си.Страхотно яке. Heart Eyes

# 167
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, още в началото в телефонната кабинка е с едно зелено и в първите секунди камерата спира на марката па ръкава й ... много скъпи якета ...  Sunglasses

Скрит текст:

Аха-а-а--а-аааа, ясно. Уцелила си душата на лирическия герой /марката/  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 168
https://m.facebook.com/%D0%9C%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0%B … 1248437028518254/
Това е страничка на детски дрехи втора ръка. Ако не одобрявате поста ме извинете и го изтрийте. Хубав ден на всички.

Последна редакция: чт, 12 май 2016, 21:42 от liubeto_bg

# 169
  • Пловдив
EEEEEE, аз си купих почти същия модел като на Ло-то, марка Онли е моето, за 4 лв от Мания - Тракия. Съпругът ме бъзикаше, че ще ходя в гората да ловя мечки с него. Пък сега ще съм модерна, фръц. Утре смятам да посетя Зиг-Заг, от нямане какво да правя, ще пиша как е, но не очаквам абсолютно нищо да намеря. Трябва ми някаква рокля, по-стилна, но не много строга - за тържеството на малкия в училище и за рожденния му ден после.

# 170
Аз вчера минах през Зиг Заг, да видя "новата стока"  Еми.... пълна скръб!
Само парцали - развлачени, раздърпани и лекьосани. Егати и новото зареждане, честно. И на всичко отгоре и на по-високи цени  Confused

# 171
  • София
И аз си търся яке.

Иначе в Меркари /то не е точно ВУ/ има голямо намаление на рокли.

# 172
  • Пловдив
Аз вчера минах през Зиг Заг, да видя "новата стока"  Еми.... пълна скръб!
Само парцали - развлачени, раздърпани и лекьосани. Егати и новото зареждане, честно. И на всичко отгоре и на по-високи цени  Confused

Е,спести ми ходенето. Въобще няма да си правя труда, ще пообиколя из другите ВУ. Меркари ги знам като верига и не купувам нищо от там поради лични причини.

# 173
Еее  и аз мислех да ходя до ЗЗ, ама сега се чудя. Аз мислех с цел бански, ама не стига, че са на другия край на града, ами и така като няма нищо свястно не знам. Нещо откакто се преместиха хич не ми харесват вече, падна им качеството на дрехите, персонала нещо се изперингечи, локацията не ми е удобна... язък, защото преди си намирах много неща там

# 174
  • София
Здравейте , искам да попитам за Мъпет Маг какво мислите ?

# 175
  • София
Здравейте.
Искам да Ви попитам за един магазин втора ръка в София, който се намираше на ул. "Шипченски порход" на спирката срещу търг.център "Галакси", в който има магазин Билла.
Дали случайно някоя от Вас знае как се казваше тази верига магазини и къде има други магазини като него? Там имаше много хубави находки.
Благодаря предварително за отговорите.

# 176
  • Sofia
Не ми допада.мръсни,парцаливи,демоде,а на висока цена Naughty

# 177
  • Не съм от тук и съм за малко
Здравейте.
Искам да Ви попитам за един магазин втора ръка в София, който се намираше на ул. "Шипченски порход" на спирката срещу търг.център "Галакси", в който има магазин Билла.
Дали случайно някоя от Вас знае как се казваше тази верига магазини и къде има други магазини като него? Там имаше много хубави находки.
Благодаря предварително за отговорите.
Мисля, че беше на дрехата бг, имат сайт и доста магазини в София.  Peace

# 178
  • София
Не ми допада.мръсни,парцаливи,демоде,а на висока цена Naughty
Аз влизам само, когато са свалили цените. Тогава някак си са оправдани останалите определения Simple Smile Но и в други вериги съм намирала мръсни и парцаливи дрехи.
Иначе като цяло доста попадения имам оттам, предимно детски дрехи (когато са на 1 лев). А и често го посещавам, тъй като ми е сравнително на удобно място.

# 179
  • Sofia
И в други магазини е така,не само в ММ.
Вчера съм обиколила 7-8 и навсякъде беше много зле.
За днес съм предвидила посещение в бившия ибришим на Лъвов мост,дано там открия нещо интересно и ново.

Общи условия

Активация на акаунт