Toшко и марихуаната, заради която не е в инвалидна количка

• 36 244
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Кое точно изопачих? Ок, тогава ти напиши точно, кратко и ясно какво точно искаш и как го искаш, за да видим всички! Все едно описнаш процедура за правене на кекс - какво използваш като съставки, как ги обработваш и какъв продукт получаваш накрая.

# 421
Анди, някои от защитниците също не са наясно за какво става дума, както и противниците. По принцип е добре подобни дискусии да се водят от информирани хора, но не е лесно това да се случи в подобна среда.

Като казвам подобна среда, нямам предвид нещо лошо, а просто, че сме огромен брой с лимитирана информация.

(имам си теория и за пушенето и разрешаването).

Сега отивам да спя, защото кокаина още не е разрешен Simple Smile.

# 422
  • София
Както виждаш привържениците твърдят, че са суперинформиранни, засипаха ни с линкове. Дори просветителска мисия започнаха тук.

# 423
Както виждаш привържениците твърдят, че са суперинформиранни,

Цитирай тези,  които  го твърдят (пускането на линкове не е твърдение за нищо, а просто линк към текст, писан от други)   Peace   

# 424
  • София
ооо, ако взема да цитирам, няма да стигне още половин тема!

# 425
ооо, ако взема да цитирам, няма да стигне още половин тема!
давай де, тука зяпачи бол, с удоволствие ще четем и коментираме цитатите, кой се е самоназовал "суперинформиран"  

# 426
  • София
да, бе, остана и да си губя времето да чопля постове! Дори ако щеш самото обвинение в тесногръдие, неимформираност и т.н. дава заявка за напредничавост и информираност. Мерси, предпочитам да бъда обвинена в тесногръдие и неимформираност!

# 427
  • с/у ОколоМръсТното
 Е колко пък би била скъпа тая лечебна марихуана?

Кое я прави лечебна/медицинска?

И въобще как точно помага? Като изглажда гънките на мозъка...

# 428
 Е колко пък би била скъпа тая лечебна марихуана?

Кое я прави лечебна/медицинска?

И въобще как точно помага? Като изглажда гънките на мозъка...

Употребата и с медицинска, а не развлекателна цел.

Ако ти се чете....

http://www.hc-sc.gc.ca/dhp-mps/alt_formats/pdf/marihuana/med/infoprof-eng.pdf

# 429
Съдиите не са малоумници. Вярвам че Тошко няма да стигне до затвора. Но все пак нали сме наясно, че ако има компромис за един болен да си пафка марихуана и да снима клипчета то утре всички дилъри и наркомани ще са с пълна медицинска документация, че са с МС?

Привържениците на марихуаната много развяват нейните ползи, но рядко говорят за вредите и. Който иска нека да посети Център по зависимости и да се запознае с хора с трайни последици от марихуана. Бях потресена, че шезофренията,която отключва марихуаната си е точно толкова неличима и доживотна, колкото всяка друга.

+1

# 430
Съдиите не са малоумници. Вярвам че Тошко няма да стигне до затвора. Но все пак нали сме наясно, че ако има компромис за един болен да си пафка марихуана и да снима клипчета то утре всички дилъри и наркомани ще са с пълна медицинска документация, че са с МС?

Привържениците на марихуаната много развяват нейните ползи, но рядко говорят за вредите и. Който иска нека да посети Център по зависимости и да се запознае с хора с трайни последици от марихуана. Бях потресена, че шезофренията,която отключва марихуаната си е точно толкова неличима и доживотна, колкото всяка друга.

+1

шИзофренията си е шИзофрения.

В случая става дума за нещо многО различно от злоупотреба с марихуана. Четете преди да говорите!

# 431
Аз чета, това ми е мнението и го споделям.

Имам преки наблюдения, че хората употребяващи марихуана се пристрастяват (макар уж да не води до зависимост) и после прибягват и към по - силни наркотици.
Отделно, че ходят по цял ден замаени, но не им личи много, защото са свикнали да са замаени. Както някой, който е свикнал да не се напива от половин шише уиски, защото пие всяка вечер и държи на алкохол.

Против легализирането й съм, дори и за медицински цели, защото ще се злоупотребява с това, както е казала Дорис в поста си.

# 432
Аз чета, това ми е мнението и го споделям.

Имам преки наблюдения, че хората употребяващи марихуана се пристрастяват (макар уж да не води до зависимост) и после прибягват и към по - силни наркотици.
Отделно, че ходят по цял ден замаени, но не им личи много, защото са свикнали да са замаени. Както някой, който е свикнал да не се напива от половин шише уиски, защото пие всяка вечер и държи на алкохол.

Против легализирането й съм, дори и за медицински цели, защото ще се злоупотребява с това, както е казала Дорис в поста си.

Ами добре. Явно зависи и от това кой и как чете.

Аз съм против легализирането и. Но съм за отпускане за медицински цели.

# 433
Пълни глупости за пореден път. Свикнали били да са замаяни  ooooh!
Последните две страници просто рият дъното.
Почетете малко, не вреди, въпреки мнението на министъра.
Има достатъчно инфо за болестите и за въздействието на познатата от хиляди години билка коноп

Ето най-популярното обръщане на 180° на медицинско лице по въпроса за медицинското приложение, във филмчето има красноречиви примери
https://youtu.be/Z3IMfIQ_K6U

# 434
Вече се коментира, че има сортове с малка концентрация на thc и от тях не ходиш замаян, просто защото не се замайваш. Те имат и по-силен противовъзпалителен ефект. Дозировката и вида на марихуаната се определя от медицинско лице, но като нямаме медицински лица и регулация, болните налучкват.

Общи условия

Активация на акаунт