"Част от мен" тема 3

• 77 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
kyty + newsm10 newsm10

Цитат
децата заимстват моделът на поведение на родителите си и ако нямат нормален коректив.... получава се Дафа

или Максут......Напълно еднотипни образи са двамата....Сами ще се убедите в това....

# 616
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Вай бе  #Shocked #Shocked #Shocked
чета и не вярвам на очите си  Mr. Green
може да не съм гледала толкова много турски дизита  Crossing Arms обаче в тези, които съм гледала досега не съм срещнала такъв ИЗВЕРГ  Naughty #Crazy особено в пола  ooooh!
kyty + newsm10 newsm10

Цитат
децата заимстват моделът на поведение на родителите си и ако нямат нормален коректив.... получава се Дафа

или Максут......Напълно еднотипни образи са двамата....Сами ще се убедите в това....

Кити , Маме +1  newsm10 newsm10 newsm10
тези двамата са се намерили остава и да се вземат  Mr. Green

Шегата настрана  Naughty не знам каква майка изобщо може да бъде Дафа, като тя се чуди само кой да елиминира само и само тя да е добре  ooooh!. То в такъв случай нейното дете ще е трето поколение - психопат  doh

# 617
Коте и тук идва въпроса за възпитанието и за генетичната наследственост.
Не съм специалист в тази област, но от това, което съм чела и наблюдавала в реала, излиза, че генетичната наследственост има минимален процент в човека. Основното е възпитанието, колкото и банално да звучи личния пример на родителите..../както казваше свекърва ми -каквото видяло от майка си/ и обкръжението на детето.....
Но най-голям дял според мен има  възпитанието. И затова отново като шаблон се казва - липсват му първите 7 години. Децата се раждат чисти, като бял лист хартия. И ние възрастните пишем на този лист.....Каквото сме написали, такъв човек ще стане детето.....
На Дафа и Керем всичко им е поднасяно на тепсия. Каквото са пожелали са го получавали. Не случайно още в първите епизоди Дафа разказваше на баща си, как нищо в живота той не й е отказвал, само едни очила....А дали тези очила не са символ, за това, че тя е останала сляпа  и мисли само за себе си и е станала един завършен егоист - не знам.....
Максут е станал копие на баща си. Бащата взел детето от майката и улицата го е възпитавала....
Резултата и за тримата е на лице....
Другия пример за възпитание е Якуп....Зия бей си мисли, че Къймет никога не е правила разлика между Якуп и нейните деца....Но аз си мисля, че зад гърба на Зия бей, Къймет е изградила  пропаст в отношенията между Якуп и Кахраман. Защото ще видим във втори сезон промяната в Якуп - осъзнал, какво е направила Къймет от него....Ще видим и братската обич между Якуп и Кахраман.....
Сериала поражда много въпроси за които човек не е лошо да помисли.....

# 618
Децата се раждат чисти, като бял лист хартия. И ние възрастните пишем на този лист.....Каквото сме написали, такъв човек ще стане детето.....
Това много ми хареса  bouquet
А колкото до приликата между Дефне и Максут - Керем и Дефне си приличаха повече според мен.

# 619
narcis1444  Hug

# 620

Маме  Hug невероятна игра на Йозджан  Peace така истиински пресъздава болката на Кахраман че и аз плача с него   Cry

# 621
Коте и аз плача с него  newsm45 newsm45
наистина страхотна игра направи...сякаш се случва сега в момента, а не е филм.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Много, много тежки моменти.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 622
Много е гадно как всички убеждават Кахраман че Елиф е мъртва.Хем ме е яд на тях хем като помислиш реално това е най вероятното нещо което е станало.
Кахраман даже не присъства на молитвата.Сякаш усеща че ако е там значи се е примирил че е мъртва.Това за мен беше отказа му да повярва.
Не може да попречи на близките да направят необходимия ритуал но той отказва да признае Елиф за мъртва .

Страхотна игра на Йозджан Дениз.Браво

# 623
Джоли  Hug права си че неприсъствието на Кахраман на молитвата е израз на неговия отказ да повярва, че любимата му жена е мъртва  Sad много мъка мноооого  Cry а и болката на Елиф заради липсата на детенцето й е сърцераздирателна  Sad
Максут  е астралния близнак на Дефне  #2gunfire

# 624
Добър вечер!Извинете ме за нахлуването в темата,но ви чета почти всяка вечер,но нямам много време за писане..Дано не ви прозвучи нахално от моя страна,но може ли някой накратичко да ми нахвърли/на лични/какво ще се случи по нататък в сериала..Ще съм Ви изключително Благодарна,за да мога да зарадвам моето бабе,защото милата от както се случи инцидента с Елиф не е на себе си. Cry
Благодаря предварително и хубава вечер bouquet 

# 625
Да и според мен Кахраман с неприсъствието на молетвата отказва да приеме, че Елиф е мъртва...Но Зия бей вече подготви Джелял...Дълго Кахраман ще се съпротивлява, но Зия и Джелял ще го убедят, че на Топрак му трябва майка и ......така ще стане повторния брак на Кахраман с Дафа....
На времето много го упреквах...

Джоли  Hug права си че неприсъствието на Кахраман на молитвата е израз на неговия отказ да повярва, че любимата му жена е мъртва  Sad много мъка мноооого  Cry а и болката на Елиф заради липсата на детенцето й е сърцераздирателна  Sad
Максут  е астралния близнак на Дефне  #2gunfire

Абсолютно. Някои зрители се подвеждат по гръмките слова на Максут....Но той е пълен психопат и маниак....Напълно еднакви са с Дафа - като на  сиамски близнаци им е мозъка.....

А мъките, които ще преживее Елиф....А Заплахите на Максут, че ако не му се подчинява ще убие Кахраман и Топрак....А това, че ще я изкара луда пред хората....Представяте ли си на какво е подложена, ако изключим болката....Пълен психически тормоз.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 626
Добър вечер!Извинете ме за нахлуването в темата,но ви чета почти всяка вечер,но нямам много време за писане..Дано не ви прозвучи нахално от моя страна,но може ли някой накратичко да ми нахвърли/на лични/какво ще се случи по нататък в сериала..Ще съм Ви изключително Благодарна,за да мога да зарадвам моето бабе,защото милата от както се случи инцидента с Елиф не е на себе си. Cry
Благодаря предварително и хубава вечер bouquet 

За бабето винаги...Представям си какво й е на женичката. Ще ти изпратя, това, което съм писала на други момичета.....

# 627
Не мога да издържам повече тези епизоди,докога ще страда Кахраман и Елиф няма да си види детето,когато я дадоха как се събужда и иска да го види,не можех и аз да си поема дъх от мъка!!???Още колко епизода ма*ка му?!!Тези снимки от срещата на Кахраман и Елиф ли са,дето Максут иска да го удари с чук ShockedИ моля ви,кажете,че Елиф убива Максут,моля ви Shocked

# 628
  • София
Здравейте,момичета.Надявам се,че приемате нови попълнения.
Гледам филма и се ядосвам на себе си,че още го гледам.Знам,че има хора и в живота като Дафне,Максут и другите психопати,но събрани в една история ми идват в повече.Сценаристите са попрекалили с драмата.
Бих искала да попитам тези от вас,които са гледали филма,намира ли си място най-накрая Къймет.Или до края на филма командва и лъже всички.Той,Зия бей,затова е толкова мъдър човек-50 год. с интригантка и усойница да живееш не е лесно.

# 629
Не мога да издържам повече тези епизоди,докога ще страда Кахраман и Елиф няма да си види детето,когато я дадоха как се събужда и иска да го види,не можех и аз да си поема дъх от мъка!!???Още колко епизода ма*ка му?!!Тези снимки от срещата на Кахраман и Елиф ли са,дето Максут иска да го удари с чук ShockedИ моля ви,кажете,че Елиф убива Максут,моля ви Shocked

Снимките са от втори сезон. Сложих ги за да видите Дафа колко я е еня за Кахраман, когато Максут беше на път да му размаже мозъка с чук....
Елиф ще стреля в Максут, но няма да го убие....Ще бъде дълго неподвижен, но след като му направят операция ще тръгне да върви, но е затворник под домашен арест. Повече няма да има физически допир до Елиф, но ще продължи да прави гадости най-вече на Якуп - ще разберете тогава защо....

eli4ka_v ами Къймет е такъв противен образ  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out.....Зия бей ще я изгони...но накрая вещицата ще се върне в имението отново с лъжа.......
Оставям ви, че накрая ще ме набиете   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт