"Част от мен" тема 3

• 77 047
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
Благодаря,Мама Ан.Наистина е противна Къймет.Жал ми е за хората около нея.Нищо искренно няма в поведението й.Само фасони и лъжи.Другите поне - Максут,Керем,Дафне- макар и маниаци и откачалки,като всички луди имат тяхна си логика.Докато тя,майка и баба,донася само вреди на близките си.Пък и не си признава....

# 632
Вай бе  #Shocked #Shocked #Shocked
чета и не вярвам на очите си  Mr. Green
може да не съм гледала толкова много турски дизита  Crossing Arms обаче в тези, които съм гледала досега не съм срещнала такъв ИЗВЕРГ  Naughty #Crazy особено в пола  ooooh!
kyty + newsm10 newsm10

Цитат
децата заимстват моделът на поведение на родителите си и ако нямат нормален коректив.... получава се Дафа

или Максут......Напълно еднотипни образи са двамата....Сами ще се убедите в това....

Кити , Маме +1  newsm10 newsm10 newsm10
тези двамата са се намерили остава и да се вземат  Mr. Green

Шегата настрана  Naughty не знам каква майка изобщо може да бъде Дафа, като тя се чуди само кой да елиминира само и само тя да е добре  ooooh!. То в такъв случай нейното дете ще е трето поколение - психопат  doh

Добре, че в края на краищата  детето на Дафа  е отгледано от Елиф и Кахраман и става пианистка с международна популярност.

# 633
Да и според мен Кахраман с неприсъствието на молетвата отказва да приеме, че Елиф е мъртва...Но Зия бей вече подготви Джелял...Дълго Кахраман ще се съпротивлява, но Зия и Джелял ще го убедят, че на Топрак му трябва майка и ......така ще стане повторния брак на Кахраман с Дафа....
На времето много го упреквах...

Джоли  Hug права си че неприсъствието на Кахраман на молитвата е израз на неговия отказ да повярва, че любимата му жена е мъртва  Sad много мъка мноооого  Cry а и болката на Елиф заради липсата на детенцето й е сърцераздирателна  Sad
Максут  е астралния близнак на Дефне  #2gunfire

Абсолютно. Някои зрители се подвеждат по гръмките слова на Максут....Но той е пълен психопат и маниак....Напълно еднакви са с Дафа - като на  сиамски близнаци им е мозъка.....

А мъките, които ще преживее Елиф....А Заплахите на Максут, че ако не му се подчинява ще убие Кахраман и Топрак....А това, че ще я изкара луда пред хората....Представяте ли си на какво е подложена, ако изключим болката....Пълен психически тормоз.... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

И двамата - Максуд и Дефне, са обсебени от мисълта, че ги обичат и са влюбени /Елиф и Кахраман/ в тях! Това е болестно състояние.

# 634
Лу, болни, ама на тях не си причиняват нищо...чувството им за самосъхраниение е много силно развито....
Болни, ама не спират да измислят гнусотии....Че си  помагат и финансово....Как не им дойде от болестта те самите да се наранят, а Елиф и на двамата им беше като боксова круша....
Да приемем, че Дафа я мрази, а Максут ако го слушаш ще свали всички звезди от небето, но я заключва с белезници, върже й ръцете и устата.....
А да се бягат тези маниаци  bash bash

Последна редакция: вт, 10 май 2016, 23:07 от MAMA-AN

# 635
Цитат
И двамата - Максуд и Дефне, са обсебени от мисълта, че ги обичат и са влюбени /Елиф и Кахраман/ в тях! Това е болестно състояние.

По скоро си мислят че ако ликвидират причината в случая съперника то тогава Елиф и Кахраман ще се влюбят в тях.

# 636
Лу, болни, ама на тях не си причиняват нищо...чувството им за самосъхраниение е много силно развито....
Болни, ама не спират да измислят гнусотии....Че си  помагат и финансово....Как не им дойде от болестта те самите да се наранят, а Елиф и на двамата им беше като боксова круша....
Да приемем, че Дафа я мрази, а Максут ако го слушаш ще свали всички звезди от небето, но я заключва с белезници, върже й ръцете и устата.....
А да се бягат тези маниаци  bash bash

Ани, това са психопати! Просто болни хора, но те самите не го разбират това!

# 637
  • Варна

И сега малко любопитни  пикантерии от тази сцена Joy
След заснимането и, точно в момента, когато Ках поглежда настрани, след като се изправя и преди да се чуе заветното „Стоооп камера!“, Ози, така както е със сълзите на лицето се обръща и започва неистово да се смее. Всички, които са на снимките все още са притаили дъх, заради силната сцена и в първия момент го гледат озадачени- дали не се смее от нервно напрежение? А той през смях и … „сълзи“: „Вай бе, вместо аз да гръмна от напрягане, вие всички сте на ръба!“ – и сочи през смях две от работничките, които бършат сълзите си. А после, гледайки режисьора казва: „Обявявам 2 часа почивка пред моята каравана. Хайде всички пред мен!“ и ги повежда пред караваната, където неговите хора са приготвили богата почерпка. Вдига първия тост: „Пия за това магаре…..Ибрахим/забравих му името- простете ми/, което през цялото време се опитваше да ме разсмее. Обаче пък съм сигурен, че се получиха много сполучливи снимки- един вид се надсмиваше над безсилието на героя ми. Наздраве!“
               Ами, ето затова го обичат колегите му- винаги намира начин да повдигне настроението- къде с шеги и закачки, къде със съвети, с песни или ей такива импровизирани почивки с почерпки. Да е жив и здрав!

# 638
Много се кефя да чета разсъжденията ви bouquet. И си мисля, че много бихме допринесли за изучаването на психопатията Peace.
Надявам се да не съм ви в повече, но ето и малко информация Peace, която обяснява защо и Дафа, и Максут са такива, каквито са  hahaha.
"Човекът не се ражда със социални инстинкти и ако в него не се развиват социалните мотиви, той може да бъде много по-опасен за околните от някой див звяр. Единствено страхът от наказание го възпира да извърши престъпление. Но за асоциалните психопати дори този страх не съществува. Защо?
Защото при тях липсата на социални мотиви се съчетава с особеностите на темперамента и на мисленето – те са импулсивни и не са способни да оценят възможните последствия от своето поведение, а това води до нарушение на самоконтрола.
По-трудно е да бъдат различени социалните психопати. На пръв поглед те правят добро впечатление и дори изглежда, че проявяват интерес към околните. Поведението им е в норма и нямат неуправляеми емоционални сривове… Изведнъж обаче се оказва, че този човек е способен да направи зад гърба ви всякаква гнусотия – стига това да остане тайна."
От което заключавам, че и при Дафа, и при Максут, та дори и при Керем основно е сбъркана програмната им схема Mr. Green Mr. Green

# 639

След заснимането и, точно в момента, когато Ках поглежда настрани, след като се изправя и преди да се чуе заветното „Стоооп камера!“, Ози, така както е със сълзите на лицето се обръща и започва неистово да се смее. Всички, които са на снимките все още са притаили дъх, заради силната сцена и в първия момент го гледат озадачени- дали не се смее от нервно напрежение? А той през смях и … „сълзи“: „Вай бе, вместо аз да гръмна от напрягане, вие всички сте на ръба!“ – и сочи през смях две от работничките, които бършат сълзите си. А после, гледайки режисьора казва: „Обявявам 2 часа почивка пред моята каравана. Хайде всички пред мен!“ и ги повежда пред караваната, където неговите хора са приготвили богата почерпка. Вдига първия тост: „Пия за това магаре…..Ибрахим/забравих му името- простете ми/, което през цялото време се опитваше да ме разсмее. Обаче пък съм сигурен, че се получиха много сполучливи снимки- един вид се надсмиваше над безсилието на героя ми. Наздраве!“
               Ами, ето затова го обичат колегите му- винаги намира начин да повдигне настроението- къде с шеги и закачки, къде със съвети, с песни или ей такива импровизирани почивки с почерпки. Да е жив и здрав!

Превъзходно играе Йозджан! Животът го е научил бързо да се изправя и да гледа напред!

# 640
Кити кажи сега, двамата психопати луди ли са или се правят на луди....
Защото ако са луди има специализирани заведения за подобни индивиди....

Бризче благодаря за инфото за тази сцена...За Ози това е само игра...както за мен да направя да кажем един баланс..../след като направя баланса и аз пия кафе, запалвам една цигара, удовлетворена от свършеното/....Но играта му беше като за Оскар....Уникален е....Предполагам, че почти всички, които са гледали тази сцена са  smile3518 или като мен newsm45

# 641

Обичам да разказваш нещица от кухнята! Те ме радват много повече от сериала, който следим.

# 642

Бризче благодаря за инфото за тази сцена...За Ози това е само игра...както за мен да направя да кажем един баланс..../след като направя баланса и аз пия кафе, запалвам една цигара, удовлетворена от свършеното/....Но играта му беше като за Оскар....Уникален е....Предполагам, че почти всички, които са гледали тази сцена са  smile3518 или като мен newsm45

Може да им предложим да се лекуват в Бг!

# 643

Мами, не са луди. Психопатията не е психично заболяване, а личностово разстройство - демек състояние, а не болест Peace. И психопатите не са освободени от съдебна отговорност. За всеобща и в частност наша радост tooth Peace.

# 644

Мами, не са луди. Психопатията не е психично заболяване, а личностово разстройство - демек състояние, а не болест Peace. И психопатите не са освободени от съдебна отговорност. За всеобща и в частност наша радост tooth Peace.

"Психопатът е човек, който няма съвест, съзнателност, но не защото му липсва интелектуалният капацитет да разбере разликата между редно и нередно, а защото липсва емоционалната връзка с когнитивността, мислите и т.н. Някои от характеристиките на това включват поразителна липса на съпричастност, липса на загриженост за другите хора, възприемане на другите хора просто като предмети. Когато нормални хора обработват емоционален материал, има голяма активация на части от мозъка, предназначени за емоционалното реагиране на събитията и отговарящи на емоционалността. При нормални хора може да се различи емоционално наситено от неутрално събитие, но при психопатите това е невъзможно. Части от лимбичната зона и части на мозъка, отговарящи за емоционалността като цяло - хипокампус, амигдала - при психопатите не функционират."

Общи условия

Активация на акаунт