ЕЛП 53 - медена, архимедена, овнешка... с трион!

  • 34 145
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
  • София
  • Мнения: 5 694
Ама, Ники, той курсът си е за възрастни всъщност, но Дреболинда никога няма да ми прости, ако не отиде, пък и дамата, която го води, ми е позната и разреши да заведа и чадото.

Немой да се кОсиш, Куркума  Hug Сега ще ти направя един анализ по фън шуй и ще балансираме нещата.
Значи - североизтокът е посоката на мъдростта, себепознанието и знанието. При дисхармония или недостатъчност се внася елемент в син, зелен, черен или сив цвят. Добре е да има воден елемент, водопад, а също и стъклени или кристални предмети. С други думи аз го виждам така - към ажурната композиция привнасяш стъклени елементи с бутилковидна форма, съответния цвят етикет и прозрачно съдържание, което ще изобразява водопада към други, по-малки стъклени вместимости. Това се прави до постигане на мъдрост и себепознание.  Гарантирам, че това предписание напълно ще неутрализира несъвместимостта на марлята в енергийния баланс на елементите.

# 661
  • n/a
  • Мнения: 3 341
О, систър, да ти е честит тийна  Hug
Нема да ти казваме какво да очакваш от тази
прелестна възраст, защото никой не знае. Ед-
ва ли пъпките са най-страшното нещо. И само
можеш да си мечтаеш за същото с дреболинда,
защото покрай курса с комикси ще си изкараш
и втори пубертет, както ти харесва.  Hug
(освен ако не си пропуснала да приключиш с
първия, което би било доста мъдро решение)  Hug

Напълни се пъбът, някак по-уютно е. С милорд
не ще се съглася, но няма как така вкусно сло-
весно да го оборя. Кротичко ще си остана несъ-
гласна  Laughing

# 662
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 749
хоп-троп и аз в пъба. малко късничко, но с плонж  Hug

Атти, честито за едното, за другото и третото, а за неволите на дребчо имаш всичкото ми съчувствие  Hug

взех си аз онус със щръкналата ягодка и четох, четох... а то какво! пак за ядене говорите. то сарми със и без праз, то наденици със стъклени елементи за неутрализиране на нарушения дзен и фъншуй, то шарденчета на скара.... чак ми се доядоха, ако и да не се сещам какво точно бяха шарденчета  Blush

с една дума, пия кафе, ама не ми е сладко.

# 663
  • Мнения: 37 261
сложи му лъжица майонеза - свекър ми твърди, че така ставало чудно
гневът на свекърва ми от подобна сквеност подслаждал кафето до степен лъжичката да стои права в чашата

# 664
  • n/a
  • Мнения: 3 341
сложи му лъжица майонеза - свекър ми твърди, че така ставало чудно
гневът на свекърва ми от подобна сквеност подслаждал кафето до степен лъжичката да стои права в чашата

 Joy Joy Joy

# 665
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Ама с кое не си съгласна, Ло? С това да направя оцет вместо отелово вино ли?

Кафето не е вкусно, ако човек не е хапнал предварително. Кафе на гладно е като пране без сапун. Ни аромат, ни ефект се усеща, а хамалогията - същата. Ако си пропуснала тая съществена част, Добри, препоръчвам да сгънеш между две филии някоя позатоплена наденичка с яйца и малко домати. После да се отпуснеш като чувал с трици някъде и да сръбнеш от кафето тъй, щото да ти изтръпнат джуките. Пък няма да ти е сладко, ли?

 Свекър ти е ценител на фините усещания, Буб, на мозъчнокоровите.

Подготвявм едно материАлче за шердените, щото някак стана въпрос. След пост-два.

# 666
  • n/a
  • Мнения: 3 341
Да вземете да му кажете на колегата Пратчет, когато там си му дойде времето за среща с него, де, че не е прав - за готвенето и онова там. Не е повсеместно прав, така да се каже, в наше село например не е така.

С това, милорд, с това. Считам, че е прав. За готвенето и онова там  Laughing

За отеловото вино съм пълен лаик, та по нея тема не мога да се про-
изнасям, никак  Laughing

# 667
  • Мнения: 37 261
добро е отеловото вино, ухае на ягодки, но трябва да се пие бързо, защото се разваля лесно

# 668
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Отеловото вино е презрян и забранен продукт във виноиндустрията, но на много места хората в домашни условия си го пият и им се ублажва. Но пък и 100 кила оцет си е малко бивол за курбан работа.

Моят отел изпълнява предимно засенчващи функции и е източник на материал за лозови сарми. Ама пусто, нали съм си скътен, да не иде зян приплода, та купих бидонче, сондирах комшията да ми услужи с пресата и изобщо напреднах в направлението.

Ама обосновете се, Ло, обосновете се. Нека имаме академичен спор.

# 669
  • Мнения: 37 261
ако наистина оцетът ще отива зян, предлагам бира или по-градусова течност /за съжаление магазински/ срещу няколко литра оцет от твоя  Wink

# 670
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Лесна работа, само да стане оцет. Минимум три месеца още. Зер към момента гроздето си е още на асмалъка.

# 671
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 749
пак да се похваля - свършихме я тая работа с гроздето и асмалъка миналата седмица още. иде с едни гърди пред Милорда съм, ама то не е нещо ново  Sunglasses

тази събота ще видим на къде върви ферментацията, избистрянето и изобщо винопроизводството.
20 литра заминаха за шира за дребчо, а каквото е останало трябва да се следи изкъсо.

# 672
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Имам цял един буркан оцетена гъба, дебела като волски гьон, та ако решиш да заделиш малко за тая цел - да услужа с подкваса.

Знаете ли, че дядо не добавяше в супите си друго освен оцет. "ТЕ така ми йе благо", казваше по случая.

# 673
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 41 749
пастри я до догодина  Peace
ще събираме дивите круши и падналите ябълки  Blush да не одат зян

същия дядо с орйиса ли?
още тогава го харесах  Hug

# 674
  • Пазете Гор
  • Мнения: 5 181
Същият. Орйс.

И другият старец слагаше само оцет, всъщност. И правеше таратор без краставици и кисело мляко, предтсавете си.

Вода, сол, чесън, оцет и орехчета. Таратор.

Общи условия

Активация на акаунт