А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 97 753
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
# 151
  • София/Варна
Откъде я намери? Моят син е луд по поредицата и съм взела всичко, което имаше в е-зона, но то не беше много.

# 152
  • Sofia
Относно Безгрижко чух кофти отзиви, та у нас няма да влиза.  Wink

# 153
  • Варна
KayRenn , библиотеката ми е голям съюзник в набавянето на книги за младежа Simple Smile.

Най-много заглавия от тази поредица съм виждала в книжарницата на "Сиела" във Варна. Тази конкретно не знам дали я има.

# 154
Моята нещо не е фен на четенето...
Пипи я чете със зор. Мъчих я няколко дена, но реших да минем на следващата книжка от списъка - приказките на братя Грим. Но и тук - греда. Няма желание сама да седне, трябва постоянно някой да я подканя.
А по-кофтито при нея е, че има какво да се желае относно четенето. Не е съвсем гладко и просто трябва да се упражнява повече.

На нея специално много съм чела, понеже е трудно заспиваща. Брат й обикновено издържа няколко страници и е заспал.

Съвети към коя книга да се насоча? Да де - как да избирам какво да предложа?

Моите харесаха много за Вълшебника Захариас 2-те книжки (по препоръка от тук), но за съжаление след като бяха прочетени интересът отново спадна Sad Не знам дали не е моя грешката, че аз ги карам всеки ден да четат (поне по 5 страници, което си е нищо) и поради тази причина приемат четенето като задължение, не като удоволствие и същевременно ако не го правя няма да подхванат книга #Crazy Винаги им давам да си изберат какво да четат, но въпреки това четенето е като домашно за тях. Колкото и да им е интересна една книга няма сами да я дочетат ако аз не ги накарам ooooh!
Чакам и аз този празничен ден когато ще заваря някой от тях с книга в ръка Heart Eyes

# 155
  • София/Варна
KayRenn , библиотеката ми е голям съюзник в набавянето на книги за младежа Simple Smile.

Най-много заглавия от тази поредица съм виждала в книжарницата на "Сиела" във Варна. Тази конкретно не знам дали я има.
Я, това за Варна е интересно, скоро ще сме там и ще погледна. Иначе нашия проблем с библиотеката е, че понякога на младежа му е трудно да спази срока, а аз не винаги има възможност да ида и да презапиша книгите. Чакам момента, в който този проблем ще отпадне Simple Smile

# 156
  • София
Едната близначка приключи с поредицата за Пърси Джаксън и по препоръка на съученичка е започнала поредицат 39 ключа. Някой има ли отзиви за нея и подходяща ли е за тяхната възраст - почти 10 години?

# 157
  • Варна
KayRenn при нас може да се презаписва и по телефона, питала ли си за тази опция?
Моят син обикновено ги изчита, но аз имам затруднения да ги връщам винаги навреме и се ползвам от това удобство.

# 158
  • у дома
KayRenn при нас може да се презаписва и по телефона, питала ли си за тази опция?
Моят син обикновено ги изчита, но аз имам затруднения да ги връщам винаги навреме и се ползвам от това удобство.

И при нас може по телефона-аз питах и си записах телефона.

# 159
  • София/Варна
О, това е чудесна идея. Задължително ще питам!

# 160
Откъде я намери? Моят син е луд по поредицата и съм взела всичко, което имаше в е-зона, но то не беше много.
http://www.book-bg.com/details.php?id=19934 - тук май е в наличност книгата
http://egmontbulgaria.com/knigi-3/obrazovatelni-knigi-121/straho … to-v-naukata-157/ - тук май е цялата поредица, но някой книги не са в наличност.

# 161
  • София/Варна
Благодаря! Simple Smile

# 162
  • София
Много хареса Книга за гробището дечко, щом пита и за продължения, явно наистина я е оценил, накрая май успя и да поплаче малко  Laughing Heart Eyes

За утре си е приготвил да започне

миналата година много се забавлява с първата част и сега щом видя, че е излязла втора веднага ме прати до книжарницата Joy

# 163
  • София
Днес почва Балонът и други неиздавани истории от малкия Никола.
http://www.colibri.bg/knigi/1311/ryone-gosini-balonyt-i-drugi-neizdavani-istorii

# 164
  • София
Днес почва Балонът и други неиздавани истории от малкия Никола.
http://www.colibri.bg/knigi/1311/ryone-gosini-balonyt-i-drugi-neizdavani-istorii

я, супер, щом са неиздавани в дрегите книги ще я потърса, тази не ми се е мяркала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт