А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 97 731
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Благодаря, mmm_! Simple Smile
Щерката (9г.и 3м.) хареса "Призраци под виенското колело", ще следва филмът. Simple Smile
Зачете:

# 526
Десетгодишният привършва "Играта на Ендър". Не я разбира напълно, но чете с настървение.
Осемгодишният чете " Вълшебникът от Оз"

# 527
  • София
Ще се тества да чете Моето семейство и дрруги животни на Даръл

Дано му допадне.

# 528
В момента чете "Царството на Кенсуке" на Майкъл Морпурго. (втори клас)

Имаме почти всички преведени до момента книги от този автор, покрай участието ни в една игра през пролетта.

# 529
  • София
Синът ми на 12г чете

Дъщеря ми на 8г чете

# 530
Синът ми на 9г чете

# 531
  • София
"Писма от Дядо Коледа" на Толкин (на мен ми е изключително забавна) и "Великите битки на българите през Средновековието"- много добре илюстрована, с карти и много картинки, точно като за моя (на 9) Simple Smile
Следващата - "Българ" Simple Smile , горещо препоръчана и от една мама, срещната случайно в книжарницата

# 532
  • София
Препрочита

# 533
  • Sofia
Моята (9г. и 3м.) чете:

И   

# 534
Увлече се по поредицата на Хелън Мос "Островът на приключенията". Прочете "Тайната на златното съкровище" и каза, че ще си купува"Тайната на пеещите пещери".

# 535
Запона:

HugАко може някой да сподели дали книгите за Хари Потър са ОК за момче на почти 9г. Нито съм чела книгите, нито съм гледала филмите - не е моят жанр. Благодаря:D

# 536
  • Sf
*Pipilota*, моето е почти на 9. Харесва книгите, филмите са изгледани, някои по много пъти.

# 537
Моята е патологичен случай  Joy Знае книгите наизуст. Мислех, че се отнася само за по-интересните реплики от любимите ѝ моменти, но вчера ми изцитира дословно някаква част от повествованието без пряка реч  ooooh!
Изцяло скъсани са от четене.
Започна да ги чете на 8, вече е на 9г. Сега пак си ги превърта, може би за 10-ти път.

Аз лично не мога да си представя как на някого може да не му хареса тази книга. Особено на дете. Разбира се ясно ми е, че всичко е до вкус, но все пак. Конкретно "Философският камък" ми се вижда съвършена, макар да не ми е най-вълнуващата от поредицата. Но аз съм ги чела като голяма.

# 538
  • у дома
Малкият е почти на 11г-прочел  е всичките за Хари Потър-аз стигнах до четвъртата или петата и не съм чела другите-просто не са моят тип книга,но и двете ми деца ги обожават...Големият също ги е чел по няколко пъти и когато няма нещо ново за четене пак ги прехвърля-на 14г е. Дребният даже ме врънка за тези новите с илюстрациите,но понеже със сигурност няма да имам трето дете,а те са ги чели още съм в чуденка дали да му задоволя желанието.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 19:28 от svetlaem

# 539
Аз не съм ги чела. Май ми е време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт