А коя книга четат в момента децата ви? - 6

• 97 768
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
9г. Завърши Романите за деца на Е. Кестнер и започна Братята с лъвски сърца
14г.-доста време чете Граф Монте Кристо.

# 511
  • Варна
и му харесва Simple Smile

# 512
  • софия
Сина ми на 11 години чете я с интерес http://egmontbulgaria.com/knigi-3/romani-119/drugi-romani-134/bl … -s-drug-2519.html

# 513
"Избрани произведения" на Чудомир - не очаквах, че ще ги хареса толкова много (12 г.)

Последна редакция: пт, 09 дек 2016, 07:06 от makiela

# 514
# 515
За каква възраст е книгата?

# 516
  • Sofia
Моята я чете на 8г. и ѝ беше интересна. Мисля, че показвах тук и анотацията, та потърси, ако искаш.

# 517
  • Варна
Моята я чете на 8г. и ѝ беше интересна. Мисля, че показвах тук и анотацията, та потърси, ако искаш.
Синът ми е на 11г., по отзиви от Морена взех книгата от библиотеката. В началото я пренебрегваше, но след като реши да я отвори и зачете не я остави, докато не я прочете Simple Smile .

# 518
- Хъкълбери Фин

# 519

Вече прочетена, много ѝ хареса.

# 520
  • Sofia
Щерката (9г. и 3м) прочете "Роуз и къщата на магьосника", но ѝ беше страшновата, та втората книга ще почака. Иначе ѝ хареса.
Чете

# 521
Двете книжки за Мистър Фини ги прочетохме - харесаха се. Благодаря за потребителите, които споделиха за тях във форума  bouquet
Сега започваме

по отзиви на Морена за автора (миналата година в съседна тема  Simple Smile )и също така, понеже преди време хареса "Пук и Чук" от същия автор

# 522
  • Бургас
На 11г синът ми сега чете "Васко да Гама от село Рупча" от Братя Мормареви, следващата, която е приготвил е "Войната на таралежите".
И понеже и той като мен понякога чете няколко книги едновременно, успоредно с "класиката" чете глупости от рода на "Тими Провала. Книга 4. Светът е полудял" от Стефан Пастис.

# 523
  • София
В момента се забавлява с книга-игра

и започва да чете Роалд Дал - Костенурке, костенурке.

# 524
  • София
"Малкият принц"
Преди това чете "Коледа с малкия Никола"
А преди чете Басни на Лафонтен и на Езоп.

Морена
Скрит текст:
От историята на Златно пате му останаха последните две.
Не ги бърза, препрочита, вади си някакви факти, пише.
Много рядко пита за някои думи.
Единственият недостатък според него е, че няма за първата и втората световни войни.

Последна редакция: пн, 19 дек 2016, 08:31 от mmm_

Общи условия

Активация на акаунт