Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 887
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честит празник на всички празнуващи!  bouquet Благодаря за поздравите към Ели! Heart Eyes

# 166
Честит празник на всички цветя от темата!  bouquet

Да ви питам...за имунологичните трябва ли да се спазват някакви изисквания? Без храна, кафе? до вчера ме боля гърлото, предполагам, че е по-добре да изчакам няколко дена, че може да се отрази, нали?

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 20:37 от Terry8

# 167
  • От Луната
Е на какъв принцип избират на кой да бият хориомон и на кой прегнил? Сериозна разлика има в цената... А за тези глобули за сефте чувам!

# 168
Тери, аз на изследвания винаги съм без храна и кафе  Peace

И добре дошла при нас, скоро да е похвалиш с хубави новини  Hug

Йоли, никой не ме е питал какво искам - дадоха ми лист с назначения от док  Peace  Глобулите си ги слагах след пункцията до онзи ден, сега продължавам с утрогестан и естрофем, който също ми от след пункцията  Peace

# 169
  • От Луната
Магнетична, яснооо, предположих, че са нещо друго, доста по-скъпо. Оххх дано не разбирам всички цени и медикаменти  Joy Нямам търпение да идва 3ти Simple Smile и да развяваш положителния тест Praynig може и аз с теб, пада се 14ти ден  Praynig

Тери, нямам идея, но предполагам щом са имунологични, по-добре да не бързаш.

# 170
Благодаря за пожеланията момичета! Да ви се връщат тъпкано и нека следващата пролет на всички да ни е много цветно и слънчево, гушкайки поне по едно бебе!  Hug

Боби, цените зависят много от стратегията, която ще изберете с док.

Скрит текст:
Мога да ти кажа на мен колко ми излезе последния опит преди малко повече от месец - точно 5000 лева от изследванията и първия преглед на 2 ден, до ЧХГ теста на 11 ден след трансфера. Бях с лека до средна стимулация (100-200 единици) фостимон/пурегон.

Аз това за акушерките не го разбрах... newsm78 Преди месец всичко беше наред и всички си бяха супер мили, както обикновено. Надявам се и в бъдеще отношението да не се промени, защото това е една от главните причини да избера клиниката.

# 171
Честит празник на всички цветя от темата!  bouquet

Да ви питам...за имунологичните трябва ли да се спазват някакви изисквания? Без храна, кафе? до вчера ме боля гърлото, предполагам, че е по-добре да изчакам няколко дена, че може да се отрази, нали?
Няма значение дали си гладна и жадна. Преди да дадеш кръв, би трябвало да попълниш въпросник, където те питат дали си имала инфекции и дали си пила скоро АБ.

# 172
Лив, благодаря за инфото. На първо време ще съм на абсолютно чист ЕЦ без грам стимулация. Предполагам, че и до никъде да не я докараме ще пробваме още 1-2 пъти така, ако се наложи и чак след това някаква лека стимулация. За по-сериозна такава съм навита само, ако нещата се закучат много.
С тези глобулки и инжекцийки малко ме изненадахте. Ще удължавам графа разходи май.
Има ли опция някои инжекции да си ги биеш сам, ако случайно сте се интересували newsm78 И специално да питам Магнетик за вливката в кой ти я направиха точно? Опитвам се да планирам грубо кои и колко дни се очертава да оставаме в Сф и кога ще може да си отскачаме до нас. Чисто психологически и финансово погледнато. Пък какво ще стане никой не знае.
Тери, за имунологичните специално няма изисквания за взимане на кръв. Аз ги направих късно следобед. Но може би е добре да се оправиш, защото до колкото знам всяка една настинка дава отражение.

# 173
мерси, Кристи! А да знаете дали в НК пакета (клетки+антитела) влизат антиспермалните и антиовариалните антитела?

# 174
Тери, не, ако говориш само за НК клетки. Доцента какво ти е назначил? След моята консултация аз имах само тях, вит. Д и още нещо на листчето, което не помня. В крайна сметка имам резултат за тези неща и ембриотоксини. Но има още една дълга графа с другите изследвания, които не са ми правени. Разбира се много зависи от конкретния случай и какво ще ти назначат.

# 175
Има ли опция някои инжекции да си ги биеш сам, ако случайно сте се интересували newsm78
Блинг, ако си на изцяло на ЕЦ най-вероятно ще те викат по-често, поне при мен така стана миналата година като се готвех за ЕЦ - отидох на 2 или 3 ден, след което ме викнаха на 6-7 и после мисля че ходех през ден за хормони и УЗ.

За инжекциите може да си ги биеш сам ако искаш или да ги вземеш - на мен последния път ми дадоха и мускулните, и подкожните. Подкожните ми ги слагаше ММ, оказа се, че има доста лека ръка, а мускулните ходех до нас в една клиника да ми ги слагат.

# 176
Имам назначени:
НК панел  (клетки + антитела)
тромбоцитно левкоцитни агрегати
АФА
витамин Д

bouquet

# 177
Благодаря Лив Hug Не сме говорили подробно освен уточнението за първия преглед. Вторият според мен така или иначе трябва да е по-раничко, защото при мен един месец е нормална О, друг е раничко към 11 ден и трябва заради това да внимаваме и по-рано да ходя, а не чак към 10 ден. Особено този месец, както учудващо О беше нормална очаквам другия пак да е рано, което не е много добър вариант, но пък ще видим какво се случва при въпросните аномалии. Сама си бия и подкожни и мускулни инжекции и нямам проблем. Затова съм решила да си искам да ги слагам сама, ако разбира се не се налага да си седим там постоянно заради честите прегледи и да се обезмисли тази практика.
Скрит текст:
До тук по мои сметки се очертават задължително две нощувки преди пункция. Два дни преди нея вечерта се слага тригъра newsm78 Което налага нощуването там и съответно обезмислянето да се пътува другия ден наобратно за едната нощ и после връщане рано сутрин за пункция.
Тери в такъв случай би трябвало да ти изследват абсолютно всичко.

# 178
  • София
Аз също съм много доволна от персонала вчера беше инцидентно и те са хора
Скрит текст:
/червенокосата и не мен ми я би вчера и ме боли яко.Значи не съм само аз  Laughing,аз си мислех че ме боли от едно падане преди две седмици където ми стана синка и то май точно там се падна инжекцията/
Моята вливка е 70 лв понеже интралипида е 10млг.Утрогестана ще го включа след трансфера,а тези  глоболи са прогестерон едни големи и отвратителни Joy едвам ги слагам Joy.Дадоха  ми 10 бр. и може би цената е както ги е писала Магнетична аз от учудване  да не съм запомнила на кое колко пише.
Док назначава всичко те само предписват и дават това което е казал.
Магнетична колко време си слага този прогестерон,и док ли ти изписа Клексана ?
Как са дечицата топлиш ли ги Hug Hug Hug Hug
Тери добре дошла при нас

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 07:22 от kremonka

# 179
Почвам с отговорите  Mr. Green

Блингче, вливката ми я направиха на следващия ден след пункцията, като първо минах през манипулационната да ми кажат, че Я са се оплодили и има делене  Peace  Настоявах да е в деня на пункцията за да мога да се прибера и да дойда за трансфера направо , но не ми разрешиха  Peace  Относно поставянето на инжекции - пурегона и цетротида си го слагам сама, прегнила ми го сложи майка ми (много леко не ме боля, обаче имам мега синината, но нищо работа ) . Последното ми ходене беше в петък - дадоха ми лист с инструкции, направих консулта с анестезиолога, дадоха ми лекарствата и се явих чак в понеделник - деня на пункцията  Peace  Вливката ми беше за около 40 минути - вземи си книга, телефон, таблет - да ти мине по бързо времето  Peace

Кремонка, глобулите ги слагах от деня на пункцията до петък сутринта : 3х1 + естрофем, като в последствие в деня на трансфера пусках Е2 и прогестерон, а като ми свършиха минах на 3*2 утрогестан и продължих с естрофема.
Клексана ми е изписан от доц.Русев и след консулт с доки, понеже не мога да пия АП - имам алергия, започнах да си го слагам от събота или 2 дена след трансфера. Доцента иска на всеки 3 седмици изследвания и цветен доплер + евентуално плацентарн молекули, ама там вече Сигридов ще се произнесе  Rolling Eyes  Мисля да направя и един консулт с доц.Паскалева дали ми е правилна дозата  Crazy Моля се само да стигна до там  Praynig

Йо, аз сигурно ще съм в клиниката на 04 май, въпреки че ме искат на 03, но тогава предавам проект и ако остане да го предавам на 03ти в предвид празниците, ще отида на 04 май. ММ от вчера ме кара да препикавам тестове (понеже ми откри едни дето имам останали от тестовете за О  Mr. Green ) та може и по рано да го пусна, само да видя лабораториите как ще работят  Whistling

Децата ги топля, грижа се за тях, водих ги на църква, почивах си, че миналата седмица голямо пътуване падна и се моля да им хареса при мен  Praynig Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug за всички

Общи условия

Активация на акаунт