Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (9)

• 33 848
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Блингче направиха аз тест ама...първо не беше с първа,после се сетих че в деня на тренсфера имах инжекция ЧХГ и преди това една такава и незнам колко реално е положението на 9 ден теста е с бледа втора черта.Дано да има  Б.
Елинце то нищо не се знае още не отписвай опита предварително. Hug Hug Hug

# 631
На мен пикливия не ми хвана Прегнила  Peace Стискам палци за хубаво ЧхГ след 2 дена  Praynig Hug

Ели,  Hug и аз бях отписала моя, ама на  Heart Eyes Стиснати палчета за много приятна изненада  Praynig Hug Heart Eyes

Блинг,  Hug

# 632
Ели гуш Hug Недей отписвай толкова рано. Нали знаеш, че едно ти трябва, но качествено. Все пак си на различна и по-слаба стимулация. Може пък да имате късмет. Така или иначе силните определено не си бяха за теб. Представям си как се чувстваш, но се опитай да оставиш мисленето за по-късно.
Скрит текст:
И аз нещо взех да се сдухвам предварително, не мога да спя. То се очакваше като се познавам как се люшкам от едната крайност в другата... И най ме притесняват точно усещанията и предчувствията ми. За съжаление освен за други хора, почти винаги усещам правилно нещата и за мен си. И с операциите и със загубите, всичко сякаш си го предричах. Още преди над две години, след първото лапаро, усещах как по-късно ще се върна пак в клиниката и че детето ми няма да е в следствие на естествени опити. И най-лошото е, че нямам чувството да се получи на магия от първия път Tired
Креми, не знам не съм смятала с точност кога може да се прави тест без да зачете тригъра. Йоли наскоро беше написала точно кога се изчиства. Може да погледнеш назад, че днес съм страшно неадекватна, не мога да си събера мислите, че да пресмятам такива неща.
Магнетик, как е коремчето днес Sunglasses Щях да те питам на кой ден те викна док след първия преглед? Очаквам 6-7-8 ден, че както моята овулация един път е ранна, друг път нормална не се знае този месец как ще тръгнат нещата Confused

# 633
  • София
Блинг гледах тази таблица но немога да си сметна колко реално имам остатък понеже незнам какви единици ми биха понеже съм патка и не съм питала.Да речем че единия път са ми били10 000 ед а другия 5000 и все си мисля че вчера е имало поне към 50 остатък в урината.
Понеже от таблицата на 9 ден от 5000 ед остатъка е около 20 .Незнам вече най-добре беше да не правя нищо но минало свършено в понеделник ще видим истината

# 634
Най-вероятно има още остатък особено щом ти е бита в деня на трансфера. Не го мисли почти не остана, ще постискаш още ден и половина, кураж  Hug

# 635
Ели, на колко единици си? И кой ден от началото на стимулацията ти е?

# 636
Креми,  Praynig
Магнетична,  Hug
Блингче, я бързо се стягай! Откога чакаш да стартирате, пък сега се отдаваш на лоши емоции  Hug
Кристи, 3 дни на Бемфола по 300 единици, после 2 дни по 1 таблетки Клостилбегит. От днес съм на Менопур - днес 225 единици, утре - 300.

# 637
Стегнах се Sunglasses
Скрит текст:
Аз съм си на периоди, които дори не дни, ами часове траят при мен. Яко ме тресе хормона, не ми обръщайте внимание. Освен това вместо да релаксирам този път реших да се правя на героиня и съвсем се размазах. Не знам как ММ ще ме търпи занапред с тези настроение. Аз едва се дишам на моменти.... ooooh!
Ели, много интересна схема на стимулация имаш Rolling Eyes Обичам такива иновативни подходи, дано сътвори едно малко чудо Praynig

# 638
  • София
Креми, търпение му е майката. Реалното положение ще се разбере, явно трябва да се изчака малко. Стискам ти палци!
Ели, по-добре да се обезсърчиш, но приятно да се изненадаш, отколкото привидно да имаш големи шансове и нищо да не стане. Желая ти успех от цялото си сърце!
Чета за някаква с 3 деца, която ги малтретирала. А ние готините хора трябва да минем през ада за дете. Нищо не разбирам! Протестирам!!!

# 639
Воайорче, не се фиксирай в подобни случаи и "неспрадведловости". Само се тровиш по този начин. Животът не е справедлив. Но не трябва да сме неблагодарни и да гледаме в чуждата паница, защото има много случаи, в които тя може да е доста по-празна от нашата. Не случайно сложих подписа си Wink

# 640
Уф, Ели newsm78 Не ти е много лека стимулацията. Аз бих си позволила да предложа моя вариант - ЕЦ нмяколко пъти. До края на годината вадете, оплождайте и замразявайте. Накрая само трансфери...поне 4-5 ембриончета ще си отгледала до пети ден. Дано това да убеди мъжа ти. Ама няма да има нужда, защото сега ще си имаш перфектните два бластоциста.

# 641
  • София
Момичета много ви прегръщам всички.
Воайорче много силен човек си Hug Hug ще получим желаните бебчета рано или късно
Блинг пести си нервите за след раждането  Grinning стягай се бързо,че ще бременнееш скоро Hug
Ели  Hug силна ти е стимулациката май,но по важното е да изкарате и едно читаво Я и после да си стои на топло при теб до термин. Hug А ТМ може и да размисли с времето,но сега няма кво да го мислиш нали ще си бременна другия месец.
Скрит текст:
Оф на мен днес ми е много смотано и потиснато някак ми се реве  без причина

# 642
Креми, нормално е да се чувстваш така заради предстоящия тест Hug Пожелавам това ти състоняие да се дължи на човечето в теб.
Скрит текст:
Вярвате или не обаче последната бременност се усъмних точно заради изключително крайното ми изнервяне и полудяване. Бях се примирила, чаках си цикъл следващите два дни, дори не правих тестове. Обикновено ме удря хормона точно ден преди цикъл и винаги знам с точност какво ще се случи. Този път обаче се бях изнервила и разпенила много в един разговор. Седнах, змаислих се и си казах "Това не си ти, има нещо съмнително". Беше следобед и както никога направих тест. Само като го гледах знаех, че ще избие втора черта Sunglasses
Утре ще ти пращам много позитивни мисли, ако трябва ще му бая на теста, тъкмо лабораторията ще ми е по-наблизо под краката  Sunglasses

# 643
Момичета , незная с какви думи да се изразя , няма голяма надейка но тайно си мисля , да стане чудото. Утре е кръвния , страшно съм напрегната , изтощена от мисли и размисли.

# 644
Креми,  Hug
Виолета, дано и ти утре имаш положителен резултат!

Общи условия

Активация на акаунт