90-дневна диета: Килцата стопи и фиданка стани – тема 335

• 41 792
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Сори, че ви подведох, но датата е утре! Embarassed

# 571
Сори, че ви подведох, но датата е утре! Embarassed
Взимам си обратно честитките тогава  Naughty

# 572
Карай Жгмъци, утре пак ще поздравяваме, довечера ще ти постна мейла на хотела Simple Smile

# 573
  • София
Карай Жгмъци, утре пак ще поздравяваме, довечера ще ти постна мейла на хотела Simple Smile

Благодаря!  Hug

Стасиsmile3553  Laughing

# 574
  • Русе
Дубрутруууу  Crazy
Ир, пешеходчеее Hug  Laughing
Оооооо, Мимссс и аз ти благодаря за страхотните снимки.. Малии, колко е хубаво,  Heart Eyes Heart Eyes
Лаураа и за твоите благодаря, свежарка си ти..  Heart Eyes
Гениии браво за най-ниското тегло, и за роклата..  Flutter  Heart Eyes
изгаряща как си? Къде си?  Hug
Вангобиии  Heart Eyes  Heart Eyes
Хайде, усмихнат ден, напук на смотаното време...  Whistling
 bouquet

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 10:14 от Juliette14

# 575
  • София
Добро утро!  Grinning
Ирка, Пешеходкаbouquet
Страхотни снимки показвате! Размечтахте ме! bouquet
Курдов, стискам ти палци да успееш с всички задачи!
Гени, браво за ниският резултат! bouquet

Когато бях бременна с малката се записах на курс по английски език. Цялата бременност изкарах на курса и честно казано много ми липсва това време. Като дръпне малко с годинките малечка мисля отново да се запиша. Лошото е, че няма къде да го практикувам и забравям доста неща  Simple Smile.

За днес ВХ
З-ябълка
О-чабата+лютеница+салата
В- козунак с течен шоколад  Grinning

Този месец забелязвам, че една седмица свалям и една задържам.

Лек ден!

# 576
  • софия
Гени, плодове вечерях. Представям си какъв плюс щях да имам , ако вечерята беше варива. Това се чудих , ако не правя цял плодов на белтъчен обяд ли да заложа?! Съвет?

Мими, уникално море, до моето остават 4 седмици.

# 577
  • Пловдив
Здравейте.

След варива -0.500г.
Днес ден 27 ВГХ:
З-фреш
О-хлябчета с лютеница и краставица
В-парче торта

# 578
Добро утроооо!  Hug

Имам плюсче от снощи, но не си го слагам на сърце. Заради гадното време почти не бях излизала, така че как да изгоря енергия от храната - няма как.  Crazy

За днес все пак си мисля:
З Голяма ябълка
О Козунак
В Неовкусена салата

Ир Дълъг бар си направила тази сутрин, ама аз си залагам на кафенцето.  Heart Eyes
pe6exodka Който е с връзки - яде банан, който не - остава му обелката.  Crazy  Joy
dolce miele Аз пък обикновено имам по-добър ефект, когато не прекалявам с калориите на вечеря, та... Ще видя резултата утре.  Peace
Мими Добре, че си ти тези дни с прекрасните снимки и гледки от Самотраки, че тук никак не ще да се маха дъждът.  Cry Hug Hug Hug
Genni Шшшт, не ме хвали много, че имам склонност към разхайтване в храненето по време на екскурзия...  Embarassed Засега се държа прилично.  Peace Ще чакам снимки като Гюро Михайлов на пост!  Hug Аз пармезан като сложа, броя пастата или ризотото за смесено ядене...
жгмъц Подозирам, че нито цените, нито жегите в Гърция през август ще ти харесат...не че нещо, но баш пък август...  Thinking
demmy Не е нормално, те би трябвало да имат цени за следващия сезон още от декември. Означава липса на добър мениджмънт (обикновено това са мутренските хотели) или че си пазят места за приятелчета - и в двата случая бих резервирала друг хотел.  Peace

Хубав ден от мен!  Hug

# 579
  • Targovishte
ДЕМИ  Hug Не знам колко е нормално, но и тук в БГ все още не мога да резервирам санаториума за Август. Дават само за юни. От НОИ казват че все още не им давали да резервират за по-нататък. Иначе съм първи в списъка, но да видим дали ще успея и тази година.

# 580
Здравейте милички,  Hug Hug Hug
Христос Воскресе, пожелавам Ви здраве, мир и любов!
Толкова отдавна не съм писала, но пък съм прочела пропуснатото
Гени радвам се за теб, че си намерила правилната комбинация и сваляш на тази врътка  Hug
dilyanad дано и при теб да дадат резултат плодовите вечери, и да се фръцкаш на моренцето
Иринките да сте живи и здрави независимо днес или утре ще празнувате, на календара в офиса пише пък че вчера е било Св. Ирина
ЖГМЪЦ кое ниво ти определиха на английския, аз сега ходя на Б1, ти си от София нали, в коя школа ще ходиш- много въпроси станаха към теб  Laughing, само още един последен- каза ще пиеш диуретичен чай- сподели изпитан, че само малко по-солено да хапна и +2кг са ми в кърпа вързани.

По празниците аз не преядох, нее  Embarassed , но вчера правих айрянен ден и нещата се нормализираха, да ви кажа при мен този ден по добри резултати дава от плодов и по не съм гладна.
Днес за обяд ще ям варива, а за вечеря яйца- трябва да се изядат.
Лек ден от мен и много  Hug Hug Hug на всички

# 581
  • У дома
Добре, че и аз не съм честитила, запазвам си честитката за утре Laughing
ДИлянка, абе аз като се замисля сега с теб сме нещо като почивка, да вземем да си ицветяваме менютата ли Rolling Eyes Незнам какво си яла вчера, не погледнах, но аз от ВГХ съм така все плюсища големи, направо не искам да мисля утре какво да ям, хем съм все гладна на ВГХ хем и плюсища Crossing Arms
Деми, пробвай да звъннеш, аз така направих Peace В БГ почти навсякъде са така по хотелите.
жгмъци, и Лаура ти е казала, недей да се лъжеш август, дори и юли е много жега в Гърция и Испания, ние сме ходили доста, и най-хубаво е било септември още началото, и в началото (около 7-10 мисля беше) на юни сме ходили, но жега си беше и тогава (тогава на Майорка сме ходили).
Лаура, ще се засечем ли лятото с теб в Търново, имаш ли тогава до там групи Hug
Хайде отивам да си доготвя ризотото chef

# 582
  • София
Лаура, била съм в Гърция по всяко време и с жегата нямам никакви проблеми, виж цените са друго нещо.  Laughing Аз не, че държа на август но ММ е планирал тогава отпуската си, но точни дати още не са ми известни. Иначе сме били през август и в Турция. Аз съм много топлолюбива и издържам на жега. В хотела не се прибирам по цял ден, ако се наложи се крия под чадъра най-много.  Wink На мен и в Турция ми се ходи, ама да видим с финансите как ще се разберем.

MinaC, аз ще ходя на курс по метода сугестопедия и там нивата не се определят по този начин. Определиха ме в ниво малко по ниско от средно напреднали, но ще започна в тази група и ако не ми пасне ще премина в начинаещи.

# 583
  • Оптимист по принуда
Лаура, Курдов, благодаря.
Скрит текст:
В Грабо има ваучери за х-л Мистрал 2 в Св.Влас., но само за края на май. Реших да потърся за юли, но нищо не ми излиза в нета. Накрая открих, че е някакъв детски туристически комплекс. Ох, мнго объркано. Няма да е той, то се е видяло.

# 584
  • У дома
Жгмъци, ние сме точно противоположно на теб, тук е студено и на нас ни е мноого топло в тоя период, който споменаваш hahaha Joy дано юни не е много жега, че и тантурка е нервак и не обича жега, тя е по морж и от нас Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт