90-дневна диета: Килцата стопи и фиданка стани – тема 335

• 41 792
  • 713
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Genni, аз при вас не бих оцеляла. Студа ми е противопоказен. Ненавиждам го във всичките му форми.  Wink Змия съм си, то е ясно .  Laughing

# 586
Курдов За санаториумите е нормално, защото става дума за държавни институции - там гледат да попълнят всички дати, а не да дадат най-търсените дати и след това половината сезон - санаториумът полупразен. Стискам ти палци да успееш да видиш почивка и тази година!  Hug
demmy Всъщност ти каза, че си гледала през букинг? Или това беше жгмъц... Уф, доста хотели по принцип избягват когато имат натоварен сезон да си слагат свободните стаи в букинг - защото вместо всичките пари да отиват при тях, трябва да плащат комисион на букинг. Затова обади се директно по телефона. От Англия не ти е скъпо, за 5 минути по телефона ще получиш реален отговор.  Peace
жгмъц Наистина, август е най-скъпият месец, а времето е....температурите са по 35-40 градуса всеки ден.  ooooh! Е, щом нямаш проблем с температурите, ок. Де да знам обаче какво да ти препоръчам - по-добре да потърсите частно настаняване тип студио или къща, да отидете с приятели - хотелите държат много високи цени.
Genni Ти си смени датите, та май ще се разминем... Аз имам пътуване в Босна от 9 до 12 юни и после заминавам за 13 дни за Испания на 15 юни.  Sad

# 587
  • София
Лаура, точно студио искам да си намеря, но с местоположението на хотела на Мими. Искам гледка към морето. Нахалничка съм аз.  Laughing Аз гледах в букинг.  Peace

# 588
  • У дома
Лаура, е нищо де, да сме живи и здрави, зимата или догодина ще се видим, да споделим  резултати hahaha До тогава на снимки. Сега като се поуправи времето при нас, ще може да мърдаме повече, че иначе все вали, та Гюро Михайлов ще е на пост на следващите снимки, че обикновенно все аз съм фотографа Laughing
жгмъци, ще изпуках от жега, то змия, змия, но на 40 градуса и те се крият hahaha Joy

# 589
  • софия
Гени, наистина трябва да оцветяваме. Плюсищети е от варива- ориз с картофи. Само не разбрах плодовият ден как да го променя, според теб?

# 590
Здравейте, прекрасни! Hug

Моето 91 дневно предизвикателство приключи. Много съм горда със себе си, не толкова заради резултата, а за това че устоях геройски на много предизвикателства. За тези 3 месеца нямах нито едно прегрешение bowuu .
В началото приемах диетата като наказание, а сега дори ми липсва.
От днес съм в почивка.
Закусих ябълка, обяда ще е наденички на скара, а вечерята дробчета по селски.

# 591
  • София
Šunšhine, браво! Но какъв е резултата все пак ?

Genni
Скрит текст:
миналото лято бяхме на ветроходна яхта 7 дни в Гърция в Йонийско море в средата на август, колко градуса е било нямам идея, но си прекарахме прекрасно не ни е било прекалено горещо. Беше си прекрасно ... Ех, спомени.  Heart Eyes

За да те има на снимките вземи един селфи стик и готово.  Wink

Скривам, че голям спам днес...

# 592
Добър ден... след вчерашния ВХ днес -0,900кг и върнах плюса от сгрешения великден Mr. Green
Днес на плодов...

Имам едно въпросче... на 07.05 съм на РД и ми се пада отново ВХ... та въпроса ми е вечерта се чудя кое е по-добре... да хапна една салата с една питка + палачинка с шоколад или да избера само едното... дали салата с питка или само палачинка с шоколад, защото ще съм на РД и поне от уважение и т.н искам да хапна newsm78

# 593
  • Пловдив
90dnirejim, избери си едното.  Peace
И аз съм рожденичка тогава, денят ще е белтъчен, а така се надявах на въглехидрати.  Mr. Green Нищо, ще си изям парчето торта на 9-ти.  Mr. Green

Šunšhine, поздравявам те за волята и упоритостта! Simple Smile Страхотен резултат! Както вече отбелязах в преден пост - изглеждаш страхотно!  bouquet

Genni, радвам се, че роклята ти става. Simple Smile Имай предвид, че може за събитието да не е така, а да се наложи да я стесняваш. Wink

КУРДОВ, дано да успееш. Аз миналия месец се опитах да резервирам за свекърва ми, за да може да отиде този месец, но не успях.  ooooh! А ще се пенсионира съвсем скоро и явно няма да успее преди това. Здраве да е, ще намерим начин да отиде. Simple Smile

Лаура84, страхотна си! Слънчева, усмихната, прекрасна!

Мими, моля те, прати и на мен координати на лични! Simple Smile

По празниците не бях съвсем режимна, но въпреки това съм -500 грама. Доволна съм!  Laughing

Вчера беше белтъчен ден:
З: Кафе и фреш от 2 портокала;
О: Пиле с броколи, салата айсберг с чери домати, ФПХ;
В: Пилешки дробчета със зеленчуци; салата айсберг с чери домати.

Днес менюто е следното:
З: Кафе и фреш от 2 портокала;
О: Червена леща, салата от цвекло и морков, ФПХ;
В: Спанак с ориз, салатата е неуточнена. Simple Smile

# 594
  • У дома
Дилянка
Скрит текст:
Аз мисля да правя белтъчен обед в плодов ден, като хапвам минимално количество - примерно едно голямо кюфте, 100гр риба, едно кисело мляко, 2 яйца - нещо такова, че напоследък мнооого ям, малко прекалявам, ако не са плодовите вечери ще стана 100 кила hahaha
г-н Режимен, няколко пъти вече ти казват тук, че се яде или сладко или солено за В, разбирай го както решиш Peace
Съншайн, браво, малко са хората издържали без прегрешение целия режим bouquet Яж салати и през почивката, те не са само за режима Peace

# 595
Резултатът е -18кг.

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 20:29 от Šunšhine

# 596
  • София
 Šunšhine, момиче, страхотен резултат! smile3501
а ти изглеждаш прекрасно!
успех с почивката! bouquet

# 597
Здравейте банда Hug
Днес менюто се избистри Mr. Green :
з- червена ябълка и кафе
о- картофи на пара на салата с малко грах, маслен боб, зелени маслини, лук и 1/2 краставица
в- кисело мляко и краставица или направо таратор (очертава се излизане към 17-18, вечерята може да стане и сладка- кроасан с шоколад newsm78 )

Засега си задържам килограмите след 90дд и 3-те кг от детокса. Grinning
Днес брат ми има рожден ден Laughing , чувствайте се пак виртуално почерпени! Hug

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 14:14 от dolce miele

# 598
  • Бургас
Привет, привет  bouquet
Докато успея да вляза в темата и станало обяд.
Знам си аз, че варивата не ме обичат, обаче и моето отношение към тях е същото.
Днес + 400 гр.
Закусих с ябълка, обядът беше салата от зеле, салата от цвекло и питка с лютеница.

Мими, душко, утре е денят на умиротворителките - т.е. именния ден на Ирините(нали знаш, че Ирина на гръцки означава мир) , сопри се малко hahaha
Хора, утре бе, утреееееееее! Аааа, разбрах, Жгмъцунка иска дапразнува два дни,...ми то и три може Hug

# 599
Šunšhine, браво на теб! Изглеждаш невероятно!  Hug За първи път ли правиш режима?

Общи условия

Активация на акаунт