90-дневна диета: Килцата стопи и фиданка стани – тема 335

• 41 787
  • 713
  •   1
Отговори
# 615
  • У дома
Ако сте по 50-55 кг ще ви личат и още как, но ако сте по 70 оки трудно ще се забележат два кг, ММ чак наскоро ми каза колкооо съм отслабнала, 20кг свалих, той сега ме забеляза hahaha Joy Питайте и Изгарящата и НМ не я забелязва, а при нея разликата е очеизваждаща.
За целулит незнам, не съм имала чааак толкова, че да ме впечатли newsm78 аз на корем се надувам, като хапна и съм като бременна хлебарка поне 4-5 часа Blush

# 616
Леле, колко се е изписало от вчера до днес... Благодаря за топлия прием. Hug Аз днес съм на протеини. З-2 портокала О- печено месо със салата В-? Въпросът е защото има много яйца от Великден и никой не иска да ги хапва. Та се чудя дали да си разваля режима ( вечерята да е същата като обяда) и да подпомогна домашните с няколко яйца. Genni не бой се, като ходих на кола маска и мацката вика-Леле колко си свалила. Аз не й бях споделила че мисля да минавам на диета и затова се изкефих. И аз щастлива отивам на гости и чакам комплименти. И чакам, чакам... Никой нищо не забелязва. Joy Старая се да избягвам прегрешения, но понякога ми се случва някое малко. Успях да се науча да пия кафето без захар, сега остава и да започне да ми харесва. hahaha

# 617
  • София
Здравейте! От днес и аз се присъединявам към фиданките Simple Smile Менюто ми за днес 1 ДЕН е:
З - Ябълки
О - 2 Вратнии пържоли и салата от домати
В - у вратна пържола и зелена салата

# 618
  • софия
Съншайн ,браво!
Така вече ще си оцветявам менюто, че явно ще правя някаква модификация на Гени. В плодовият и аз ще правя белтъчен обяд. С плодовите вечери ми  е някак леко.

# 619
  • София
момичета,  започвам да се предавам Rolling Eyes
остават ми 2 седмици до края, но започвам да посягам към нережимни неща и предпочитам да мина към режимна почивка.организмът ми подсказва, че се е изморил-хапвам почти еднакви неща всеки път и смятам малко да си модифицирам храненето, че рискувам да започна да се тъпча.
обмислям:
Скрит текст:
закуска-плод; обяд по избор; вечеря салата или плодове.Смятам да избягвам сладкото и тестени неща.

# 620
Жгмъци, ако искаш студио ще ти изпратя за Тасос,Самотраки е хубав остров, но не е от типа острови за почивка, по скоро е планинарски,за преходи, разходки, за биолози, има девствена природа, на места е доста диво, защитени видове растения и животни, за мен е интересен, но аз обичам да снимам и разучавам интересни видове, като се прибера си ги опрефелям..ще ви пусна снимки......фериботът ако искаш да си с кола на острова е 200 евро #2gunfire
Деми, по мой съвет се откажи от Св. Влас, наблъскани са хотел до хотел, огромни хотели, няма нормален достъп до плажа, потърсете нещо на юг кипро и уютно

# 621
Ничия, според мен няма причина да избягваш сладкото и тестеното, ако не прекаляваш с количествата. Peace А защо си хапвала еднакви неща, режимът позволява доста разнообразие? newsm78  Hug
Мария, добре дошла! bouquet
Ариел, Гени, то е въпрос и на лична преценка- мъжете в повечето случаи не забелязват бързо промените в теглото. Laughing Иначе е вярно, че на по-малко кг по-лесно се забелязват минусите. И аз да си кажа Mr. Green - преди няколко години когато качих над 10 кг свекърва ми веднага забеляза, а сега като свалих над 14 кг  (за кратък период) все още не е забелязала, че съм отслабнала.... hahaha При това съм свалила повечето кг от най-проблемните ми зони, т.е. доста видимо е. Simple Smile

# 622
  • София
Долче, режимът е прекрасен, но аз съм адски "консервативна" и 2м ям почти само зелена салата, кога ли ще започна да муча не знам:)и с плодовете съм почти само банан и ябълка, така чакам дините, те са другото ми любимо нещо.Меса не ям кой знае колко.
Тестените искам да ги редуцирам, защото според изследвания имам завишен инсулин .
Знам, че и в почивката няма да ми е по-лесно, но поне ше избягам малко от тази последователност.

# 623
О, Ничия, аз така отдавна щях да "издивея" Laughing Само зелена салата, ябълка и банан.... ooooh!

# 624
  • планетата Земя
Хапнах си сладката вечеря и до вечерта ще пляскам с ръчички  Laughing

Ничия,разнообразявай.Защо едно и също да е?В почивката също не е лесно и пак без разнообразие в храната ще се демотивираш

# 625
  • София
Милена
Скрит текст:
опитвам се да разнообразявам с основните-подправки и комбинации, но просто има неща, които не обичам:)не гледам на режима като на диета, която като свърши да се нахвърля на джънк...смятам така да се храня.Ще ми се като ми се дояде риба да ям риба,а в момента не ми се чака три дни на марули, за да стигна до рибата:)
Знам, че няма да е лесно, но аз не съм се демотивирала в момента, просто си познавам тялото , което е изморено в момента:)
bouquet

# 626
Здравейте!
Днес - плодов - портокали, овкусена салата, после за вечеря пак портокали. Не съм се мерила. Е, не го обичам този ден и това е. Дайте идеи как да го "заобиколя"  Praynig
Мими, ех, това море ... Очите ни все натам гледкат  Heart Eyes
Жгмъци, заразителна си! Успех ти желая с английския. Много ти се радвам, че си взела това решение! И аз искам там да уча английски! Не, че има с кой да го говоря.
Курдов, колко ръце имаш, бе човеко  Grinning
Šunšhine, резултатът ти е страхотен, като теб самата!!! Браво за волята!  smile3525
Долче, да ти е живо и здраво братчето, весел празник!  bouquet Мдааа, някои свекърви не виждат хубавите неща у снахите, ма що ли им трябва  hahaha
Ариел*, Мария, добре дошли!
Ничия, нали си наша - не се предавай, разнообразявай и пиши тук какво плануваш за следващия ден  Grinning
Деми, и според мен не е добре на Св.Влас, но пък има и позитивни мнения.

Хубава вечер  Hug

# 627
Днес плодовия мина перфектно, но лошото е ,че отново съм поканен на събитие, на маси, на всичкоо... ужас Mr. Green Тоя тъп май много се дразня така с такива поводи, където няма как да отказваш и т.н..

90dnirejim, избери си едното.  Peace
И аз съм рожденичка тогава, денят ще е белтъчен, а така се надявах на въглехидрати.  Mr. Green Нищо, ще си изям парчето торта на 9-ти.  Mr. Green
Хммм... ясна работа Mr. Green ще мисля какво да направя най-добре Sunglasses

г-н Режимен, няколко пъти вече ти казват тук, че се яде или сладко или солено за В, разбирай го както решиш Peace
За съжаление го разбрах Mr. Green

# 628
Ничия, т.е. да разбираме, че ти се хапват по-често белтъчини? Grinning
Скрит текст:
Защото останалите 3 дни не са само на марули. Wink Аз лично харесвах варивата и вгх също толкова, колкото и белтъчините, само плодовия ден понякога си беше изпитание.... Blush Иначе е хубаво, че не си се демотивирала и режим почивка определено е за предпочитане пред нарушения в 90дд.. Hug
Морска вълничка, пробвай с неовкусени супи (само с аромати и зелени подправки), печени ябълки, настъргани ябълки с орехи и канела, белени домати с ядки, пюре от броколи, моркови, печени гъби (в хартия за печене)....

# 629
  • София
Долче
Скрит текст:
марулите са само добавка, ама като ги видя и ми иде да муча Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт