Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви тестове се правят за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
Какви изследвания се покриват от НЗОК за заболяване на щитовидната жлеза?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви тестове се правят за диагностициране на заболяване на щитовидната жлеза?
-
Какви изследвания се покриват от НЗОК за заболяване на щитовидната жлеза?
-
Как се извършва наблюдението на пациентите с хипертиреоидизъм?
-
Какви са препоръчителните диетични и начин на живот промени при заболяване на щитовидната жлеза?
Разпитвах го но ми каза, че трябва да пия поне 3 месеца Еутирокс 25 микрограма. Но изключително много се потя, не мога да спя нормално, ставам сутрин и се чувствам толкова подтисната и уморена, а по негови препоръки спя по 8-9 часа. Кантара не мърда от 63кг. а бях преди 48кг. Знам, че много от тези неща и Вие дами ги изпитвате но как се справяте особено с психическото ви състояние. Исках да започна да тренирам, да бягам поне но лекаря ми каза, че не трябва да "претренирам". Толкова ми е неясно всичко и за това пиша, да обменя някакъв опит и да намеря баланса за мен, защото всичко мога да изтърпя но тази умора и това безсъние което имам понякога, просто ме измъчва.
Да видиме какво става.