Как да включа фурната...

• 3 040
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте,

Имам проблем с включването на фурна за вграждане и не мога да разбера аз ли не се справям или не е вързана както трябва.

Фурната е Neo Nob 9T: https://www.technomarket.bg/furni/neo-nob-9t-inox-09124544
Когато я включа в контакта, на дисплея светва А 0.00. Започва да мига и с времето започва да отброява минутите, съответно става А0.01, след това А0.02 и т.н. В инструкциите пише, че за да настроя таймера трябва да се натиснат едновременно бутоните + и -, но бутоните не работят. Аз натискам сивите копчета под дисплея.

Моля, ако някой може да помогне да пише... че за почивните дни ще останем без гозба... Simple Smile
Благодаря ви!

# 1
Пробва ли да задържиш плюса и минуса по -продължително  newsm78

# 2
Да, натисках и по отделно и заедно, и бързо и продължително. Тези копчета отдолу са много странни и затова натисках и по дисплея... Индианска история...

# 3
Първо не трябва ли да нагласиш часовника?
Освен това, преди да натиснеш копчетата + и –, трябва да натиснеш средното бутонче Mode, за да избереш какво да настроиш - часовник, таймер и т.н. Всичко това трябва да е обяснено в упътването.
Това съвсем на прима виста ти го пиша, защото нямам опит с тази марка и модел, но принципът би трябвало да е същият като на другите фурни с таймер.

# 4
За да тръгне фурната трябва да настроиш часовника първо. Това което мига е часовник - за часа. Например натискаш +са докато стане 09:30
И после натискаш средното копче, за да потвърдиш часа - това трябва да го спре да мига.
И фурната ще е функционираща вече.

# 5
За да тръгне фурната трябва да настроиш часовника първо. Това което мига е часовник - за часа. Например натискаш +са докато стане 09:30
И после натискаш средното копче, за да потвърдиш часа - това трябва да го спре да мига.
И фурната ще е функционираща вече.

Точно така.
Таймер не е нужно да включваш всеки път, но без настроен часовник няма да работи.

# 6
Вярно, че се нагласяше и часът, даже си бях помислила, че се е развалила нещо, докато ММ не нагласи часа. Ама аз принципно съм зле с техниката  Blush Би трябвало насоките тук да ти помогнат  bouquet

# 7
Благодаря за мненията, момичета. Наобед ще търся сервиза да видим какво ще кажат, и дано довечера успея да сготвя... Simple Smile

# 8
Здравейте, детето натисна нещо онзи ден и сега по нашата фурна има само едно пиукане, 4 нули мигат на дисплея и това пиукане не спира. Пробвах какви ли не системи на натискане на МОДЕ, плюс и минус, но без успех. Печката иначе си работи без проблемно. Може ли малко помощ?

# 9
Поне кажи марка и модел, ако искаш помощ.

# 10
Neo Nob 9T - за същата фурна става въпрос, която е обсъждана и по-горе. За това и тук поставих въпроса преди да премина към сервизна помощ, понеже смятам, че вероятно е комбинация с копчетата ...

# 11
Neo Nob 9T - за същата фурна става въпрос, която е обсъждана и по-горе. За това и тук поставих въпроса преди да премина към сервизна помощ, понеже смятам, че вероятно е комбинация с копчетата ...
Здравейте, открихте проблема от къде идва, защото и аз имам такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт