Отговори
# 165
Пожелайте ми тази година да ме споходи и това щастие.
От сърце ти го пожелавам  Hug

# 166
  • Pomorie
Раздвам се много за теб, наистина!! И аз ти го пожелавам  bouquet..няма по голямо щастие от това да видиш малкото вързопче  Hug... Аз за това съм благодарна на бог, че ме дари със сина ми, искам да имам и дъщеричка, но ще видим дядо Боже какво ми е отредил  Praynig

# 167
Здравейте момичета,
Успех на всички с изследванията. След дълго чакане за моите изследвания днес се видях с докторката., резултат от цитонамазка - IIA, пише цервилен канал IIB, плоскоклетъчни интраепителни лезии - атипични с неясна степен-с HPV пише. Имах и биопсия - резултат от хистологично изследване - хроничен цервицит с плосък папилом.
Това се случва при стандартен преглед, докторката каза има изменения да вземем ли освен цитонамазка и микробиология и биопсия и така. Сега след всички резултати каза няма нищо страшно, това е раничка и трябва да се изгори. Не каза да лекуваме папилома вируса или друго. Притеснявам се за този хроничен цервицит, доста четох... Дали да не отида при друг лекар само с изследванията за второ мнение...

# 168
Светла, по мое мнение смени лекаря, как така само раничка,хроничния цервицит е хронична инфекция на цервикалния канал, но се вижда „че има HPV, биопсията е показала плосък папилом. Може би още едно мнение, би трябвало да ти направят колпоскопия, цитонамазка и евентуална биопсия от чийто резултати да се реши по натам какво ад се прави, аз те съветвам потърси още едно мнение  Hug

# 169
Благодаря много, ами това е от цитонамазка и колпоскоп, взет материал за биопсия. Дали да не искам само консултация на база тези изследвания, не наново всички да ми вземат. Чакахме ги от 10 ти май, нали имаше и празници...

# 170
Момичета, колко продължава това кървене след конизация. Разбирам че така се въстановява шийката и е нормално да кърви, ама някой който е минал знае ли колко.

# 171
  • София
bubence38 от тук нататък само добри новини ти пожелавам!  bouquet Hug

Относно кървенето при мен не е имало, но моя лекар ме предупреди, че може да има и е съвсем нормално - до първия цикъл. При всеки е различно.

# 172
  • Pomorie
Аз също нямам кървене,  само едно бледо розовичко,  с ежедневна превръзка съм,  днес ми е 3ти ден след конизацията.  Може би зависи от това как е направена.

# 173
Вярвай! какво се случва, изгуби се нещо  Rolling Eyes

# 174
Здравейте мили, момичета! Не пиша нищо, защото още чакам хистологията. Отделно ме пращат на преглед  при доктор Хубчев в Русе, за да се изясни дали ще ми правят лапароскопия. Имам си все още гадни болки в кръстта, срамната кост, ниско в корема и навътре в таза (усещам го много навътре във влагалището, където е канала на шийката). Тези болки са отдавна, но си мислех, че с лийп ще се махнат, но докторката се съмнява, че имам огнища на еднометриоза и от там са тези нетърпими болки.... Общо взето нямат край мъките Tired

# 175
neli_cute, преди години една гинеколожка ми каза, че е нормално да имам секрет във влагалището и ми каза, че това е лигавица и тя секретира, както имаме ушна кал, слюнка, сополи и т.н. Каза ми го по повод на това, че и аз като теб чух от една жена в менопауза, че гащите и винаги са чисти. Аз се притесних отидох при въпросната докторка и казах, че искам да ми махне течението, като и обясних защо. Тя ме погледна странно и ми обясни тези неща, като добави, че съм млада и при мен хормоните бушуват, а при въпросната жена нямало какво. И така разбрах, че е нормално, като изключим болестните течения с цвят и миризма.
bubence38 от сърце ти пожелавам най-скоро да си имаш здраво и сладко бебче.

# 176
  • Pomorie
Вярвай,  аз не знам твоята история,  явно не съм я прочела,  но много е неприятно това което описваш  Sad.  На мен д-р Хубчев ми направи тук в Бургас скрининга на 3Д като бях бременна.  Спомням си че беше много приятен лекар,  обясняваше ми спокойно.  Не знам как е като специалист по тези проблеми. Аз също се чудех дали да не ходя при него вместо в Плевен при Томов,  но това е вътрешно усещане.  Където интуицията ти те води. Само дано наистина някой от всички разбере какъв конкретни е твоят случай.

# 177
  • Pomorie
neli_cute, преди години една гинеколожка ми каза, че е нормално да имам секрет във влагалището и ми каза, че това е лигавица и тя секретира, както имаме ушна кал, слюнка, сополи и т.н. Каза ми го по повод на това, че и аз като теб чух от една жена в менопауза, че гащите и винаги са чисти. Аз се притесних отидох при въпросната докторка и казах, че искам да ми махне течението, като и обясних защо. Тя ме погледна странно и ми обясни тези неща, като добави, че съм млада и при мен хормоните бушуват, а при въпросната жена нямало какво. И така разбрах, че е нормално, като изключим болестните течения с цвят и миризма.
bubence38 от сърце ти пожелавам най-скоро да си имаш здраво и сладко бебче.

На мен пък Капка Атанасова от Варна ми каза,  че не е нормално да имам,  каза че имало причина. Микрибиологията ми показа кандида/това преди 3г/ и май някакъв друг микроб,  лекуваме и после беше чисто...... но отново си го имам.  Явно ще съм вечен клиент на Allways ultra  Grinning

# 178
Нормално е, така се чисти вагината сама Simple Smile

# 179
Здравейте мили, момичета! Не пиша нищо, защото още чакам хистологията. Отделно ме пращат на преглед  при доктор Хубчев в Русе, за да се изясни дали ще ми правят лапароскопия. Имам си все още гадни болки в кръстта, срамната кост, ниско в корема и навътре в таза (усещам го много навътре във влагалището, където е канала на шийката). Тези болки са отдавна, но си мислех, че с лийп ще се махнат, но докторката се съмнява, че имам огнища на еднометриоза и от там са тези нетърпими болки.... Общо взето нямат край мъките Tired
д-р Хубчев ми прави ЛИЙП преди почти 3 месеца. За мен е един от лекарите които са специалисти в тази област на гинекологията. Дано успее да помогне и в твоя случай   Praynig

Общи условия

Активация на акаунт