Отговори
# 180
Относно бялото течение, преди конизацията беше много силно, течеше като вода, а микробиологията беше чиста. Сега определено не е така. Имам нормално леко овлажняване, което се засилва в дните около О.

# 181
neli_cute, благодаря за коментара, аз лично изобщо не се страхувам от операцията(лапароскопията), по - скоро се страхувам дали ще попадна в правилните ръце, моята гинеколожка (живея в малък град) ме праща при него и каза, че в нашия край той е бил най - добрия оператор в тези области. Обясни ми, че са учили заедно с Горчев от Плевен, но не иска да ме ппраща в Плевен, защото е много скъпо и каза, че има пълно доверие на Хубчев. Много съм притеснена и тоя коментар ме успокои.... наистина имам нужда от разбран лекар, освен да е специалист разбира се!  Rolling Eyes Желая на всички здраве, а на тези които не са станали мами, скоро време да бъдат!  Hug

# 182
  • Pomorie
Вярвай, до колкото знам Хубчев също не е от най евтините специалисти,  може би трябва да провериш предварително.  Той понеже идва в Бургас да преглежда и аз питах колко е прегледа при него,  сега е 60лв мисля.  Както и да е,  то е ясно че тези лекари знаят цената си.  Навсякъде искат пари.  На мен конизацията ми струваше 950лв+300лв гориво и спане на мъжът ми. Там се запознах с други жени с лапароскопски правени от Горчев и Томов,  едната ми каза че е платила 1600лв, друга 2000, зависи от операцията. Най важно е както казах да намерят точно какъв е проблема,  иначе всички вземат пари  Crossing Arms

# 183
  • Pomorie
Диди,  от твоята уста в Божийте уши  Grinning.  Дано и при мен да е такъв ефекта.
Много се успокоих като си пиша с вас,  не ви познавам,  но някак този форум, вие,  давате утеха и кураж.  Благодаря ви! 

# 184
 neli_cute, а дано! Така е, този форум е прекрасен.  Simple Smile  Колко много научих тук и наистина съм намирала успокоение, както и съвети и кураж от хора, които не познавам. Стремя се и аз да правя същото. Хубаво е!

# 185
Утре съм на преглед и вече се треса от нерви и притеснения  Sad Постоянно си повтарям, че всичко ще е наред и няма от какво да се притеснявам, но... страхът е голям. Мисля, че ще правя цито, колпоскоп + Геника (разширен пакет) и не ми се мисли докато минат 2 седмици за резултатите колко пъти ще ми се свие сърцето...  ooooh!  Дано лекарката ми се съгласи да ми пусне всичко и да направи и колпоскоп след цито, защото тя доколкото ми обясняваше не го правела на един и същи преглед и пак ще бера притеснения...

# 186
  • София
Няма никаква логика да не те гледа на колпоскоп,след като ти вземе цито. Peace

# 187
Колпоскопът се прави преди цитото мисля?

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 14:47 от DreamComeTrue

# 188
Тя на мен ми бе обяснила, че когато взима материал за цито, един вид леко травмира повърхността там с четчицата. След което като намаже с разтвора можело не знам си какво да се види / не се види / не се види правилно... вече не си спомням точната обосновка... Не знам, при вас как е било?  Crazy

# 189
Тя на мен ми бе обяснила, че когато взима материал за цито, един вид леко травмира повърхността там с четчицата. След което като намаже с разтвора можело не знам си какво да се види / не се види / не се види правилно... вече не си спомням точната обосновка... Не знам, при вас как е било?  Crazy
Наистина ли от такава проста манипулация е възможно?
Ох на мен ми е много притеснено, докато чакам да изпълня цялото лечение.  Sad

# 190
При мен ми взеха всичко наведнъж. Цито и после ме гледа на колпоскоп и ми взе за биопсия.

# 191
  • София
Колпоскопът се прави преди цитото мисля?
Първо е цитото,а после мажат шийката,за да се види с колпоскопа дали има изменения по нея. Hug

# 192
Да, ама като чопне с четката за цито и тръгне кръвчица, как виждат измененията после newsm78

# 193
  • София
Явно се вижда,мен до сега все така са ме гледали  Laughing

# 194
  • София
Аз честно казано не помня в какъв ред ми беше взимането на цито и колпоскопията, но с шпатулката за течнобазирана при мен го няма този проблем с кървенето. Не че и с четчицата за класическа съм имала винаги кървене, но се е случвало доста пъти, което не знам пречи ли по някакъв начин на колпоскопията.

Общи условия

Активация на акаунт