Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Магнетик Heart Eyes Heart Eyes Безкрайно много се радвам за теб! Да износиш две прекрасни бебчета до термин Hug
Нареждам се под прашеца (за два броя ако не е много нахално) Embarassed
Блингче, браво! Дано това да е вашето детенце Praynig
Ели, успех утре!
Йо Hug

# 166
Благодаря за подкрепата, момичета Hug Сега се почва голямото отброяване и чакане.
Елинце, палци за утре да си прибереш успешно ембрито Heart Eyes

# 167
  • София
Магнетична много се радвам, честито тупа туп стиснати палчета и за другото да навакса и на следващия преглед да се зарадваш.
Блинг сега Я да се оплоди и това да е твоето борбено бебче.
Ели палчета за утре да си го топлиш да термин.
За всички останали палци и прегръдки
ААА щях да забравя събирам си  от прашец  newsm79

# 168
Много е тихо днес, надявам се на хубави новини  Praynig  Heart Eyes

Ели, палчета за трансфера днес  Praynig Hug да расте в теб до термин  Heart Eyes

Прашец има за всички  Heart Eyes

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 169
Аз съм на вливка, уж всичко е наред. Не казаха повече подробности. В четвъртък трансфер. Успях да се наспя най-после тази вечер, май ще е останем тук да ни е по-спокойно. До сега бях сравнително спокойна, но тази сутрин май взе да ме тресе треската вече  Confused
Елинце, успех следобед да се похвалиш Hug
Магнетик, ти как си прибра ли се вече?
Останалите отчитайте се, че ние окупирахме малко вниманието Rolling Eyes

# 170
Аз съм на вливка, уж всичко е наред. Не казаха повече подробности. В четвъртък трансфер. Успях да се наспя най-после тази вечер, май ще е останем тук да ни е по-спокойно. До сега бях сравнително спокойноа, но тази сутрин май взе да ме тресе треската.

Щом си на вливка, значи всичко е наред, а не уж  Naughty  Треската ще те тресе още дълго време   Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 171
А ясно ми е, ама се опитвам да й противодействам и да си правя психотерапия сама. Да видим до къде ще я докараме Laughing

# 172
А ясно ми е, ама се опитвам да й противодействам и да си правя психотерапия сама. Да видим до къде ще я докараме Laughing

До термин  Wink

# 173
  • София
Хей  Hug

Блинг, много ти стискам палци. Събирай инфо, че като дойде моя ЕЦ да ми даваш съвети и помагаш, после за трансфера, за тестовете, за прегледите. Ти пред мен и аз след теб. И така чааак до термин.  Praynig Heart Eyes

Магнетична, и второто ще дръпне. Все пак са вде различни човечета и не може да са еднакви. Честито туп-туп.

Ели, продължавам аз с палците. Ей го къде е четвъртък. Нали тогава беше трансфера? Ех, че вълнуващо.

Какво пропускам?

Аз само работя и търся подаръци за кръщенета, погачи и рожденни дни на бебета. Нямам неродила приятелка, та много такива забави имам постоянно. Вчера взех жирафа Софи за едно бебе. Чудех се дали и на мен ще ми се наложи да си го взема някога? Да видим...
Това е около мен. Ще пусна на 7 ден след 0 прогеестерон и Е2 да видя каква е била прекрасната ми ранна О, че да коментираме с док  Heart Eyes идния месец. И така. Вие сте инетерсните сега.  bouquet

# 174
  • София
Блинк, окупирайте вниманието без да се притеснявате. На мен лично ми е приятно! Simple Smile

# 175
Люксен ще помагам, ще помагам. То в момента по-скоро на мен трябва да се помогне Laughing Ако ти се изчерпат идеите за бебешорски подаръци свиркай, там мога да помогна повече само да съм на линия след процедурата и ефективна за работа Wink
На всички много Hug Губят ми се разни хора, ама то мислите не мога си събера пък за останалото.....

# 176
Ето ме и мен. Нищо ново при нас. Пуснах ФСХ-то за фонда и остана втората спермограма след празниците. После среща с док да оправяме документите. От утре отиваме малко на почивка да се попечем и да избистрим главите,че беше лудница напоследък. А времето в София е просто....
Оставям ви и след седмица, като седна на компютъра искам само хубави новини да чета  Hug
Палци за Ели и Блинг  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Честито сърчице на Магнетична! Много искам да са двеее Crazy
Хубав ден и хубави майски празници на всички! bouquet

# 177
Моята хистероскопия приключи и сега си почивам.Докторката каза,че днес е много доволна-освен големия полип е махнала и няколко миниатюрни.Следващият месец,ако всичко е наред ще се потготвяме за ЗЕТ .Дай боже да се случват само хубави неща на всички нас.Момичета Hug

# 178
Дел Мар, хубаво да си починете и заредени с нови сили напред към целта  Hug

Кейт, палчета за зелена светлина за ЗЕТ следващият месец  Praynig Hug

# 179
Del_mar, приятна почивка да си починете добре и да изпразните главите Hug Вземи и за нас, че аз силно се надявам да сменя планираната Гърция през почивните с лежане в леглото след трансфер Rolling Eyes
Катенце, теб съвсем те забравихме покрай нашите вълнения  Rolling Eyes Хайде вече да ти текне по вода и другия месец да треперим покрай твоето чакане за положителен тест Wink
Ели, прибра ли ембрито Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт