Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Йо, кое да не се намира по аптеките newsm78 Достатъчен ти е единият стрес да се развъдят. Не го мисли не може да знаеш. Въпросът е да се изчистят от един път. ТМ не го тъпчи излишно, ако много държиш пуснете една МБ и на него. На ММ МБ беше чиста като сълза, а аз имах малко количество.
Скрит текст:
Яд ме, че след всичките месеци след ТВЛ не се сетих да пусна една МБ така и така ходихме сто пъти до клиниката. А не да рискувам да почвам процедура с гадини. Щом имаш проблеми със стомаха тъпчи пробиотици, че всичко от там тръгва първоначално. Аз сладкото съвсем го отказах от около два месеца. Не, че някога съм била голям фен, но вече и в кафето ме е страх да слагам захар. Не ми и липсва особено. Напоследък ми става лошо от сладки неща и се чудя дали няма някакъв друг проблем. Обаче с плодовете ми е мъка, както и картофите и ориза. Иначе с тестените се справям. Ама не мога да карам само на зеленчуци и месо особено като и двете са пълни с отрови също.
Tootsie, мътиш ли Rolling Eyes Престраши ли се за тест?

Последна редакция: пн, 06 юни 2016, 15:03 от 💎Bling-a-ling💎

# 556
  • София
И аз за Тутси си мисля днес! Чакаме те с хубави новини утре! Praynig Hug

# 557
Само тя е в очакване Rolling Eyes Другите сме в разни други етапи.
Боби, ти кога се очертава да почнеш, покри се нещо newsm78

# 558
  • София
Блингче, тебе те искам в етап "вдигнат гребен". Hug

# 559
Вчера се беше вдигнал, ама днес Flutter Планирахме едно кратко моренце този уикенд и се надявам малко да се пооправи настроението. Може на четири крака да ходя от болка, ама ще се жертвам. Да не мине котка път само.

# 560
  • София
Блингчо, отивай на морето да проветриш главата и да я напълниш само с хубави мисли! Hug

# 561
  • От Луната
Йо, кое да не се намира по аптеките newsm78...
Няма отделно такива апликатори ... поне не и в София.  #Cussing out

Аз вече забравих кой какво и до къде ... голяма съм блейка.
Тутси  Praynig Praynig Praynig

# 562
Успех на всички и от мен! И аз забравих коя на какъв етап е!
Фран, много ти се радвам колко си напреднала, пу, пу пу!
Блинг, да изкараш хубаво море, макар и за кратко!
Туци, успех утре!

# 563
  • Варна
Благодаря, че ме мислите Hug Утре ще правя тест на датата си и ще докладвам Praynig Нямам никакво усещане за резултата, но гледам да не мисля за това. Иначе съм с ПМС и болезнени гърди...
Блингче, много хубаво да си изкарате  grinning039
Фран, как си ти?

Магнетик, записа ли се вече по ЗК?
Скрит текст:
От днес съм при твоя личен лекар, много ти благодаря за препоръката bouquet
Поли, Йоли bouquet

# 564
Излезна пр и при мен . Картинката е направо страшна. Общи Т-лимфоцити 81-при г 67-76.НК -клетки-56+ е 8.18 норма 2-13.% СД16-НК от всички клетки СД3-СД16-56+ 29.73 норма 6.5-13.5.Тромбоцитно-левкоцитни агрегати( бременни) СД41а+СД11б+ е 2.91 норма 1.56%. Embarassed

# 565
Tootsie, утре стискаме задружно палци Praynig
Виолета, не е чак толкова страшно положението. НК клетките се покачват от какво ли не. Освен това не е на 100% ясно какво влияние има имунологията. Имаш ли назначени вливки?

# 566
Да . За вливане на 10мл Интралипид 20% . Аспирин протект х1тбл през ден , преди и по време на бременост, и след ЕТ да се включи Фраксипарин 0.4  И витамин Д е = 8.3 сериозен дефицит , ми изписа  капки 5.6 на ДЖЕЙМСЪН.

# 567
Даниела, съвсем нормална си ти е терапията. Действай и дано има ефект Wink Но не се хващай като удавник за сламка, защото не се знае кое по веригата дава дефект.

# 568
Права си повечето , ще се насоча съм витамин Д. Колкото и да ми е трудно да се излагам на слънце , че ми става зле , няма да се дам че каузата за която се борим е по важна. За тромбофилията бях сигорна , че ще я имам генетично .

# 569
Не се излагай прекомерно много на слънце, това няма да има нужния ефект и крие големи опасности. Просто приемай вит Д за няколко месеца и ще го вкараш в норми.

Общи условия

Активация на акаунт