Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 202
  • 736
  •   2
Отговори
# 180
Момичета, такова раздвижване в темата, много ме радвате! Hug Аз нямам много време да пиша, то няма и с какво да се похваля. В момента съм се отдала на работа, пътувания, планиране на лятото и много вино Simple Smile Да се запася за след няколко месеца живот и здраве. Иначе си ви чета през ден, два и се вълнувам за всяка една от вас!
Блингче и Ели, стискам палци за успешни трансфери и съвсем скоро да си бременеете заедно! Praynig
Магнетична, честито сърчице! bouquet Нареждам се под прашеца ти и ти пожелавам да чуете още едно другата седмица.
Кои са следващите за процедури, трансфери и положителни тестчета? Стискам силно палчета на всички!  Praynig

# 181
Блингче, на първи и втори ден ембриолозите за въздържат да направят коментар за качеството, защото има голяма динамика. Най-важното, а и най-хубавото е, че Я ти се е оплодила. Хайде и утре да имаш хубави новини  Hug

Аз си прибрах борбеното човече  Heart Eyes ама късно... освен това пак си счупих телефона  ooooh! и чак сега сядам на компа

Люксен, Блингчето прави страхоооооооооотни бебешки неща Simple Smile

Много хубаво да си изкарате, Дел Мар!

Кейт, сигурна съм, че всичко ще е наред другия месец  Hug

# 182
Не знам колко искам и да чуя в момента нещо Sunglasses С ММ се бяхме спекли сутринта. Нищо не ни казаха, док беше в манипулационната и на влизане се разминахме само. Каза, че има добри новини за всички днес, после ме поеха акушерките, боцнаха ме, дадоха инструкции и това беше. Опитвах се да си запомня нещата и нищо и не питах повече.
Утре ще ви тормозя с питанки за водатазче каквато съм пикла искам да репетирам първо. Днес уж нарочно не пих кафе и щеше пак да ми се пръсне мехура докато ми изтече системата.
Елинце, приятно и леко мътене. Съвсем ме обхвана вълнение така като ни делят няколко дни Blush

# 183
  • Варна
Добро утро, момичета bouquet

Ели, вече си бременна до доказване на противното Peace

Кейт, дано това да е било последното препятствие преди сбъдването на мечтата ви! Още следващия месец ли те викат за ЗЕТ? На мен ми казаха, че трябва да пропуснем един месец след хистерото, но този месец вече съм в подготовка за ЗЕТ Wink

Блингче, стиснати палчета за утре Praynig

Люксен, Дел Мар, успех и на вас в най-скоро време!

# 184
Tootsie,докторката каза,че още другия месец може да правим ЗЕТ.Разбира се,първо ще видим лигавицата.Стискам много силно палци на всички,които са в процедури.Сега вие,другия месец ние Simple Smile

# 185
Ели, силно стиснати палчета за малкото борбено човече  Heart Eyes Да седи в теб и да расте  до термин  Praynig Hug

Блингче, те на трансфера ще ти кажат как се развива ембриончето, въпреки че на мен ми се обаждаха в деня на пункцията и следващите два дена, и после като чаках на магарето се показаха през прозорчето да кажат  Thinking

Тутси, на 24 ще ходиш на преглед нали, заедно с Кремонка  Hug Praynig

Кейт, следващият месец да ни се похвалиш с хубаво ЧХГ  Praynig

Hug Hug Hug Hug за всички, които не съм споменала  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 186
Здравейте и от мен, момичета.
Вчера бях на преглед 8-ми ден от цикъла имаше 4 фоликула по два във всеки яйчник, всичките по 11мм.Доки май не беше много доволна,каза,че са дребнички и трябва да продължим с инжекциите.Изписа ми още 4 по 75 ед. и в петък пак на преглед.Надявам се,че ще са нарастнали достатъчно до тогава.Исках да ви попитам какъв размер трябва да достигнат ,за да се сложи ЧХГ инжекцията за доузряване и след поставянето на инжекцията на кой час след това се прави инсето?
И още нещо, понеже в петък трябва да пусна и микробиология и се чудя дали ще стане готова на време?
Пожелавам успех на всички!!! Hug

# 187
Илейн, малко късничко ми се вижда за МБ. Ако е чиста става за 3 дни, ако не отиват към 5. За размери говорихме няколко страници по-назад, понеже аз се бях шашнала малко преди дни. Може да почетеш. Малко по-различно е за инсето, но все пак. Момичетата с опит може да се включат. Йоли многократно е писала в подробности за нейните случаи. Има и отделна тема за инсе. Там ще са ти по-полезни момичетата. Успех Hug
Отново благодаря за палците Hug

# 188
Блинг, мерси за бързия отговор! Heart Eyes
И мен ми се вижда късно за микробиология и много ме притесняваше това, но проблемът е че още съм със зацапване от цикъла, днеска вече само съвсем бледорозов нюанс и предполагам,че утре ще е спряло.Но пък,ако в петък се окаже,че фоликулите са нарастнали достатъчно, кога ще я пускам ,кога ще чакам резултати.Мога да я пусна утре тука в Кандиларов, но тя няма да стане готова и после с тия почивни дни няма да мога да взема резултата и ще я оставя за петък сутринта в Малинов, пък каквото стане ще е .
Ще погледна назад какво сте писали. Peace

# 189
Според мен е вероятно още уикенда да ти насрочат инсето. Но зависи и кога пукаш фукитата. Ти имаше, ако не се лъжа късна О и нарастваха бавно. Ако все пак се изчистиш по-рано бягай веднага за МБ. Но щом са те планирали за петък явно имат основания за това.

# 190
Да, Блинг,така е с дълъг цикъл съм, без стимулация на 31 ден от Ц е О. И аз си мисля ,че някой почивните дни ще бъде процедурата.Видях, че сте писали,че на 24 клиниката ще работи, но за 23 не се знае,аз с моя късмет, ще ми се падне най-каръшият момент сигуна съм. Simple Smile
Теди, каза,ако имам възможност да пускам тука МБ, ако ли не ще я правим в петък, стори ми се малко притеснена, че не можахме да я вземем миналия път, но док. каза,че трябва да е съвсем чисто и не може сега.

# 191
Илейн, палчета за инсето  Praynig Hug Heart Eyes Да е успешно и до термин  Heart Eyes

По темата с фоликулите, при всеки е различно, както и с нивата на Е2  Peace Много момичета споделиха, че и с нисък Е2 вадят качествени Я. Попринцип аз знам, че от 17-18 нагоре преценяват за инсе или пункция, но най-вероятно при всеки е различно. Аз сега си гледам записките, че 4 дена преди пункция съм била с 15,5 и 15, което предполага, че до деня на пункцията са били около 18, защото съм имала още инжекции  Peace Аз моята последна МБ също я бях пуснала в клиниката и си стана готова за пункцията. Предполагам, че и твоята ще стане  Hug Според мен може и да си след почивните дни  Peace Аз съм с О 17-22 ден, а със стимулацията ми е била на 16ти ден  Flutter

# 192
Магнетична, много благодаря за отговора, сега вече ми стана по ясно и се чувствам по-спокойна! Hug Heart Eyes

# 193
Магнетична, много благодаря за отговора, сега вече ми стана по ясно и се чувствам по-спокойна! Hug Heart Eyes

Нали за това сме тук да си помагаме и успокояваме  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 прашец за успешно инсе  Heart Eyes

# 194
Много благодаря!!! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт