Клиника Малинов - клиниката със сърце :) (10)

• 41 190
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Поли, 3-6-ти е. Официално не знам дали ще отсъстват. Това са си просто мои заключения на база изчетеното от предни години. Съмнява ме да е нещо по-различно тази. Обикновено се посещава от двамата лекари плюс част от акушерките май. По спомени до сега са били на линия още в деня след края на срещата т.е четвъртък. Дали обаче ще е така и тази година не мога да кажа. Който ходи скоро до клиниката може да пита и да осведоми всички ни, както и ако се знае нещо за отпуската август месец Rolling Eyes На мен лично ми се очертата посещение поне след около три седмици Confused
Tootsie Praynig
Креми, Воайорче Hug
Елинка, липсваш ми Rolling Eyes Не знам дали ни четеш, но те мисля.

# 586
  • София
Уж съм добре момичета от едната крайност към другата.
Всяка година по едно и също време ли е newsm78 конференцията
Имам някакъв спомен че миналата година на 10-12 юни се обаждах на Теди за час уж да стартирам за ЗЕТ тогава и док го нямаше беше на тази конференция и ме отложиха за др месец и на 13 юли като отидох бяс с фук на 3 ден 15мм и тогава се получи Б може и да греша с датите не знам,но такова ми се върти в главата.
 Hug Hug Hug

# 587
Не всяка година се сменят датите. Обикновено е юни или юли месец.
Креми Hug Трябва време и аз съм така Confused В момента съм запалила да търся някакво по-адекватно лечение на пустата глабрата, че ми се изправя косата. Самата мисъл, че може да ми забави нещата ме влудява #2gunfire

# 588
  • София
Блингче Hug Hug по добре сега да го отхвърлиш този проблем,и не мисли толкова кога ще стане само си вредиш.Чакали сме толкова време,че още месец,два та дори и три няма да ни навредят.А и по добре да сме премерили  всичко и да не допускаме следваща загуба.Аз вече не знам къде да търся проблем освен поликистозата не виждам друго.Но док категорично каза,че това не е причината.
Сега търся добавки от къде да си ги поръчам най-изгодно.От чуждите сайтове не мога и търся в българските/ако някой има опит предлагайте/и искам възможно най бързо да ги почна.
Поне да се знае причината а то .... трябва да се гадае

# 589
То времето е едно на ръка, но ме притеснява, че няма адекватно и качествено лечение на тая гад. Единственото ефективно ми е малко притеснително и поне на наша територия няма от къде да се сдобия с въпросното лекарство, а не ми е по вкуса сама да забърквам разни работи. Много стрес си образувах с това четене и за момента спирам. Ще се моля по някакво чудо да се е изчистила гадта, ако ще да се е появило нещо друго. А като си помисля, че ме беше най-много страх от плазмите Confused
За добавки от Бг не мога да помогна. Всичко поръчвам от чужбина, че тук надценките са яки и няма никакъв избор. Нещо ми се върти, че споменаваха марви като добро и изгодно място за добавки някъде по темите.
Скрит текст:
И аз не знам къде да търся проблем вече, ама не ми се лежи на кълката, че просто е случайност и да пробваме до откат. Както и да го мисля, ме съмнява проблемът да идва от качеството. В крайна сметка толкова двойки успяват с почти изчерпан резерв и лош МФ. Чак пък да сме такива каръци и нещо в развитието на ембритата да се прецаква не вярвам.... Нещо друго скрито има и при двете, ама кога ще го намерим не знам.

# 590
Тутси, силно стиснати палчета  Praynig Hug Heart Eyes
Скрит текст:
Радвам се, че си при моя доктор, надявам се и ти да останеш доволна като мен  Hug  НА ЖК не съм се записала, защото си изтървах часа при Танев мин.седмица, че бях командировка. Танев, ще ме изпрати при докторка с която работи тя да ме следи, ако нещо тя не иска ще отида при Желязкова  Peace  Днес имам работа и мисля следобяда да му звънна и дано ме вмести за днес, сряда или четвъртък, че в петък пак ме няма  ooooh!  Чакам 23ти за да кажа в офиса и да ми е по-спокойно с прегледите

Момичета  Hug Hug Hug Hug  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

Блингче, аз поръчвам от Айхърб и съм супер доволна - бързо ги доставят и идват в пощата, от БГ не съм поръчвала, но някъде някой беше споменал за аптека в софия, която ако ги няма ти ги набавят, но не знам дали доставят  Thinking

Виолета, ако не усвояваш вит.Д излагането на слънце няма да ти помогне  Peace  Както не веднъж съм казвала, мин.година, когато го пуснах за първи път витамина беше Юли, а аз бях с цвят шоколад и имах 15 при долна граница 20  Peace Следи си го всеки месец, защото предозирането не е хубаво  Peace

Относно ембрионите : първо се преценява здравословното състояние на майката и възможността и за износване на двуплодна бременност. Ако според док има опасност, колкото и да ни се иска никой няма да ни върне два или повече ембриона  Peace Питат дали искаме два само ако са сигурни, че няма да има проблем с износването им  Peace

# 591
За Айхърб ми е ясно, но не ми се занимава от там. Прекалено голям риск да се изгуби по пощата или да отиде на митница. Предпочитам да поръчвам от UK. По-бързо и по-сигурно Wink
Магнетик, благодаря за инфото за ембритата. Отдавна ме вълнува тази тема. Не знам дали ще стигнем изобщо до момента, че да сме пред такава дилема някога. Знаете особеното ми мнение за многоплодните бременности. Ама като се закучиха нещата не знам дали това няма да се промени в бъдеще. Прехвърлям разни възможни сценарии в главата и като поговорим и с док ще се поизбистрят нещата. Не знам какво би било мнението му този въпрос. Аз не бих рискувала, имайки предвид грацилното ми телосложение и това, че явно има някакъв проблем със задържането при мен.

# 592
Блингче,  Hug

От 4 години поръчвам и до сега всичко ми е идвало много по бързо от Англия  Peace Нищо не ми е ходило на митницата, а последната ми поръчка беше за 130 долара  Peace Виж и ибей - там има някои добавки също  Peace

Аз бях със смесени чувства за две бебета - като гледане, грижи и т.н, но когато дойде момента и док ме попита дали ще връщаме двете и за миг не се замислих  Blush след толкова чакане и препятствия знаех, че двете заедно са нашият късмет  Heart Eyes

# 593
Kremonka, аз мислех да си поръчвам добавки, но докато се натуткам и дойде време за опита, та май сега няма смисъл. Ще видя ще правим ли въобще нещо този месец и ако не чак тогава ще поръчвам.
Иначе аз мисля да ги поръчам от fhl.bg - според мен имат голямо разнообразие. Попаднах на тях търсейки продукти на Solgar и видях, че са официален вносител. Честно казано не съм сверявала цените с iherb, но понеже искам като ги поръчам да дойдат бързо, затова се спрях на тях. Пише, че се получават до 24 часа от поръчката. Избрах си няколко продукта на Solgar, NOW, Nature's Way и помолих Денис за мнение - каза че са добър избор. Доставката е безплатна над 50 лв.

# 594
Магнетик, тя Креми питаше за добавките. Аз нямам нужда от повече за момента. Просто нямам нерви вече да добавям нови неща. Трябва само да проверя от кое колко имам останало, че като дойде лелката пак трябва да ги почвам. Така изках да ги фучна някъде и повече да не ги видя.
Обезверена съм много и за тяхното действие. Продължавам да ги пия главно, заради това, че ще се обезмисли цялият им прием през последните няколко години и колкото да знам, че съм дала максимума от себе си. Вътрешно обаче не мисля, че проблемът ми е в качеството на яйцата. Ако има такъв е по-скоро в неправилния растеж на фоликулите и евентуалното разминаване с лигавицата. Но това може да се поправи при процедура.
Боби, обади ли се в клиниката, какво стана newsm78

# 595
абре момичета, лигавица 7.5 мм при фоликул 19 мм на 12 ден добре ли е? Калчев не ми даде Дуфастон. В миналата клиника ме тъпчеха с дуфастон/утрогестан за тая лигавица всеки месец. Вече се чудя дали проблема не е И в нея  Cry

# 596
  • Варна
ЧХГ под 0.10  newsm45

# 597
  • София
Тутси Cry spoko

# 598
Тери, не знам с тази лигавица вече. Следващият път мисля да си поговорим по-сериозно за нея, че ме притеснява.
Скрит текст:
Повечето ми прегледи до сега все са били няколко дни преди О и при фоликул 15-16 мм, при което лигавицата ми все е била около 6 и нещо. Първияният ми преглед беше седмица след О и лигавицата беше 8 мм. Нищо не ми каза тогава за нея и ми се стори много малко. Април за пръв път беше повечеко 7.5 при фоликул 15.5. В деня на пукцията беше 8 и каза, че съм ок за трансфер. Така и не разбрах колко е станала в последствие. Доколкото разбрах се цели поне 8 да е за трансфер. Имай предвид, че не само дебелината е от значение, а и в каква фаза е, дали не е почнала да се преобразува по-рано и т.н.
Tootsie spoko Силно се надявах ти да счупиш каръка Confused Много кураж и силно гуш Hug

# 599
За гъбите не се втелясвай. Каквото и да прави човек просто понякога няма оттърване и може да се пръкнат по всяко време. Спазвай си строго хранителния режим, за да няма с какво да се хранят и дано лекарствата помогнат от първия път. Ако са само албиканс не е толкова фатално, но при мен изскочи глабрата и ми се изправи косата.
Извинявам се за включването малко встрани от основната тема, но би ли споделила с какво ги лекуваш глабратата и има ли ефект?  Peace

Общи условия

Активация на акаунт