Може би и той тогова допълнително ми наплаши с разказите си .....
Всичко е в главата. Обикновено трае няколко секунди, понякога по-дълго, понякога се случва повече от един път, понякога пък през целия полет няма турболенция нито за миг. Каквото и да е, четете си списанието/музика и да не ви дреме. Няма никой загинал вследствие на турболенция. Пропадането пък когато го има трае само миг и докато го усетиш вече е отминало. Жалко е да страдаш само заради неоправдания страх, който имаш. Пътуването със самолет е удобно и приятно и ако по някакъв начин преодолееш сценариите в твоята глава, ще можеш наистина да му се насладиш
За страха от мореплаване той също е често срещан,но там съм спокойна,защото има спасителни лодки и имаш някакъв шанс. Дори и при бурно море пак имаш минимален шанс. Е вече , ако си в някакви ледени води там шанса ти значително намалява
. Веднъж съм минавала Беклемето и повярвайте, няма земна сила, която да ме накара да го мина пак. Ако ще трябва да се минава Балкана, то Прохода на Републиката е моето място - меки завои, и ако ми говорят за шопинг през цялото време и ми обещават светло бъдеще, мога да удържа фронта без нито един опит за повръщане.
Препоръчани теми