Параноя от летене

• 33 902
  • 315
  •   1
Отговори
# 150
 Joy Joy
Много ми е смешно това с пляскането.

# 151
Аз сега научавам,че пляскането е бг традиция  newsm78 Летя само до Бг,може би затова не съм разбрала,че с други компании не е прието...

Абсолютно БГ патент си е тази простотия. Ако се огледаш следващият път ще забележиш как чужденците на борда се подхилкват в недоумение  Joy Просто е голяма излагация това пляскане. Ще кажеш, че му е първото приземяване на пилота или че е направил нещо невероятно. А той го прави всеки ден това  ooooh! Joy Mr. Green

П.П. Е, отвори се хубава тема  Joy Авторката на темата задължително да каже като кацне дали е пляскала  hahaha

# 152
  • HH
Ми пляскат хората, преди време в друга тема се завихри същият спор, дали е селско да се пляска. Но не мисля, че го правят само българи. При едно кацане в Дъблин също се спукаха да пляскат, а повечето си биха англоговорящи. Може да е било чисто съвпадение, но мен ме изненада, защото обикновено се случва като кацам в София.

Есме, какво се дърпаш веднага. Изчете ли цялата тема, за да видиш, че преди теб други десет са писали все същото? И си погледнах поста, да видя защо си се засегнала. Ми защото толкова внимаваш, ако се бях обърнала към теб с обощението, нямаше да оставям празен ред...

# 153
  • Варна
Последният път пилотът така леко приземи,  че аплодисментите настанаха почти като спря.

# 154
  • SF
Не съм изчела цялата тема и нямам намерение. Какво значение има дали е писано преди мен? Ти да не би да пишеш уникални неповторими неща? Темите не се затварят след първа страница. Естествено, че в оставащите 49 ще е говорят все същите неща.
Аз нали ти благодарих за статистиката и обобщението?
То и статистиката за изядени от мечки сочи скромни цифри, но предполагам, че не те грабва идеята да скочиш в клетката в зоопарка. И едва ли те притеснява само страха от арестуване за нарушаване на личното пространство на животното. Предварително ти се извинявам, ако с това предположение греша.

# 155
  • HH
Не съм изчела цялата тема и нямам намерение. Какво значение има дали е писано преди мен? Ти да не би да пишеш уникални неповторими неща? Темите не се затварят след първа страница. Естествено, че в оставащите 49 ще е говорят все същите неща.
Аз нали ти благодарих за статистиката и обобщението?
То и статистиката за изядени от мечки сочи скромни цифри, но предполагам, че не те грабва идеята да скочиш в клетката в зоопарка. И едва ли те притеснява само страха от арестуване за нарушаване на личното пространство на животното. Предварително ти се извинявам, ако с това предположение греша.

ooooh! Като няма човек какво да каже е по-добре да си замълчи, а не да върти и суче, докато на другите не им писне и не спрат да го отразяват.

# 156
Аз сега научавам,че пляскането е бг традиция  newsm78 Летя само до Бг,може би затова не съм разбрала,че с други компании не е прието...

Абсолютно БГ патент си е тази простотия. Ако се огледаш следващият път ще забележиш как чужденците на борда се подхилкват в недоумение  Joy Просто е голяма излагация това пляскане. Ще кажеш, че му е първото приземяване на пилота или че е направил нещо невероятно. А той го прави всеки ден това  ooooh! Joy Mr. Green

П.П. Е, отвори се хубава тема  Joy Авторката на темата задължително да каже като кацне дали е пляскала  hahaha

Ти на колко годинки си? Crazy Щото като малките деца се радваш на глупости! "Иха,каква прекрасна тема е това с пляскането".Ши падна Grinning

# 157
Ти на колко годинки си? Crazy Щото като малките деца се радваш на глупости! "Иха,каква прекрасна тема е това с пляскането".Ши падна Grinning

какъв ти е проблема на тебе?

# 158
Проблем нямам Wink Детинското ти поведение ми е смешно и дразнещо.

# 159
Проблем нямам Wink Детинското ти поведение ми е смешно и дразнещо.

Не мога да ти помогна.

# 160
  • София - Рим и обратно
Хахахаха, Чек, вярно все едно на бис искат да ги изкарат Grinning. На мен най-кошмарното ми приземяване беше в Берлин - един швабски пилот явно смяташе, че е много забавно да се снишава все едно слиза по стълби #Crazy. Идеше ми да отида да го плесна по тиквата, когато най-после реши да престане да пропада и ни издруса на пистата.

# 161
Не вярвам да е от некадърност на пилотите всеки път когато има трудно кацане. Аз съм кацала като по учебник безброй пъти, но е имало и по-тегави. Пътниците не знаят условията, а и дали няма проблем със самолета. Веднъж в София кацнахме доста гадно, едното трасе изисква бързо спускане. Самолетът се клатеше на ляво, на дясно като играчка от вятъра. На пилота му се наложи да заходи три пъти и накрая успя, но почти в полето излезе. Явно обстановката е била гадна, защото имаше пожарни коли и линейки, което си е стандартна процедура, когато има по-неблагоприятни условия.

Аз имах страх от летенето само в един период, в който не бях особено добре. Иначе винаги съм го приемала като транспотр.

# 162
Оххххх, вече съвсем психясах......... Сега ще се оглеждам само да пожарни и линейки около летището......... Надявам се , когато ние ще летим да е хубаво времето и първият ми полет да мине леко и да ми хареса .
А за местата какво може да кажете ? Къде е по-добре да се седне, кои са предпочитаните места и т.н

На всичко може да ви се вижда смешно и да ви е забавна темата, но мен наистина ме е страх много Simple Smile
По принцип четох на сайта, че за майки с деца са от 1 до 5 ред , така че най-вероятно някъде там ще ни сложат Simple Smile

# 163
А за местата какво може да кажете ? Къде е по-добре да се седне, кои са предпочитаните места и т.н

Най-добре е мястото ти да е до авариините изходи, за всеки случай. Просто ако стане нещо и вече сте на земята или в океана винаги си първа да излезеш през вратата  Mr. Green

Моите любими места са точно пред крилата. На задните редове съм сядал почти отзад един път и ми беше много тъпо.

# 164
Ooooo, до крилата определено не е за мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт