Много ми е смешно това с пляскането.
Летя само до Бг,може би затова не съм разбрала,че с други компании не е прието...
Просто е голяма излагация това пляскане. Ще кажеш, че му е първото приземяване на пилота или че е направил нещо невероятно. А той го прави всеки ден това
Авторката на темата задължително да каже като кацне дали е пляскала
Като няма човек какво да каже е по-добре да си замълчи, а не да върти и суче, докато на другите не им писне и не спрат да го отразяват.
Летя само до Бг,може би затова не съм разбрала,че с други компании не е прието...
Просто е голяма излагация това пляскане. Ще кажеш, че му е първото приземяване на пилота или че е направил нещо невероятно. А той го прави всеки ден това
Авторката на темата задължително да каже като кацне дали е пляскала 
Щото като малките деца се радваш на глупости! "Иха,каква прекрасна тема е това с пляскането".Ши падна
Щото като малките деца се радваш на глупости! "Иха,каква прекрасна тема е това с пляскането".Ши падна 
Детинското ти поведение ми е смешно и дразнещо.
. На мен най-кошмарното ми приземяване беше в Берлин - един швабски пилот явно смяташе, че е много забавно да се снишава все едно слиза по стълби
. Идеше ми да отида да го плесна по тиквата, когато най-после реши да престане да пропада и ни издруса на пистата.