Но между другото, за мен, късите полети по около 40-50 мин са най-неприятни. Като летя София-Варна почти всеки път си се страхувам от турболенцията и друсането, а на дългия полет си спя като стой та гледай.
Но между другото, за мен, късите полети по около 40-50 мин са най-неприятни. Като летя София-Варна почти всеки път си се страхувам от турболенцията и друсането, а на дългия полет си спя като стой та гледай.
Надявам се детето да е спокойно , да не плаче, за да ми е по-спокойно и на мен, надявам се да ни сложат на по-предни места да сме тримата заедно, защото ми казаха, че местата ги раздават при чекирането. Нямаше възможност да си запазим места
И най- вече се надявам всичко да мине нормално. Така като гледаме клипа не ме беше страх, но едно е да гледам , друго е да съм вътре
. Оказа се, че понеже е нискотарифен, отлитаме от някаква писта, която е на пичковци.
Колкото повече мотори - толкова по-добре. Летял съм на едномоторна "Чесна" и хеликоптер "Блек Хоук", ами където си има крила (стабилизатори + елерони) си е къде, къде по-добре.
А и излитането и кацането хоризонтално/ вертикално си казва думата.

Но мисля, че за домашните любимци не е особено приятно, те има по-развит слух от нашият и не съм сигурна дали не е много по дискомфортно. Котките, морските свинчета и малките кучета се превозват вътре при пътниците в чанта, която се събира под седалката. Големите куче съм чувала, че ги приспиват и ги превозват в багажното отделение. Това съм го виждала само един път, като върнаха кучето на собствениците и така метнаха кутията с животното на земята, все едно вътре има картофи, а не живо същество
Оказа се , че всичко е било само в главата ми
Не изпитах никакъв страх , полета мина много добре нямаше турболенция, нито пропадания , много добре беше
Беба спинка през цялото врече в мен, а аз си гледах през прозореца . Много ми хареса
Септември месец се прибирах само двете към Германия и този път имаше доста турболенция, времето беше лошо , но дори и тогава не ме беше страх
Много ме е яд , че толкова години не се реших да се кача на самолет от страх, а се оказа , че ми харесва
Вече даже съм си запазила билети и за следващото ни прибиране
Препоръчани теми