Параноя от летене

• 33 902
  • 315
  •   1
Отговори
# 135
  • HH
DENINI, и аз като тебе хич не се успокоявам с примерите от наземния транспорт. Там, ако нещо стане, може да спреш машината, да отбиеш, да стъпиш на земя, че даже и да полегнеш. При други ситуации, можеш да се отървеш с драскотини или счупена ръка например (не го пожелавам на никого, но някак може). При авария със самолета, тези опции отпадат.
Това важи, само за автомобили. Във влакове и автобуси, няма как да се случи.

Вече десет страници се пише едно и също. Да обобщим: статистически погледно, най-малко жертви има при авио инциденти; инциденти на пътя стават всеки ден и изходът не винаги е да отбиеш от пътя. Peace

И малко в графата черен хумор.
Скрит текст:
На небето още никой не е останал, та по един или друг начин, всеки полет приключва на земята.

В един руски филм при едно земетресение, човекът спазвайки предписанията на гражданска защита, излезе пред къщата си и земята взе че се отвори и той падна в пропастта и умря. Както казват бабите ни, ако ти е писано да те удари камион, няма да те блъсне кола  Mr. Green

# 136
Аз го знам като: "ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш" и си е истината. Какъв е този страх. Кажете "НЕ" на страха!  Joy

# 137
  • SF
Катя, ти разбрала ли си какво сме написали? Естествено, че може да умреш и извън превозно средство.
Мерси за статистика и обобщенията. Сега остава и да заключиш темата.

Някой като го е страх от нещо и му е адски неприятно, точно статистика в този момент ще го оправи!
Аз не мога да понасям да ми вони на чесън. Ма много бил полезен!!

# 138

Аз не мога да понасям да ми вони на чесън. Ма много бил полезен!!

Ми същата тъпотия, като параноята от летене.

Темата освен за бъзици,  за друго не става,  като не я заключват.

# 139
  • Murcia, Spain/Ruse
Заключението е,че всички или поне повечето ни е страх,но летим.Мен лично ме е страх от много неща-самолет,катастрофа с кола,земетресение,въртележки,кораби и т.нНо избягвам което мога като въртележките например,на круиз не се навивам да ида,а много искам,но всяка година летя до Бг ,просто се налага и страх,не страх го правя  Wink Wink Wink

# 140
Заключението е,че всички или поне повечето ни е страх,но летим.

Това заключение откъде го извади?

# 141
  • Murcia, Spain/Ruse
Изчетох темата,повечето го казват Peace

# 142
Заключението е,че всички или поне повечето ни е страх,но летим.

Това заключение откъде го извади?

И аз това искам да питам. От къде и на каква база е това заключение? Аз пък мога да кажа, че повечето хора са като мен, а именно никога не ме е било страх да летя, нито преди първият ми полет който беше със стар Ту-154, нито никога, дори при първото кацане в Лондон с този Ту-154 бяхме в някакъв коридор който налагаше да се спуснем максимално бързо и като гледах как елероните са на макс и почти на макс сме насочени надолу пак не ме беше страх, защото осъзнавах, че пилотите не пилотират за първи път и знаят какво правт и го правят всеки ден. Но, пак това няма да е представително заключение, защото не мога да знам този и онзи дали го е страх, дали ходи на църква преди полет и след полет, дали прави курбани след всеки полет и т.н.  Joy

Тя темата си е за базик още от първа страница, но малко се поизчерпа вече щом отидохме на корабите и всякакви други неща. Аз предлагам да се върнем на турболенцията и пропаданията и какво е влиянието им  върху чакрата на страха  Mr. Green

П.П. Има една приказка "като те е страх от мечки, не ходи в гората"  Mr. Green

# 143
  • Murcia, Spain/Ruse
аман от заяждания в тоя форум....

# 144
Не се заяждам. Предлагам да пуснем анкета "Страх ли ви е да летите?" Тогава вече можем да си правим заключения  Peace

# 145
Абе гадно е пропадането, турболенцията също. Аз обаче много повече се ядосвам на пилоти, които не могат да приземяват като хората. Един от последните, четири пъти се опита да докосне пистата, докато накрая успя и по нашенски обичай му ръкопляскаха, ще кажеш че оперна ария е изпял.   ooooh!

# 146
Абе гадно е пропадането, турболенцията също. Аз обаче много повече се ядосвам на пилоти, които не могат да приземяват като хората. Един от последните, четири пъти се опита да докосне пистата, докато накрая успя и по нашенски обичай му ръкопляскаха, ще кажеш че оперна ария е изпял.   ooooh!

Ахх, хубава темааааа отвори тенк ю вери мач  Joy Такааааа, това пляскане толкова ми е смешно че направо ми става конфузно как чужденците на борда започват да се подхилкват  hahaha

За какво пляскат тия маймуни? Пляскат ли на автобусният шофьор като стигне дестинацията, пляскат ли на сервитьорката като им донесе пълната табла с питиета без да ги е разляла и т.н. и т.н.

Голям смях е това пляскане, просто ужас. Относно приземяването наистина някои пилоти направо те изненадват като стоварят изведнъж самолета на пистата като чувал с картофи  Joy

# 147
  • Murcia, Spain/Ruse
Абе гадно е пропадането, турболенцията също. Аз обаче много повече се ядосвам на пилоти, които не могат да приземяват като хората. Един от последните, четири пъти се опита да докосне пистата, докато накрая успя и по нашенски обичай му ръкопляскаха, ще кажеш че оперна ария е изпял.   ooooh!
Joy  Не е смешно,но за миг си представих как ще се опуля 100 пъти докато качне напълно...
Пуснете анкетата,ок  Peace

# 148
Не знам за какво пляскат, но една до мен ми идваше да я плясна зад врата чак. Аз се препотих пет пъти, тя пляска ще кажеш, че на бис иска да го изкара.

# 149
  • Murcia, Spain/Ruse
Аз сега научавам,че пляскането е бг традиция  newsm78 Летя само до Бг,може би затова не съм разбрала,че с други компании не е прието...

Общи условия

Активация на акаунт