Кауфланд - тема 17

• 155 006
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Може би ще го ремонтират. Нашия/Младост - София/ беше поопразнен преди големия ремонт през юли.

# 706
При нас не съм чувала или забелязала пищене. Дано и да няма!

# 707
  • София
Аз в нашия охрана не съм виждала, даже не знам и къде седят, ако има разбира се. В Била се виждат охранители, и в Лидъл.

# 708
Нова брошура ?

# 709
  • оттам, откъдето започва България
И аз я чакам.  Thinking

# 710
И аз... а бе защо Кауфланд и Била чакат до последно, а не пускат брошурите като Лидъл?  #2gunfire

# 711
За да не се минат. А аз също я чакам, че да видя какво ще има другата седмица и да прескоча да пазарувам. То не, че днес ще е останало кой знае какво от промоциите, де. ММ ходи по обяд и каза, че водата вече липсва. Всичко се изкупува на едро. Хайде, дано скоро някой я качи.

# 712
Винаги като е работен ден съботата пускат брошурата в неделя това съм забелязала.

# 713
Да не се минат и те. За тях е по-добре да си купим сега стоката, която другата седмица ще е на промоция. И аз затова чакам брошурата, че да преценя какво да купувам, макар че доста промоционални стоки се изчерпват много преди неделя. Днес вече я няма вода Хисаря, може и друго да няма, но аз само за това знам, защото не съм поръчвала на ММ да търси друго.

# 714
Ами мен нещо почнаха да ме дразнят с тези промоции и започнах да оглеждам и другите вериги. И без това около нас няма никаква и ходя с колата. Преди все нещо домакинско си харесвах.

# 715
За завиждане си, че Кауфланд не ти е близо. При мен е квартален магазин от другата страна на улицата и е УЖАСНО! Откакто са го отворили и кг качих.  ooooh!

# 716
И аз напоследък много почвам да се дразня на Кауфланд. Понякога имаме брошура в пощата, понякога - не. В сайта си я пускат чак в понеделник, все едно не знам какво ще стане ако например я пуснат в събота  Crossing Arms При нас в магазина винаги е голяма кочина относно стоките, особено в сектора с намалените дрехи. Друго, което ме дразни е, че винаги, когато купувам нещо много намалено трябва да го проверявам на четеца, защото неведнъж ми се е случвало да се разминава цената на касата и цената на етикета и после трябва да се занимавам на информация  Tired

# 717
  • София
И аз вече към Лидъл се ориентирах. 2 месеца не бяхме получили брошура! Спряхме да купуваме Памперс от там че и от белия и от зеления се обрива, странно но само ако е купен от Кауфланд. Наистина е доста мърляво и в нашия

# 718
  • Стара Загора
При нас Персила за цветно (течния) от промоцията беше свършил още на втория ден.
Попитах една служителка, която зареждаше стоки на съседния щанд, понеже етикета стоеше и зад него бяха по-малките опаковки от 2,92 л. Стростнато ми отговори "свършил е". Хубаво, но защо тогава етикета е там и заблуждава? Не трябва ли да се махне? Аха да и кажа, че КЗП много бързо могат да минат на проверка, но реших да не се занимавам. Много се ядосах!
Имаше от този за бяло иначе, но аз рядко пера с такъв прах и не ми трябваше. Торбите пък не ги купувам отдавна, понеже на тъмните дрехи все имам полепнали остатъци.

# 719
Хартиеният каталог за следващата седмица пристигна - намерих го в пощенската кутия след като се прибрах (от Билла). Нищо особено интересно, освен Нескафе Класик 250 гр с чашата за 7.60, но чак от петък. Честно казано, напоследък все по-малко неща ми грабват окото. Имам и неприятното усещане, че цените дискретно са се увеличили навсякъде.

P.S. Извинявайте, момичета - промоцията на Нескафе Класик е от понеделник, не само през уикенда. Кво съм гледала...

Последна редакция: нд, 11 сеп 2016, 00:50 от Lynda

Общи условия

Активация на акаунт