Кауфланд - тема 17

• 155 010
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • Плевен
Вчера си взех от Кауфланд сладоледена торта на Jimmy's Rembrandt - с ментов и шоколадов сладолед/ на 50% намаление за 7,50 лв 1000 мл - много вкусно/ моля, кажете ми, че другите видове не са вкусни, че са вредни за килограмите, а и си е скъпичко  Praynig

# 691
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Точно така е, както казваш.  Wink

# 692
  • София
Що? За половин час ще му инсталира Уиндоус. Повечето лаптопи ги продават с Линукс  Peace
Самата ос не е хубава.

Уиндуса, нали?  Peace Човек направо получава клаустрофобия от него. Добре, че ги има Ли буквите. От 10на години Виндиус изобщо не съм помирисвала - и и никога да не го видя отново, пак ще е твърде скоро.

# 693
Преди 2 седмици бяхме взели торта на Джимис вероятно Великденска,тъй като беше със зайче .. много вкусна ☺
Иначе взимаме само техен сладолед, страхотен е!

# 694
  • Плевен
Vivian, тортата със зайчето не съм я виждала / браво на мен/ , иначе съм взимала сладолед мента - чуден, кокос, шоколад, ягода - горе-долу/ уф, дано да не ходя тази седмица повече до Кауфланд  Crazy

# 695
Що? За половин час ще му инсталира Уиндоус. Повечето лаптопи ги продават с Линукс  Peace
Самата ос не е хубава.

Уиндуса, нали?  Peace Човек направо получава клаустрофобия от него. Добре, че ги има Ли буквите. От 10на години Виндиус изобщо не съм помирисвала - и и никога да не го видя отново, пак ще е твърде скоро.

Не. Линукса не е добър. Нито съм за уиндолс нито за линукс. Аз съм за Mac OS

# 696
  • София
не знам за какво по-конкретно не е достатъчно добър... досега такова нещо не съм открила. И не само аз, де, големите бази, големите системи с много сървъри също по традиция я Линукс, я Юникс използват.

За Маковете нищо конкретно не мога да кажа (не съм използвала), освен, че не са безплатни (също и приложенията / програмите за тях).

# 697
  • На брега на реката
Тазседмичното мляко за 0,99 за първи път не ми е съвсем изкуствено на вкус. Принципно ги взимам тези млека за кафето само, но опитах и чисто, та не беше сякаш толкова немляко.  Simple Smile

Дори си направих домашна торта с него - 1 кутия мляко за 0,99лв., 2 пакетчета Пудинг на Д-р Йоткер ( ягода и шоколад)  за по 0,55лв. и един пакет от двойните  бисквитки Petit beurre , дето също са на промоция тази седмица и ето общо за 3,30лв торта за чудо и приказ стана, много вкусна.  chef

Някой успя ли вече да купи и използва Персила? Какво ви е мнението за него?

Между другото открих един хляб без мая. Отразява ми се много добре и смятам да остана на него.

# 698

Между другото открих един хляб без мая. Отразява ми се много добре и смятам да остана на него.
Би ли казала как се казва?Ако е без мая  трябва да е с квас newsm78

# 699
  • На брега на реката

Би ли казала как се казва?Ако е без мая  трябва да е с квас newsm78

Пише: пшенично брашно от твърда пшеница, вода, закваска, рафинирано растително слънчогледово масло, сол.

Ето го:
Скрит текст:

# 700
  • София
Днес напазарувах стабилно от Кауфланд. На излизане от касата писнаха устройствата против кражби. Веднага дотича охранителя и поиска касовата ми билежка. Бях купила 5 бр. сирене Елена, от промоционалното и охранителят ми каза, че на някое от сирената не е деактивирана защитата. Успокои ме, че това се случвало по стотина пъти на ден и да не се притеснявам.
Направо побеснях. Ужасно е, че имаше поне стотина души по касите и естествено, след писването на алармата всички погледи са били насочени към мене. Зарязах количката при охранителя и се върнах при касиерката, развиках и се, защото исках колкото може повече хора да разберат, че не е деактивирала защитата и заради това сега аз изглеждам като крадла.
Преди няколко месеца бях взела някакво сирене с червен етикет и след като касиерката ми го маркира, най-спокойно ми каза, че на изхода ще писне алармата, защото не могла да деактивира защитата. Тогава
аз: Как така ще писне, нали съм го платила?!
тя: Не може да се деактивира защитата.
аз: Тогава го връщам, вземете си го. (и го бутам към нея)
тя: Сериозно ли?
аз: Абсолютно сериозно. Вие какво, искате всички тук да ме помислят за крадла?!
Тогава касиерката взе сиренето, обърна се на задната каса, маркира го няколко пъти и каза, че всичко е наред.
Мисля, че Кауфланд трябва да престанат да унижават по този начин клиентите си. Ако за тях това е "О, не се притеснявайте, нищо не е станало", за мене е доста неприятно случилото се.

# 701
При нас пък нямало лепенки точки за играчките ..свършили били а днес пазаруване стабилно ...

# 702
От предишната промоция си купихме апарат за кръвно- горно,
за китката било за младежи до около 30 години  Mr. Green
На излизане, писнаха устройствата, охраната се спусна към нас.
Апарата го държах в ръка отделно от другите покупки, заедно с бележката,
защото ни предупредиха на касата да отидем с него на гишето да ни "ударят" гаранцията.
ММ щеше да припадне, а за него купихме апарата, аз онемях...
Охраната видя апарата и бележката, ухили се сладко и рече "айде бегайте ето там"
Ма такава им била практиката  Crazy

# 703
На мен ми се случи влизайки в друг магазин още на входа да пищя. После и на изхода. Първият път ме питаха откраднала ли съм нещо. На следващия аз се вбесих и започнах да вадя неща от чантата си, с надеждата да разбера какъв е проблема. Установих,че е део стика, купуван от кауфланд.  Странното е че след това вече не е пищяло устройство като минавам. А не са го "деактивирали" или подобно.

# 704
  • Пловдив
Не бях влизала от много време в нашия Кауфланд...много опразнено и голо ми се стори Rolling Eyes Не ми хареса хич.

Общи условия

Активация на акаунт