Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 37

• 128 391
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • BG-DE
Доколкото знам има нещо за оцветяване на чисто бели коси сребро или нещо подобно се казва но оцветява в синьо  Laughing , а Леганца не хваща върху белите косми поне не и върху моите  Grinning

# 631
  • Варна
А според вас в/у моята ест.светло кестенява коса дали, ще проличат да речем червеното илии виждам едно розовеещо мн.светло русо (ясно е че няма как да изсветли де).
Някой назад питаше дали е намален някъде ФДТ мат на Лореал-в Елитис,на 16 лв. и стотинки  Peace
Аз тр нов цвят да си вземам,защото мн потъмнях.Сега не мога да преценя кой да е хах.Май от най-светлия ванила,ще мина на последния  Laughing

# 632
Аз съм 8ца руса, с появили се вече корени. Кой номер според вас ще е ок от този оцветител?

Чакам и аз отговор. Същата съм - 8 боя русо и с корени, но бели ...

На Леганза не съм ползвала, но са на същия производител, който произвежда тониращите балсами Престиж. Бях си взела Престиж цвят шоколад, защото ми е тъмна косата, а на опаковката единствено за него беше дадено, че покрива тъмна коса - исках да си увелича малко интервала между боядисванията с боя. И аз имам бели коси, резултатът върху тях беше, че се оцветиха - обаче не шоколадово, кафяво или дори русо, а съвсем ярко жълто, като цвят на глухарче.

# 633
Аз си матирам жълтите оттенъци с тониращия балсам на Престиж.
Вземам тъмно русия нюанс,държа го 10 минути,покрива чудесно. Peace
Преди съм ползвала и перления,но не бях доволна.Изискваше по-дълго време за действие и ми се получаваха сини кичури от него. #Crazy

# 634
Сега една фризьорка ми препоръча шампоан за косопад на Yoghurt of Bulgaria.Освен от сайта,от къде може да се купят техни продукти?

# 635
Момичета,похвалвам шампоана и маската с какао на Жая,които взех преди седмица. Косата ми е добре измита,мекичка и ухае много хубаво. Попринцип съм с мазен корен и много сухи дължини,рядко някой продукт ми прави косата мека и лесна за разресване,но от
тези съм доволна.

# 636
  • Стара Загора
Сега една фризьорка ми препоръча шампоан за косопад на Yoghurt of Bulgaria.Освен от сайта,от къде може да се купят техни продукти?

Аз съм купувала техни продукти от малък магазин за козметика (имам предвид Стара Загора) .В Елитис, Лили и ДМ ги няма, за съжаление.

# 637
Eudermol  Peace Има го в аптеките.

И аз давам  newsm10 newsm10 newsm10,върши чудесна работа и не е скъп.

# 638
  • Варна
По Моловете(и не само) имат фирмени магазини

# 639
Благодаря!По моловете не съм виждала. newsm78

# 640
  • Варна
Преди имаше и в .. как се казваше тази верига?..гръцка май.Като се сетя,ще кажа.

# 641
кукумицинка  как ме разсмя с това глухарче. Само като си представя аз как ще изглеждам   Joy с черна кога с оранжеви корени....

# 642

Магазини Bio Fresh.

# 643
  • Варна
Сетих се-Карфур.Но големите такива.

# 644
  • София
Yoghurt of Bulgaria съм ги виждала в аптеките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт