Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 225
 • Мнения: 1
Здравейте дами.Имали бъдещи мами.Да обменим въпроси и мнения.Моят термин е през март.Очаквам да се включите!

# 226
 • Мнения: 12 265
Здравейте!
Има ли тук потребители с деца в училищна възраст?
Търся отзиви за учителката по математика Павлина Георгиева?
Била е преподавател в ОУ "Кл.Охридски".
Може и на лични да ми пишете. Искам да попитам някои неща.

# 227
 • Мнения: 2 984
Това ОУ в Кърджали ли е въобще?

# 228
 • Мнения: 12 265
https://klimentohridski.eu
Това ми излезе в интернет. Училището не е важно товлкова. Въпреки че щом не го знаеш, да разбирам ли, че е от изпадналите в града?

# 229
 • Мнения: 2 984
https://klimentohridski.eu
Това ми излезе в интернет. Училището не е важно товлкова. Въпреки че щом не го знаеш, да разбирам ли, че е от изпадналите в града?

А! Ама това е училище "Митко Палаузов". Мислех си, че вече не работи, понеже и градината в Ст. Кладенец я затвориха. Ами, смятай - от СОУ на ОУ, с ново име (маркетинг стратегия)... За учителката не знам, ако е от старшите (соц. време) може и да е добър преподавател.

# 230
 • Мнения: 26
Здравейте мами!
Исках да попитам дали има детска кухня във Възрожденци?

# 231
 • Кърджали
 • Мнения: 137
Здравейте мами!
Исках да попитам дали има детска кухня във Възрожденци?

Мисля, че няма във Възрожденци. Детето ми е голямо, но едно време като беше малък взимах от ДГ"Ян Бибиян" в циганската махала, но тогава нямаше тази, която е в сградата на социалните сега.

# 232
 • Кърджали
 • Мнения: 3 091
Имам спомен, че по едно време към ДГ Баба Тонка имаше. Ама тези спомени са ми от много отдавна. Не съм ползвала и не съм се интересувала

# 233
 • номад в БГ
 • Мнения: 31
Здравейте, мами от Кърджали Simple Smile
Аз съм от Хасково и ми препоръчват вашия д-р Йорданов за фетална морфология. Четох из старите теми, но ме интересува актуална информация. Видях в сайта му, че прави и фетална електрокардиография, изследване с цветен и пулсов доплер на кръвоносната система на плода и плацентата и 4Д ехография, които са написани като отделни изследвания....Това значи ли, че не ги включва във феталната морфология? Помня, че с първата ми бременност лекарят направи и тях като част от феталната морфология, дори да е било по-обобщено...
Та -  интересува ме  каква е цената на изследването фетална морфология и ако искам да ми каже дали сърцето и кръвоносната система на бебчо са наред отделно ли трябва да правя фетална електрокардиография и доплер, и каква е тяхната цена?

Последна редакция: чт, 27 дек 2018, 16:27 от Звездичка

# 234
 • Мнения: 169
Звездичка, аз ходих при него с първата си бременност. Това беше преди 9години. Тогава правеше всичко по времена ФМ и си беше включено в цената, а тогава тя беше 60-80лв по спомен.
С втората си бременност ходих при д-р Исмаилов. Той също правеше всичко по време на ФМ, а цената беше 60лв преди 2г.
Според мен и двамата са добри специалисти. Исмаилов изпреварва Йорданов с това, че обяснява всичко по-подробно и почти не се налага да му задаваш въпроси.

# 235
 • Мнения: 2 984
Търся някой мераклия за къща с двор. Харесала съм си един парцел срещу входа на у-ще "Майстора" с площ 2,2 декара. Цената му е 66000 лв. Локацията включва готова улица, съответно канализация, ток и вода на самата улица. Идеята ми е да го купим съвместно и да го разделим на по декар и всеки да си построи къща с излаз на улицата. Ако на някой му се строи къща до училище и детска градина - да ми пише.

Общи условия

Активация на акаунт