Любители на Котки - Тема 105

• 48 868
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Хъм, това й беше последната снимка на Лолитката с козина. Гледам я следобеда, излезе в двора по котешки нужди, а като се прибра, оплезила език до колене. Въоръжих се с ножица и гребенче, сложих я да легне до мен и с много убеждаване и за има-няма 3 часа, я постригах. Сега на пипане е такава плюшена сладуранка! Добре че ми вярва, милата hahaha че ще стане неотразима след постригването! Иначе, като гледам резултата, има си леко стъпалца по козинката, обаче на нас така ни е дори по-сладкишена. Щото, нали, освен сладка, е и смешничка. Heart Eyes Heart Eyes А и, най-важното, не се е наложило да я упояват в салон, нали? А пък тя се плаши от всякакви ел. джаджи, така че не става с машинка за постригване. Като чуе епилатора ми, гледа като бръкнала в контакт. Ще гледам да я хвана в хубава поза, и ще я покажа тук.

Момичета, току-що ми хрумна мисъл. Замисляли ли сте се, че на света има деца, чиито майки не ги обичат и наполовина, колкото ние си обичаме котетата? Светът не е никак справедливо място.

# 556
Познавам такава жена.
Много жалко за детето.  Tired

# 557
  • Варна
Има жени, които гледат децата си и не ги обичат, така ли?

# 558
Хъм, това й беше последната снимка на Лолитката с козина.
A aз помислих, че е подстригана. Запомнила съм Лолката с по-голяма козина. Нека да й е хладничко на душичката Heart Eyes

# 559
Има жени, които гледат децата си и не ги обичат, така ли?

Да, за съжаление има такива жени като моята позната. На нея детето й е виновно, че е дебела, че няма професионална кариера, обвинява го за всичко, което не е постигнала в живота. Детето от малкото ми наблюдения е "убито" психически, надявам се да няма последици. Постоянно го бие, псува го, наскоро съседите й са повикали социалните и са й го взели, тази не и отишла да пита как е или къде е. Мъжът й е в потрес, не може да повярва как си е затварял очите и сега се бори за детето си, иска да й вземе правата и т.н.

Последна редакция: сб, 18 юни 2016, 23:35 от Ивекс

# 560
  • Варна
Доскоро се тормозех защото радостта да имам дете не ме спохожда. Търсех логика в това такива жени да са дарени с дете, а аз не - и всички ми бяха криви, защото направих всичко за да създам добра среда и дом. Явно децата не идват когато им дойде времето, чиста биология си е и за жалост не всички са късмнетлии. Сори за спама, постът ти зас тази жена ме разтърси ...

# 561
  • Варна
Луди и социопати има всякакви!
Ние засега не сме от тях!  Grinning Нали!
Нека има хора, които не обичат деца и животни-само да не ги нараняват!
Тежка тема!  Tired

# 562
  • София
Дали може да ми препоръчате добър ветеринар в района на Румънското посолство-мол Сердика?

# 563
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Виж белия списък на първа страница на темата, а утре, като се събудят някои от София, може да дадат повече инфо. Peace

Четирилинке  Hug, Ивекс  Hug, Мира  Hug, Стейси  Hug много тежка, много дълга и много широкоспектърна тема сте подхванали. Има толкова много неща на този свят, които не знаем защо и как се случват. Някои са хубави, други не. Божа работа. Peace

Ей и на тоя не му е лесно  Wink ...

Избяга му катеричката и това си е. hahaha hahaha

# 564
  • Варна
 hahaha милия кот  Hug
Добро утро от мен, от нас де bowuu Спим на отворен прозорец и сме много доволни с кот Simple Smile

# 565
  • София
Мира Иванова, в голяма част от случаите децата се появяват, защото майката е правила секс. Не поради необходимостта да има дете, не защото счита, че е дошъл правилният момент, не защото Бог свише е решил, че е точното време да я дари с тази ЧЕСТ. Ето ти после  самотно майчинство (при което се случва такава майка да гледа на детето си като на товар, пречещ й да си живее живота), или прибързани бракове, най-често завършващи с развод, пак с последствие за детето, че бива третирано като виновник за провален живот. Разбира се, и слава Богу, далеч не във всички гореописани ситуации майките са такива безмозъчни кучки (казвам кучки поради липса на подходяща дума, но кучетата са винаги прекрасни майки, за разлика от някои жени). Такива жени съвсем естествено не се и замислят дори за това, че детето изобщо не си е поръчвало раждане, а вината изцяло е тяхна и биха могли да осъществяват контрол над краката си, или поне да приемат контрацептиви.

За огромна жалост, други жени, които биха били прекрасни, осъзнати, духовно развити майки, по нещастно стечение на обстоятелствата остават лишени от дечица... Изпитвам огромно съпричастие към мъката на тези жени, защото като гледам сина си, често си мисля, че живота ми без него би бил пуст.

Да, за жалост всичко опира просто до биология.

addicted2U, нали Лолитката ми не е ''оригинална'' персийка, лятно време козинката й се скъсява някак си. особено на гръбчето при плещичките. Както съм казвала, мойто момиченце си го взех от поколението на една улична мама в работата ми. Обаче зимата, ах, зимата! Тогава Луцка пуска една къделя, невъзможно пухкава, и ходи като облаче.

# 566
  • Варна
Права си, Четирилинка, аз просто на моменти се опитвам да намеря логика в нещата, да се убедя, че всичките ми усилия и решения не са били за нищо.... Мина ми вече емоционалния момент, а ето Писимунде как ги изживява нещата  Mr. Green

# 567
  • София
Малеее, страхотен кот! Heart Eyes Мира, минала съм от там и те разбирам напълно. Гуш!

# 568
  • Варна
Благодаря, Кашмир, и за подкрепата и за комплимента Simple Smile Ето още един фотос на дълга база:)

# 569
  • София
Сега връщам лентата назад, макар тогава да не бях адекватна, когато изгубих Киара, тук се беше появило едно коте Късметче или нещо такова, то ли е?  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт