Какъв интимен душ гел използвате?

• 9 934
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте.Използвала съм различни душ гелове, но най-съм доволна от ,,LACTACYD''Има го във всички аптеки.Цената му е около 7 лв.

# 16
И аз съм за Себамед, макар че гинекологът ми казва да използвам колкото се може по- рядко интимен душ гел. Напоследък все по- често чувам такива мнения - да се ползва по- малко душ гел, прекалената хигиена и използване на препарати за интимната област не помагало, даже вредяло... Има логика, но все пак не може да не се ползва нищо като сме свикнали.

# 17
Лактацид или Себамед, с предпочитания към Себамед. Веднъж си взех Билка и също беше добър. С Нивея съм си имала проблеми.

# 18
Опитах пяната Гинексид - много ми хареса, освежава, облекчава, за лятото особено е супер.
Този на Фитокод също изглежда интересен.  Thinking

# 19
  • Sofia
Ползвам и розова Нивеа, но предпочитам Лактацид. С него като че ли ми е най-добре.
И да споделя за ползата от интимния гел. Имам течение откакто се помня, от детските години. Ходила съм на 100 лекари, правила съм 1000 изследвания - нищо ми няма. Всички лекари твърдят, че е хормонално, просто физиологична особеност и нищо не може да се направи. И вероятно е така, защото като бях бременна беше спряло. После пак се появи. И се променя според това в коя част на цикъла съм. Не е силно, но много ме дразни. Та, като се мия с Лактацид то силно намалява до степен напълно да спре, ако съм постоянна. Като ме домързи и се мия с обикновен душ-гел, с който си мия тялото пак тръгва.

# 20
Нивеа, доволна съм от него. Наскоро си взех Лактацид Фреш - зеленият. Някой има ли наблюдение върху него? При първото използване още със самото измиване усетих охлаждане, което продължи за по - малко от минута. След това нямах никакви проблеми - нито зачервяване, нито нищо. Но някой ако го е ползвал, моля да сподели дали е нормално да действа така (само при първия път беше).

# 21
Аз използвам Иделин и съм много доволна.

# 22
+ 1 за пяна Гинексид! Лактацид съм ползвала, но преди време. С пяната се измивам няколко пъти седмично, през другото време с вода.

Общи условия

Активация на акаунт