Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
 • Мнения: 5
Здравейте, момичета,
необходима ми е информация за  127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу" на ул. „П. Парчевич” № 43  и  за 23 СОУ - "Фредерик Жолио-Кюри" на бул. Ситняково № 21 в София.
Синът ми завършва 7-ми клас и много би искал да продължи в езикова паралелка с испански и английски, но балът не може да му стигне за Испанската гимназия или за 31 СУЧЕМ "Иван Вазов". Ориентирали сме се към 127 СОУ "Иван Николаевич Денкоглу", но не знам нищо за него. Искам да бъде училище с традиции и строги правила, а не "елитна" езикова гимназия, пред която по цял ден се мотаят пушещи ученици, които не знаят въобще за какво са там. Искам да му преподават учители, на които им пука за децата, а не просто да отбиват номера. Моля Ви, помогнете ми с информация.

# 1
 • София
 • Мнения: 1 384
127 СОУ  е едно от първите училища в София (а може и най-старото софийско училище да е) и определено е с традиции. По отношение на малките правилата са строги и определено не отбиват номера, за големите ученици нямам представа.
До колкото ми е известно след 7 клас учат много сериозно английски, но без да имам преки наблюдения.
Не знам до колко пушенето на някой ученици в междучасие се отнася до неучене.
Общо взето не им разрешават да висят на оградата за това.

# 2
 • Мнения: 4
Новият директор на 127 СУ е със съмнителен морал. Има връзка с 15 години по-стара от него жена , която е изоставила децата си. Скоро слушах за нея по радиото.

# 3
 • Мнения: 4
Изчиства кадърните възрастни учители и назначава неопитни млади, също като него.

# 4
 • Мнения: 485
Извинете,но не е ли лично отношение.Как ще разчиства учители,които си имат трудови договори?Тово не е частна  фирма.Като родител ме интересува училището ,а не с кого живее новият директор.

# 5
 • Мнения: 4
Аз не бих си поверила детето там . Държа на моралните ценности. Може би е старомодно, съжалявам! Директорът задава тона. Децата на наши близки се отписаха от това училище. Госпожа Ненчева беше страхотен човек!

# 6
 • Мнения: 60
kalia57, Вие се регистрирахте само за да коментирате морала на директора ли? Не го познавам, мнението ми е принципно. Той едва ли е по-млад от 35 г, следователно дамата, с която има връзка е на 50. Е, колко годишни деца е изоставила? По Вашата логика и Макрон е със съмнителен морал, съпругата му е 24 години по-възрастна от него.
Ако имате мнение за работата на директора като такъв - ОК, ще бъде полезно за потребителите на форума, личните неща, доколкото не пречат на служебните, са за друг тип форуми и сайтове.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 20:51 от lilliana

# 7
 • София
 • Мнения: 9 460
Искам да попитам след почти нулева година в осми клас, какво е натоварването в девети с разказвателните и справят ли се децата?

# 8
 • Мнения: 26
kalia57,  По Вашата логика и Макрон е със съмнителен морал, съпругата му е 24 години по-възрастна от него.


Макрон наистина е със съмнителен морал - живее с учителката си и се снима с негри показващи среден пръст. Факт!

Общи условия

Активация на акаунт