Сполучливи имитации на маркови парфюми - 15

• 122 275
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Преди време имахме гости и ги водихме на разходка в прочут град (Маями), влизаме в непознат за мен магазин за парфюмерия, гостенката ми се захласва по известен парфюм, резервирано и го купувам.

Оригинален парфюм с трайност 3 часа и реплика, и той 3?
Явно малко оригинални парфюми познаваш...
Колкото до разказа ти за покупка на парфюм, връщане и друга покупка, не схванах по какъв повод беше разказано...
Бижу, е как по какъв повод?!?!?!  Mr. Green За да натърти, че живее в Маями-то.... Mr. Green Пффффф.... Отдавна не бях попадала на такова ужас невежество+предвзетост в комбинация... Thinking
Solar, личното ми мнение е, че имитацията на Парфен е по-хубава, отколкото тази на Заг. Но ти можеш да си ги сравниш и прецениш.  Peace
И моето мнение е такова, Солар. Определено Парфен са се справили много по-добре. При мен вариантът на Заг не е и по-траен от този на Парфен. Най-добре пробвай и ще споделиш.  Peace
Непременно ще тествам и ще споделя впечатления!
Благодаря, magicjo, KDS,  bouquet

# 271
  • Бургас
Привет,парфюмни! Споделете моля,Si на Armani на БАРГЕЛО,как е като трайност?Обмислям покупка,та вашето мнение ми е ценно!Благодаря! bouquet
Парфюмите на Баргело са много добри и трайни всичко,което съм имала е трайно.Няма да сгрешиш с тях,пробвай и Армани Си на Рефан,за мен е достатъчно добро копие.В началото е драстичната разлика,после си наподобява и то доста.Ти реши,кой да купиш.

# 272
Здравейте, отново Mr. Green От доста време не бях писала, понеже имах лек парфюмен застой, който за радост приключи и се включвам да похваля два от парфюмите на Giza.

Първият е имитация на Back to Black by Killian  и съдейки по пирамидата в http://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Back-to-Black-6457.html  са го издокарали много добре! Доста силно се усеща аромата на тютюн и мед- представете си дебел стрък от тютюневи листа, потопени в чист мед! Е няма такъв аромат Heart Eyes

Вторият го получих днес и е Chergui Serge Lutens http://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Chergui-2762.html  нямам база за сравнение с оригинала, но съдейки по носа ми и пирамидата бих го определила като първоначална свежа роза, леко опушена, която в последствие става опияняващо сладка без да се загуби опушения ефект. Адски много много ми прилича на индийските ароматни клечки Роза  на Hem http://www.incensewarehouse.com/assets/images/01-2600.jpg

След обстойно преравяне на сайта им, открих, че Giza предлагат имитации и на някои нишови аромати, които веднага си заплюх Blush

Black Afghano Nasomato
Joe Malone Blue Agava & Cacao
Joe Malone Nutmeg & Ginger
Cinnabar

и Hermessence Ambre Narguile, което според fragrantica наподобява Dolcelisir L`Erbolario. Него го имам в оригинал и нямам търпение да проверя дали наистина съвпадат.

# 273
ayaska, би ли разказала малко повече за Giza. Не знам, дали е писано досега. Нещо друго пробвала ли си от тях? Hug

# 274
  • Добрич
Искаше да пробвам Отровното момиче от Заг, харесвам оригинала, понеже в нашия град няма техен магазин сега погледнах, че двата им магазина във Варна не работят събота и неделя, а през седмицата ми е невъзможно да отида и то в работно време. Дали е вярно това, което пише в сайта, че почиват уикендите?

# 275
Това е първият ми досег с техните парфюми, но съм изключително доволна! Ето и информацията която успях да събера от сайта им:

Основно това са парфюмни масла без алкохол, които са в малки шишенца с rollerball. Много са икономични и поне при мен показват зверска устойчивост и проекция. За пример ще кажа, че ги нанасям на 2 дъги от ключица до ключица и по една точка на китките. При това положение аромата се носи цял ден и буквално пулсира от мен, според околните Grinning

В сайта се предлагат различни варианти на даден парфюм които общо взето са:

Парфюмно масло- 2, 5 и 10мл

Парфюмно масло + 30мл. спрей- това предполагам е масло и отделно второ масло разтворено като парфюм

Само 30мл. спрей- предполагат е под формата на обикновен парфюм.

Засега не съм пробвала спрейовете, понеже маслата се оказаха достатъчно силни като проекция.

Самият сайт е доста объркващ понеже доста от секциите са празни, и парфюмите са подредени по много странен начин, но най-добре е човек ако има време да прерови всичко, понеже още не мога да разбера защо под даден дизайнер не се появяват всички аромати които се имитират.  Отделно мернах и различни видове ароматни масла и доста готини екзотични шишенца, които предполагам са за хора които искат сами да си сътворят някое парфюмче Mr. Green

# 276
Много благодаря! bouquet
Видях, че са варненска фирма и няма къде да се тестват в София, но бих поръчала някои за проба.
Много са ми интересни тези масла и най-вече ми харесва малката разфасовка, която позволява проба.
А Back to black много харесвам, но цената за оригинал ми е над психологическата граница за парфюм. Просто няма начин да се изръся толкова.  Laughing

# 277
  • София
Sneakers, единият от фирмените им магазини в София, от който си купувам парфюмите им, със сигурност не работи в събота и неделя, както е написано и в страницата им. Проверявала съм.  Mr. Green Предполагам, че и за Варна е така.  Peace

# 278
  • София
Здравейте,
днес минах през Парфен на Графа  - имат 50 % намаление на всички парфюми Simple Smile

# 279
  • София
Само за днес ли е това намаление?

# 280
  • София
Намалението е до 10.07. за обекта на Графа и в Мол Сердика.

# 281
  • София
Благодаря, zodibouquet

# 282
Момичета търся сполуплива имитация на Sexy chocolate, DolceGabana. И също да попитам къде вв Варна има Баргело?защото си мислех че нямат щанд, но днес случайно ми попадна тестерче на което пише баргело  newsm78

# 283
  • София
Този парфюм няма имитация, lollytta.

# 284
А има на Баегело, държа тестерчето в ръката си и се наслаждавам. Пише 317 номер Баргело, но не можем да намерим къде е този магазин вв Варна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт